This is me

Tickle Your Fancy

Mitä vihaat?

- Vihaan yli kaiken ETSIMISTÄ. Tavarat on aina hukassa. Kamalin ammatti olis huispausjoukkueen etsijä. Negatiiviset ihmiset ja pätijät ei myöskään kuulu mun suosikkilistalle, i'm sorry. Ei myöskään rokotukset, veri, maksakastike, raaka tofu, jauheliha ilman mausteita, varkaat, nistit, huumorintajuttomuus, kaikki sanat joissa on etuliite ex (ex-missi, ex-mies), ne jotka haukkuu Robinia, muuttaminen, myöhästyminen jota teen silti kokoajan, bussissa istuminen väärinpäin, uikkarit joissa yläosa on vaan semmonen normaali toppi, nirsoja tyyppejä, ideoiden lyttääjiä, pilkkimistä tyyliin kesän puolella (pelkään aina että ne tippuu sinne, tulkaa pois sieltä!!), käärmeitä, niitä jotka ottaa käärmeet lemmikiksi ja niitä joilta ne karkaa putkia pitkin toisten kämppiin, luovuttamista... kyllähän tää lista jatkuis!

Kerro 10 hauskaa/random faktaa susta joista me lukijat ei tiedetä :D (esim. seuraat jotain tiettyä sarjaa, syöt aina samoja karkkeja, tiettyjä tapoja jne)

- 1. Keksin lempinimiä aina ja kaikille. Myös niille joita en tunne edes. Esim kun tein välivuoden sihteerin hommia keksin asiakkaille aina lempinimet. Sain jälkeenpäin kuulla että osa noista mun lisäkommenteista oli päätyneet niiden laskuille. Terveisiä vaan sille Raimo "Raider" Peltoselle joka asiasta soitti ja huomautti :D

2. Syön päivittäin hillosipuleita

3. Mun vaatekaapit näyttää aina siltä että sinne olis trukilla ajettu ja survottu. En mielellään avaa sitä edes kokonaan, revin vaatekappaleita vaan yhdestä kulmasta.

4. Maksan laskut aina eräpäivänä, en ikinä aikasemmin :D Mikähän juttu tääkin on

5. Mun nimeksi meinas tulla Tuuli tai Maaria. Outoa!

6. Mun ihoon tulee mustelmia tosi helposti. Esim. jos istahdan kovalle lattialle on takapuolessa takuuvarma mustelma

7. Mä ihastuin Vain elämää -sarjaan. Katoin sen ekan jakson neljä kertaa ja itkin messissä!

8. Oonko mä ainoa joka ei saa pestyä pyykkejä? Mä en jaksa koskaan sitä kun se teline vaan on tossa tiellä enkä jaksa venata kun ne kuivuu!

9. Punastun ja hihitän nykyään aina kun nään jonku komeen tyypin!

10. Mä oon meinannu kuolla synnytyksessä hapenpuutteeseen ja sen seurauksena korvan tasapainoelin on vaurioitunu. Suomeksi tää tarkottaa mun hillittömän pahan korkean paikan kammon lisäksi keskivaikeaa lukihäiriötä. Musta on hienoa että siitä huolimatta kirjoitan tänäpäivänä blogia ja kaiken lisäksi mulla on täällä vielä ihania lukijoitakin! :)

Millanen on sun unelmien mies?

-Semmonen tyyppi jolla on elämässä joku intohimo. Oli se sitten harrastus, työ tai koulu, ihan sama mutta joku! Tyypit joilla ei oo elämässä mitään suuntaa tai tyyliin polttaa himassa sormet peace merkissä pilveä ei kauheesti sytytä. Hauska pitää olla ja sosiaalinen ja sopivan trendikäs ja urheilullinen ja joo vähän komea. Semmosta, ei muutaku yhteydenottoja kuvaukseen sopivat!

