MERELLÄ

Tickle Your Fancy

Arki-ilta veneellä. Tää tuntui jotenkin epätodelliselta. Lähdettiin sateisesta Töölöstä ja oltiin reilun puolen tunnin päästä rauhallisella saarella, kauniissa ilta-auringossa saunomassa? Sataako saaristossa siis ikinä? Ja tuleekohan musta "isona" kunnon veneilijä, tää nimittäin vaikuttaa ihan mun jutulta!

bikinit Stadium (saatu blogin kautta)

Kerrassaan upea ilta, kiitos rakkaille siitä!

 

T. Sara

Kommentit

Laura (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, pääsisinpä itekkin veneilemään :)
Osaatko sanoa mistä noi neljännen kuvan ruskeat "lautaset" on ostettu? Noita on etitty mökille vaikka kuinka kauan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos! :) Mäkin tykkään näistä!
Kysyin itsekin noiden perään, kuulemma Tiimarista aikoinaan ostettu :)

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Voi apua miten ihania kuvia, näyttää täydelliseltä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3

Anne (Ei varmistettu) http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Ihania kuvia, jotenkin ihan käsinkosketeltava kesätunnelma! :)

http://justsayinghianne.blogspot.fi/

Henna (Ei varmistettu)

Mun on pakko arvostaa sun tapaa vastata kommentteihin!! Vieläkin, joka päivä ja jokaiseen kommenttiin (johon kommentoija on kirjottanut muutakin kun "mistä toi hame????") jaksat kommentoida ajatuksella- tai siltä se ainakin tuntuu.
Monesta blogista tulee sellanen olo, että koska bloggaaja kuulee niin sairaasti kehuja joka päivä, niin ne eivät enää osaa/ jaksa oikein ottaa sitä vastaan. "Kiitos :>" on tyyliin copypastettu jokaiseen kommenttiin. Tarkoitukseni ei nyt ollut mollata muita, mutta antaa esimerkki siitä miten upea fiilis tulee kommentoida sun blogiin kun saa aina jotain energistä ja ihanaa takaisin- jotain josta tulee fiilis että se kommentti ja kiitos on tarkoitettu just mulle. Enkä oo varmaan ainoo joka näin ajattelee.
Siis kiitos upeasta, inspiroivasta blogista ja äärimmäisestä ystävällisyydestä täällä verkossa! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi voi miten ihanasti sanottu! <3 Mä todella arvostan kommentointia, ja oon yrittäny itsekin siinä nyt petrata (muiden blogeihin).

Ellen koskaan saisi palautetta täällä blogissa, olisin varmaan ihan hukassa. Ne muutamatkin kehut tai kyselyt muistuttavat mua siitä, että täällä käydään, postaus/asu herättää mielenkiintoa ja teitä kiinnostaa.

Kiitos mielettömästi kauniista kommentistasi. Tää lämmitti todella<3 haleja!

emmainkeri (Ei varmistettu)

Toi kaikki näyttää niin upeelta! Keskellä järveä veneessä hengaaminen on parhaita juttuja ikinä (teidän merellä käyminen lasketaan siis varmasti mukaan), kunhan vain sää suosii. Käytiin poikaystävän kanssa just sunnuntina alkuillasta meidän mökin pienellä järvellä soutelemassa. Aurinko paisto niin lämpimästi että oli pakko ottaa paita pois, ja päädyttiin siis keskelle järveä vain löhöämään kumpikin omassa päädyssään venettä. Juteltiin ja naurettiin, räpsittiin muutamat enemmän tai vähemmän hölmöt kuvat ja lillutettiin jalkoja vedessä. Pieni tuulenvire kävi kasvoihin. Olihan se aika romanttistakin. Ei paha ollenkaan. Harmi vain että heti sitten eilen maanantaina kaipas tosi kovasti takaisin edelliseen päivään.
Mutta mietin että saman vois ihan hyvin tehä täällä Lahenkin päädyssä, kun Mukkulassa/Niemen satamassa päin on yks tuttu paikka joka vuokraa melomisjuttujen lisäksi ihan tavallisia soutuveneitä halvalla. Joten todellakin vois lähteä keskelle Vesijärveä.
+ Sun viimeaikaiset asut on ollut ihania. En tiiä huomasitko mut kävin kommentoimassa tota postausta jonka kuvat oli otettu siellä pitkospuilla. Katon niitä vieläkin silleen aaaaaaah :D

HannaK (Ei varmistettu) http://www.gohannak.blogspot.com

Ihania kuvia! <3 ihanan värisiä, raikkaita ja hyvä, lämmin fiilis oikein huokuu näistä! (sydänsilmähymiö)

Laura K. (Ei varmistettu)

Hihi, tää on outo kommentti, mutta sun poikaystävällä on tosi söpö nenä! :D

Kommentoi