Meidän mökki

Tickle Your Fancy

Se on kodin jälkeen paras paikka maailmassa. Kesäisin menee kyllä kodinkin ohi. Mökki <3

Parempia kelejä toukokuiselle mökkiviikonlopulle ei olisi voinut enää toivoa. Upeita auringonlaskuja, hyvää ruokaa, rakkaita ihmisiä ja merivesi lähes 20c!! Voitteko kuvitella uitiin ja pulikoitiin keskellä päivää ihan vaan ilman mitään kalikali-irvistyksiä.

Käytiin brunssilla saaressa, paistettiin muurinpohjalettuja, tehtiin puutöitä, saunottiin, soudeltiin, kuunneltiin J.Karjalaista, otettiin ekat hyttysenpuremat (mm. otsaan), nukuttiin laiturilla päikkäreitä ja nautittiin rauhallisesta ympäristöstä.

Sen kaiken rauhan vastapainoksi saatiin champparin finaali ja eilinen mm-lätkän loppuottelu. Ei onnistanut kummassakaan, mutta tämmösen viikonlopun jälkeen ei oikeesti edes haittaa. Kroppa on levännyt ja mieli virkeä (ellei eilisestä ruotsalaistuomarille karjumisesta aiheutunutta äänenkäheyttä lasketa, perkeleen puusilmä).

T.Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

todella ihania kuvia! kesä ja mökki <3

saratickle
Tickle Your Fancy

mäki tykkään <3

Nelli (Ei varmistettu)

Mökkeily on parasta<3 Haluan ehdottomasti tulevaisuudessa mökin! Niin tunnelmallisia kuvia:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

sama täällä!! <3

Heidi (Ei varmistettu)

Kuvat on tosi jepa! Mut hei eiks ne eilisen Suomi-Venäjä-pelin dumarit ollu sakemanni ja jenkki ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

no ON!! Mua suorastaan ketuttaa tää viimeaikainen häsläysmokailu, perhana sentään :D Ruotsalaistuomari oli sillon kun Jormakka meni tajuttomaksi, ei tässä pelissä. My bad, jälleen kerran!

KIOSKOA ETSIVÄ... (Ei varmistettu)

Hei! Olen epätoivoisesti yrittänyt löytää tuota Instassa kehumaasi Kioskoa, jossa herkuttelitte hampurilaisilla… Googlettamiset ei auta tai sitten olen vain hemmetin huono googlettelemaan. Ilmeisesti kiosko on suomennettuna kioski (?) joten tämäkin vaikeuttaa asiaa ja googlettamiseni johtaa pikkulehtikioskeille.

Tarkoituksenani on siis löytää kyseinen paikka ja toivoa että se löytyisi myös Madridista jonne suuntamme parin viikon päästä. Osaatko auttaa? Suurkiitos etukäteen..

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyseessä on siis barcelonalaisravintola, ei ketjuravintola. Googlettamalla kiosko barcelona löysin ainakin monta osoitetietoa http://fi.yelp.fi/biz/kiosko-burger-barcelona

KIOSKOA ETSIVÄ... (Ei varmistettu)

Hei! Olen epätoivoisesti yrittänyt löytää tuota Instassa ja täällä blogissa kehumaasi Kioskoa, jossa herkuttelitte hampurilaisilla… Googlettamiset ei auta tai sitten olen vain hemmetin huono googlettelemaan. Ilmeisesti kiosko on suomennettuna kioski (?) joten tämäkin vaikeuttaa asiaa ja googlettamiseni johtaa pikkulehtikioskeille.

Tarkoituksenani on siis löytää kyseinen paikka ja toivoa että se löytyisi myös Madridista jonne suuntamme parin viikon päästä. Osaatko auttaa? Suurkiitos etukäteen..

Emmi (Ei varmistettu)

Voi, sä näytät niin onnelliselta tossa venekuvassa :')

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 :')

Vra (Ei varmistettu)

Olin tulossa sanomaan ihan samaa, oi :') Ihana postaus, sai hymyilemään. ♥
Sun blogista paistaa onni ja mahtava elämänasenne, se saa mut aina iloseks :) Ihan mahtavaa, oot suosikki!

Petra (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

Ihastelin koko viikonlopun niitä mökkeilykuvia joita jaoit instaan, aaaaa miten ihanan näköstä! Ja muurinpohjalettuja!! Tahtoo tahtoo tahtoo. (Tai no, oikeastaan tahdon teidän mökin. :D)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ihana!! Sun pitää päästä kylään meidän mökille! :D

Varma valinta (Ei varmistettu)

Mökki 4evö!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D Varman valinnan paluu, ihanaa! Enskerralla koko porukalla mökille!

alina (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia ♥!!

Neela (Ei varmistettu)

Kertakaikkisen mahtavan olonen viikonloppu!!
Oon tänne kommentoinu ennenkin ja taas tuli sama fiilis et pakko sanoo vaan se miten sun kuvista huokuu sellanen elämisen meininki. Elämänilo. Vaikee ees kunnolla selittää mitä tarkotan, mut tuntuu että melko nuoresta iästä huolimatta sulla on elämän palaset jotenkin niin kohdallaan. Tasapainossa. Kuvat sen kertoo, ja se tyyli miten kirjotat elämästä, nuoruudesta, onnesta, ystävistä, terveydestä, liikunnasta, kaikesta. Tänne sun blogiin vaan palaa uudelleen ja uudelleen, ja suht eri elämäntilanteesta katsottuna, oon silti saanut monta kertaa sun postauksista ajateltavaa ja kuvista inspiraatiota. Mahtavaa kesää sulle Sara ja kiitos, kiitos upeasta, erilaisesta ja ainutlaatuisesta blogistasi. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau mikä kommentti, tuli ihan kylmät väreet ja menin ihan sanattomaksi. Kiitos aivan älyttömästi <3 :')

Jenni (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

Huh, mikä tunnelma kuvien läpi välittyy! Itse suuntaan 3 päivän päästä Suomeen lomalle yli 4kk poissaolon jälkeen ja paras olisi säiden jatkua samanlaisina!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi pidä hauskaa, nauti ja rentoudu :) Mökit on parhaita!

NooraF (Ei varmistettu)

Kannattaa muuten tsekata "Nyt Kolisee" -levy, suomiräppiä+ karjalaista. Kolisee! http://www.soundi.fi/levyarviot/eri-esittajia-nyt-kolisee

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes, oltiin Nyt Kolisee levyjulkkareissakin! Toimii :)

jenna (Ei varmistettu) http://hugepassiontolife.blogspot.fi

Mökkeily on niin parasta! Ihanan tunnelmallisia kuvia. Niistä välittyi huikea mökkeilyfiilis :) Viikonloppuna pääsen onneksi itsekin korkkaamaan möksäilykauden.

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

Voi kuinka ihania ja tunnelmallisia kuvia! Ihan harmittaa ettei ole omaa mökkiä :(

lots (Ei varmistettu)

J.karjalainen on helposti paras. Teidän viikonloppu vaikuttaa kyllä suhteellisen täydelliseltä ^^

PlusMimmi (Ei varmistettu) http://plusmimmi.bellablogit.fi/

HALUAN NIIN MÖKILLE!!!

Kommentoi