Huomaatteko, mä oon alottanu jo teidän kyssäreihin vastaamisen! Nää vastausten pituudet on vaan lähteny vähän käsistä. Mä meen jatkamaan tarinointia, sitä ennen muutama kuva päivän asusta

T.Sara

Kommentit

Herminica (Ei varmistettu)

:D toi mustelmapylly on niin totisinta totta täälläkin nimim mulla on tälläkin hetkellä epämääräsiä mustelmia reisissä enkä muista kolautelleeni niitä mihinkään. Käy tsekkaa sun hyytymistekijät, ite kävin ja siel oli suomessa melko yleinen von willebrandtin tekijän aktiivisuuden alentuma :) Hyvä ottaa selville tossa tilanteessa mitä sanoit et jos tulevaisuudessa joutuu leikkaukseen, synnyttää jne niin että se tiedetään :) Ja mustelmaisuuteen taipuvathan ei sitten saa käyttää aspiriinia (asetyylisalisyylihappoa) eikä esim buranaa, ibumaxia (ibuprofeiini). :) Panadoli sinnekkin kehiin siis :)!

Ja tähän ihme höpinään vielä sellanen kysymys että mistä ne sun kengät on niissä kuvissa missä kävelet kadun yli muutama postaus takaperin? :)

http://lolimte.blogspot.com

Herminica (Ei varmistettu)

:D toi mustelmapylly on niin totisinta totta täälläkin nimim mulla on tälläkin hetkellä epämääräsiä mustelmia reisissä enkä muista kolautelleeni niitä mihinkään. Käy tsekkaa sun hyytymistekijät, ite kävin ja siel oli suomessa melko yleinen von willebrandtin tekijän aktiivisuuden alentuma :) Hyvä ottaa selville tossa tilanteessa mitä sanoit et jos tulevaisuudessa joutuu leikkaukseen, synnyttää jne niin että se tiedetään :) Ja mustelmaisuuteen taipuvathan ei sitten saa käyttää aspiriinia (asetyylisalisyylihappoa) eikä esim buranaa, ibumaxia (ibuprofeiini). :) Panadoli sinnekkin kehiin siis :)!

Ja tähän ihme höpinään vielä sellanen kysymys että mistä ne sun kengät on niissä kuvissa missä kävelet kadun yli muutama postaus takaperin? :)

http://lolimte.blogspot.com

Lis (Ei varmistettu)

Mä repesin niin pahasti tolle Rainer-jutulle. Eikä siinä mitään, mut oon töissä ja nyt ihmiset tuijottaa : DDDD

juju (Ei varmistettu)

Ihan hyvin sä kuitenkin kirjotat huolimatta sun lukihäiriöstä :) vai meneekö sulla vaa kauan aikaa kirjottamiseen? Mielenkiinnosta vaa kyselen, ku alaa opiskelen. Tosi kiva asu! :)
Teit joskus tänne videoita salilta kiertoharjottelusta mikä oli aika alaraaja painotteinen. Olisko mahollista saada liikkeitä joita teet, jotka ois enemmän yläraaja painotteista?

Nannnnnna (Ei varmistettu)

Haha mä oon iha samanlainen lempinimien keksijä:D Töissä meillä on mun työkaverin kanssa melkeen kaikille 26 kollegalle lempinimi ja asiakkaille niitä lentelee kans vähän väliä...ja tietty jumppaohjaajille ja muille "tutuille" :D
Nyt ku alan oikee miettii niin lähteny vähän käsistä ku hyvä jos ketään kutsutaan oikeella nimellä, ku meillä on jopa toisillemmeki keksitty "eri hauskat" nimet??:D

reetta (Ei varmistettu)

wou, sun tekstiä lukiessa ei tulis todellakaan mieleen että sulla ois paha lukihäiriö!

sasa (Ei varmistettu)

Jos olisin mies, ottaisin yhteyttä ! ;D

Elisa (Ei varmistettu)

jee mun kysymykseen vastattu heh:)) oot huippu! toivottavasti tulee pian uudet vastaukset:)

hnanna (Ei varmistettu)

Ihana Sara!
Allekirjotan ton unelmien mies -jutun ihan täysin - rakastan kuunnella kun ihmiset kertoo jostain mihin ne suhtautuu oikeen intohimosesti ja antaumuksella, semmonen palo silmissä tiiäks. Itellä kuitenki tapana heittäytyä aina lapsekkaan täysillä johonkin asiaan, ja jos vastapuoli ei osais intoilla ja hypettää mun kanssa niin eihän se sit oo hauskaa ei!

