Meripäivät mielessä

Tickle Your Fancy

 

Tultiin eilen Kotkaan. Hymy levisi välittömästi kasvoille kun saarelle ajaessamme huomasin sillan jokaiseen lyhtypylvääseen kiinnitetyt legendaariset meripäiväviirit.

Ensimmäiset Meripäiväni koin kahdeksen kuukautisena ja sen jälkeen olenkin tainnut virailla jokaisilla. Kolme vuotiaana hoilasin Lasten meripäiväareenalla kuusi säkeistöä maammelaulua kun taas teininä tapahtumaviikonlopusta otettiin ilo irti poikien kanssa täpötäydessä puistossa nyhjöttämällä. Kotikaupungin suurin tapahtuma oli ehdottomasti kesän kohokohta. Ja on se yksi kohokohdista edelleen.

Olen viime aikoina huomannut tuttavapiirissäni pientä kiinnostuksen heräilyä tätä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna pidettävää tapahtumaa kohtaan ja tuumin, että ehkäpä siellä puolen ruutuakin joku on Meripäivistä kiinnostunut! Päätinkin jakaa omat vinkkini Meripäiville :)

 

 

Mitä Meripäivillä?

Meripäivät starttaavat tietenkin Meripäiväjuoksulla. Torstaina, 28.7 järjestettävällä juoksulla on valittavissa matkat 5km, 15km ja puolimaraton. Pidän tällä hetkellä peukkuja polveni puolesta - toivotaan, että pääsen juoksemaan!

Meripäivät ei ole mitään ilman keikkoja! Meripäiväareenalla nähdään tänä vuonna mm. J. Karjalainen, Antti Tuisku, Pariisin Kevät, Cheek, Paperi T, Kaija Koo, Juha Tapio! Can't wait!

Varissaaressa lauantaina järjestettävä Vaakku Volley on yksi Meripäivien kohokohdista. Saari on aina ihan pullollaan ihmisiä, musiikki pauhaa ja aurinko on paistanut joka ikinen vuosi. Vaakkuun pääsee Sapokasta lähtevällä vesibussilla ja paikalle kannattaa saapua jo aamusta! Messiin piknik-eväitä, viltti, aurinkorasvaa ja sangriaa!

Tapahtumaa ja vilskettä on joka puolella Kotkan saarta. Puistoissa ja Arto Tolsa-areenan läheisyydessä erityisesti. Sapokka ja Katariinanniemi ovat myös must see! Tervetuloa kotikaupunkiini, tämä on aika kaunis paikka :)

 

 

Pictures: Kaisa Turunen

xx Sara

Kommentit

Ulde (Ei varmistettu)

Hei mistä on tuo maailman kaunein kauluspaita mekko?

saratickle
Tickle Your Fancy

Zaran aleista! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Kotkalainen kaverini on aina puhunut kyseisestä tapahtumasta, joten se on varmasti hieno kesätapahtuma! Itse en ole päässyt käymään Kotkassa vielä..olisi mielenkiintoista lukea enemmän Kotkan esim. must see -paikoista? Ihana paitamekko!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei muuta kun tervetuloa! :) Katsotaan jos saisin kasailtua tämmösen postauksen, kiitti vinkistä!

Piia Kukkola (Ei varmistettu) http://aurinkokujalla.blogspot.fi

Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos kivoista vinkeistä, mutta miksi tätäKIN postausta piti kuvittaa jopa kahdeksalla (!!!!) omakuvalla? Miten ne liittyy Meripäiviin?
Olen jo jonkun aikaa ollut tympääntynyt tähän omakuvien tulvaan aiheesta riippumatta. Miksi? Voisiko vähempi riittää? Tai vielä parempaa, ei omakuvia vaan postaukseen liittyviä kuvia.

saratickle
Tickle Your Fancy

Musta tuntuu, että sulla on nyt väärä henkilö tähtäimessä. Kun selailee edellisiä postauksia, on suurinosa niistä reissu-, tapahtuma- tai reseptikuvia. Ja itseasiassa juuri hetki sitten kirjoitin aiheesta postauksenkin http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/hiding

Blogiani lukeneet varmaan tietävät, että tekstini vain harvoin liittyvät postauksen kuviin. En kuvita hauskoista wifi-nimistä kertovaa postausta kuvakaappauksilla tietokoneen ruudusta. Mun juttu on aina ollut juurikin se, että kuvituksessa näkyy valokuvaus, hyvinvoioti ja tyyli kun taas teksteissä saattaa olla ihan mitä tahansa.

Omakuvatjee (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/comment/reply/261139/929263

Mä oon just sitä mieltä että omakuvat on tosi jees! Muoti on kuitenkin isossa osassa sun blogissa ja ootd kuvia on kiva nähdä vaikka teksti ei niitä käsittelisikään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Jotenkin kesän kunnolla alkaessa alan jo intoilla ite meripäivistä, koska kyllä ne nyt on yksi kesän kohokohdista. Pienenä intoilin paraatista ja hitto vie intoilen näin vähän vanhempanakin :D Mulle paraati on aina ollut se merkki tän tapahtuman alkamisesta, enkä voi uskoa mun ystäviä, jotka kertovat etteivät oo koskaan nähneet sitä !

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaa paraati on kyllä best myös! <3

Kommentoi