MEIDÄN ISI

Tickle Your Fancy


 Iskä ja meitsi. Syöttöhommia.

 

  • Iskä soitti aikoinaan vahingossa taskustaan mun puhelimeen ja vastaajaani tallentui hänen yksin autossa esittämä soolonsa Cat Stevensin biisistä Morning has broken. Yksi painavista syistä, miksen olisi halunnut luopua vanhasta Motorolan simpukkapuhelimestani oli juurikin tämä. Vastaaja viesti lähtisi puhelimen myötä, enkä voisi enää kuunnella sitä päivittäin :D

 

  • Isi on intohimoinen urheilun harrastaja ja -katsoja, joka on innostanut minutkin urheilemaan ja seuraamaan lajeja jo ihan taaperosta asti. Heti urheilun jälkeen parasta on katsoa yhdessä lätkää, hiihtoa, korista, futista, golfia, yleisurheilua, lentopalloa… oikeastaan mitä urheilua tahansa.

 

  • Tehtiin iskän kanssa diili yläasteella: aina kun lähdin isin kanssa lenkille sain 2e, jos en jaksanut lähteä jouduin maksamaan 2e.

 

  • Iskä herättää meidät aina samalla, uudelleen sanoitetulla biisillä.

 

  • Iskä laulaa myös kissallemme itsetehtyjä laulujaan.

 

  • Muistan vieläkin kun lomailtiin kesällä pienenä minä, siskoni ja isä kolmestaan. Lämmitettiin mökillä saunaa yömyöhään, syötiin kaikkien lempiruokaa hernekeittoa ja maksalaatikkoa, soudettiin saareen tutkimaan lintuja, käytiin Ruotsissa ja eläintarhassa ja kuvattiin koko ihana loma videolle.

 

  • Iskä on maailman paras ratkomaan ristikkoja ja paistamaan muurinpohjalettuja.

 

  • Iskän huijarilahjat jouluna ovat perinne, esim suklaapatukka kameraboksissa tai villasukka Applen laatikossa.

 

  • Iskä on nähnyt paljon maailmaa ja rakastaa aktiivilomia. Viime talvena he ottivat äidin kanssa töistä vapaata ja reppureissasivat Aasiassa koko pimeimmän talven.

 

  • Iskä on äärettömän lämmin ihminen, jolle perhe ja ystävät ovat kaikki kaikessa. Oli ihana viettää tämä viikonloppu yhdessä koko perheen kanssa syöden, urheillen, keskustellen ja nauraen <3

 

T. Sara

Kommentit

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Oooii <3 Nyt tuli omaa Rollossa olevaa iskää ikävä! Ihana postauuus :)

riina (Ei varmistettu)

Haha mun isi ei näköjään ookkaan ainut joka keksii omia lauluja tai omia sanotuksia lauluihin :D isit on ihania <3 tää oli kiva postaus!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei näköjään :D <3

kaisla (Ei varmistettu) http://ontheroadbykaisla.blogspot.de/

Meillä myös isä herätti meidät aina arkiaamuisin kouluun itse tehdyllä aamulaululla. Muistan varmaan ikuisesti sen, kuinka ensiksi alakerran väliovi aukeaa ja sulkeutuessaan vanhat lasit helähtävät vähän. Sitten kuuluu tasan kolme "tum tum tum" tömähdystä, kun isän sisätossut lyövät kolme ensimmäistä tahtia rappusia noustessa ja sitten alkaa syvällä bassoäänellä "Hyyyvääää huomenta, hyyväää huomenta, itse kullekin mukulalle. Iiisin ooooomille, pienille höpöille, aika nousta ylös on nyt" (sävel menee jonkun oikean laulun mukaan, en vain muista alkuperäisen kappaleen nimeä). Onneksi meillä on omat hassut urheiluhullut isämme :D

saratickle
Tickle Your Fancy

IHANA <3 :D

iines (Ei varmistettu)

Eikös menis tiernapoikien laulun mukaan.."hyvää iltaa, hyvää iltaa itse kullekin säädylle..." :D

hipsula (Ei varmistettu)

Olipa ihana postaus !!<3 Mulla oli tänään eka isänpäivä ilman isää, ja vaikka olikin siksi surullinen päivä niin tämä postaus auttoi vielä muistamaan lisää kaikkea ihanaa mitä ehtisin hänen kanssa kokea. :-) munkin isä opetti mut pelamaan pallopelit ja käytiin yhessä aamulenkeillä, ja hän opetti mut rakastamaan musisointia ja laulua ;D iskät on parhaita :)

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 muistot säilyvät aina

Marissa (Ei varmistettu) http://blogit.fit.fi/sairaankaunismaailma/
Saila (Ei varmistettu)

Olipa ihana postaus! Vanhemman ja lapsen välinen rakkaus ja lämpö kiteytyi kauniisiin sanoihisi. Olen jo sen ikäinen, että omat lapseni ovat sinun kanssasi suunnilleen samaa ikäisiä. Äitinä sanoisin, että jos lapsi kirjoittaa jotain näin kaunista, ei voi olla muuta kuin onnistunut maailman tärkeimmässä tehtävässä, vanhemmuudessa.

Kiitos freesistä blogistasi, hauska seurata sitä.

Nukka (Ei varmistettu)

Sun isi on kyllä ihana kertomasi perusteella. Mulla on jäänyt jo vuosien takaa mieleen toi kertomasi, miten isisi lahjoi sut lenkille mukaan. Hieno mies.

Laura (Ei varmistettu)

ihana postaus <3

Kommentoi