Sohove (Ei varmistettu)

Laskuthan nimenomaan kannattaa maksaa aina vasta eräpäivänä, että se raha kasvaa mahdollisimman pitkään korkoa sun tililläs. Näin ainakin teoriassa, käytännössähän korot maksetaan aina tilin alimman saldon mukaan, mut silti :D

Iina (Ei varmistettu)

Tuli tost mustelmakohasta mieleen Ross Frendeistä :D "Ross bruises like a peach, he bruises like a peach..!!!" Oon kattonu niitä ihan liikaa.

Vilma (Ei varmistettu)

Mulla ei lukihäiriötä ole, joten tiedän ja ymmärrän ainoastaan teoriassa miltä lukihäiriöisestä kirjoittaminen tai lukeminen tuntuu. Mut täytyy kyllä kehua sua, eihän sun tekstissä ole mitään moitittavaa vaan sitä on tosi miellyttävä lukea ! :) Mut tää myös osoittaa sen, että lukihäiriöstä kärsiväkin pystyy tuottaan hyvää tekstiä niin halutessaan. Ihmetyttää välillä parin suositun lukihäiriöisen bloggaajan asenne, että eivät he mahda sille mitään vaikka heidän tekstinsä on täynnä virheitä ja usein lukija ei edes ymmärrä kaikkia lauseita kun sanoja puuttuu ja loput sanat on kirjoitettu väärin. Tietysti lukihäiriöitä on monen asteisia, mut kyl varmasti omalla asenteella ja harjoittelun määrällä voi asiaan vaikuttaa. Pointti siis oli, et sun teksti Sara on todella miellyttävää luettavaa! :)

alyssa (Ei varmistettu)

oot niin huippu!! ja sun huumori kolahtaa muhun täysillä, hahaa. munki vihalistalta löytyy noi toppibikinit ja perusnegatiiviset ihmiset ja tajusin et itteeki pelottaa ne heikoilla jäillä pilkkijät, en oo kyllä sanonu sitä ikinä ääneen. omalta listalta löytyy kyllä mitä sattuu ylihinnottelevista kirppismyyjistä vohvelikekseihin mutta ai hillosipuleita jokaikinen päivä, huh?:D ei mulla muuta paitsi jatka samaa linjaa. sun teksti on kyl tosi sujuvaa enkä ois ikinä arvannu et sul ois ollu lukihäiriö :)

Elina (Ei varmistettu)

Tuo laukku on aivan ihana <3 Mistä se on??! Olen itse yrittänyt tässä etsiä kivaa karvaista laukkua, mutta olen törmännyt vain mustiin ja harmaisiin..

nanette (Ei varmistettu)

Uu kivan näkönen tuo harmaa villapusero, mistähän se mahtaa olla? Oon nyt innostunu kaikenmaailman erilaisista ja kokosista ja näkösistä villapuseroista :D ja hyvähän niitä on olla kylmää talvea ajatellen varastossa tusina ainakin!

iinapiina (Ei varmistettu)

Sara mikä toi hame mekko tsydeemi sinivihreä on !!! mäki haluun :)

Elli (Ei varmistettu)

Aaaa ooot niiin ihana et voisin ottaa sut mun huoneen hyllylle istumaan ja piristämään jokaista päivää !! Ps mäki rakastuin Vain elämää -sarjaan, ihsn huippu !

Nana (Ei varmistettu)

Hienoa, että lukihäiriösi tuli ilmi! Näkevätpä nyt ennakkoluuloiset, ettei lukihäiriö todellakaan estä kirjoittamasta sujuvaa ja hyvää tekstiä :)
t. toinen keskivaikeasti lukihäiriöinen

emmainkeri (Ei varmistettu)

