Meet the Sounds

Tickle Your Fancy

Minulle ja muutamalle muulle bloggaajalle tarjottiin upea mahdollisuus tavata The Sounds ennen heidän Tavastian ensimmäistä keikkaa! Päästäisiin juttelemaan bändin kanssa ja kuultaisiin akustinen liveveto, kyllä kiitos!

Bändi on mulle melko uusi tuttavuus. Musiikki iskee todella, vaikka olenkin kuunnellut heidän levyjään vasta n. vuoden verran. Heti kun tyypit astuivat huoneeseen, tuntui kuin olisimme vanhoja tuttuja. Halattiin, heitettiin läppää, keskusteltiin rennosti musiikista ja muodista.

Maja kertoi, että bändin uusin albumi Weekend poikkeaa ehkä aikaisemmista levyistä, mutta on saanut mahtavan vastaanoton. Muodista puhuttaessa Maja kertoi omistavansa paljon vaatteita. Tyyli on kuulemma ollut sama lukiosta asti, mutta se on iso osa musiikkia ja esiintymistä. Lavalla pitää näyttää hyvältä. Tiesittekö, että Maja on mm suunnitellut oman malliston Ivana Helsingille?

Kuultiin Weekend biisi akustisena uudelta albumilta. Tuli ihan kylmiä väreitä!

Ihana Mimmi <3

Sharon bändin kanssa!

Tapaaminen ja itse Tavastian keikka olivat huikeita, täydellinen lopetus mun synttäripäivälle ;)  The Sounds on vaan törkeen kova!

T.Sara

Kommentit

sannisade (Ei varmistettu) http://sadetta.fitfashion.fi

Kolmisen vuotta sitten The Sounds oli oman hypetyksen kärkipäässä ja festareita tuli ravattua bändin perässä:D Hyviä aikoja hyviä aikoja....

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa mahtavilta ajoilta! :)

Jasmiina (Ei varmistettu) http://www.jasmiinan.blogspot.com

Vautsi! Epistä :D

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://www.plusmimmi.com

Ai mitenniin Mimmii jännittää ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mimmi iha iisii

Elli (Ei varmistettu)

Huomasitko että oot päätynyt Kenzan blogiin? :)

http://kenzas.se/2013/12/04/ivyrevelinspiration/#comments

saratickle
Tickle Your Fancy

Huomasin! Kiitos sinun kommenttisi, kääk! En ollu lukenu pariin päivään, kyllä pääs pieni karjahdus kun tsekkasin blogia, huh ja vau! :)

Kommentoi