Sara. Olet ihana.
Ja hei thank god ettet kuollu synnytyksessä, huhhuh! Ja muistan ku joskus tässä vuoden sisään kerroit postauksessa että piti mennä ostaan uusia sukkia/alusvaatteita kun puhtaat oli päässy loppumaan, oon oikeesti ihan samanlainen :D Tuli mullekin aika yllärinä toi lukihäiriö kyllä! :o
ja hei hillosipulit, joka päivä, what! :D

jamppa (Ei varmistettu)

http://kuvake.net/user/Mari201 löysin sinust muuten tollasen ja tuli mielee et ettet oo toi varmaan oikeest.. :D

jana (Ei varmistettu)

please translate :))

jennifer (Ei varmistettu)

kiva postaus!! mä keksin aina nuorempana oman kotikadun lapsille ulkomaalaisia nimiä, siellä asui mm. bill ja donna :D

kkkkk (Ei varmistettu)

Hauska postaus! Tätä lukiessa tuli useaan otteeseen sellanen fiilis, että 'niinpä!!!' :) Esim. toi käärmejuttu (pitäis lailla kieltää sellaset 'lemmikit' kerrostaloissa) ja ihannemiehen kuvailu. Joku intohimo pitää löytyä!! Mä oon aina ihastunu vaan urheilijoihin tai musatyyppeihin (parasta jos on molempia kuten nykyinen) ja miettinyt et mikäköhän siinäkin on. Joskus tajusin, et nehän on kaikki suhtautunut intohimolla johonkin ja mikä parasta, itseäni kiinnostaviin juttuihin. Ei sillä kohteella tosin ole edes niin paljon väliä, kunhan ei ota huumaa jostain postimerkkien keräilystä tai kokoomuslaisesta politiikasta. :D

dollface (Ei varmistettu)

aah toi vain elämää on NII ihana!! oli pakko tsekkaa se eka jakso ku huomasin et iiihana cheekki on siel<3 sit katoin sen jakson pari kertaa uudestaa ja vollotin niinku sä. tokan jakson jälkeen huomasin et oon iha koukus :D

rbl (Ei varmistettu)

mistä toi ihana unisieppari kaulakoru? :)

jokujokaeiuntasaa (Ei varmistettu)

Tiesitkö, et sun blogias lukee ainakin yksi 12-vuotias?? :D tää on paras blogi ikinä, aina sä piristät mun päivää!

Suz (Ei varmistettu)

Ikinä en kyllä arvaisi sun kirjoitustesi perusteella, että sulla on lukihäiriö (vaikka en toki tiedä, miten se sulla yleensä ilmenee)! Sun blogiasi on mukavaa lukea just sen takia, että kirjoitat niin hyvin, oon ihaillut sitä alusta alkaen! :-)

http://tavallinenruokablogi.blogspot.fi/

iisa (Ei varmistettu)

onhan toi intohimoisuus kiva, mutta käytännössä ei niinkään... koko ajan fudista tv:stä, paikanpäällä kylmässä, treenejä koko ajan, futisfoorumia, fudista netistä ja sit vielä ne 'tuu kattoo, hulluuu'- youtube videot jostai maalista...

http://ltbcy.blogspot.fi/

melbwow (Ei varmistettu)

Oot niii hauska ja iloinen ja sun persooona on iha mahtava! Oli taas niin kiva lukea näitä :)

Maick (Ei varmistettu)

Ilmottaudun unelmien mieheksi t. mikael

hansu (Ei varmistettu)

Tosta unelmienmies-kuvauksesta tuli mieleen, että hän kenestä erosit ja ketä ulkomaille lähti, niin onko hän kokonaan unohdettu ja uudet kuviot mielessä? Vaikutitte vain niin ihanalta parilta :)

Nata (Ei varmistettu)

Sulla on ihana villatakki, mistä se on?

http://beyondnata.blogspot.fi/

mee (Ei varmistettu)

mistä noi ihanat kengät on? :))

M (Ei varmistettu)

Is that a vest on your jumper? I love both those things. Where can I buy it ?

Sara Tuuli (Ei varmistettu)

Aika hauska toi nimi juttu, koska mun nimi on myös Sara ja mun toinen nimi on Tuuli. Vanhemmat pohti, että tuleeko musta Sara vai Maria vai vedetäänkö koko kolmen rimpsu samaan Sara Tuuli Maria. :)

Kommentoi