Merituuli hiuksissa

Tickle Your Fancy

Muistatte varmasti tämän Olympuksen ja Indiedaysin yhteistyökampanjan postauksen, jossa kerroin teille valokuvausvinkkejäni henkilökuvaukseen? Sama kampanja jatkuu, ainoastaan objektiivi vaihtuu.

Tokoinranta ja Töölönlahti ovat vakkari lenkkireittejäni. Reitit toimivat loistavasti etenkin talvella, jolloin ne ovat hyvin valaistuja eivätkä liian pitkiä. Juoksun lisäksi nämä seudut sopivat täydellisesti valokuvaukseen. Rantamaisema, kauniit rakennukset, sillat, veneet, kukkulat ja puistot ovat aivan mahtavia kuvauspaikkoja.

lippis Weekday, takki Sheinside*, paita Sheinside*, housut 2hand/Gina Tricot, reppu Indiska, tennarit Converse

 

Olympus 40-150mm, ISO 320, F 4.0, 1/80

Tällä kertaa kuvat on otettu Olympuksen 40-150mm objektiivilla. Putken vahvuus on se, että sillä voi kuvata zoomilla kaukaakin.

Testattiin putkea tässä postauksessa niin, että nämä asukuvat otettiin tosi kaukaa. Tämä suurehko objektiivi on siis täydellinen valinta hääkirkkoon, muotinäytöksiin yms ellet pääse eturiviin parhaille apajille.

Puhuin jo aikaisemmassa postauksessa siitä, miten rakastan kuvia, joissa tapahtuu jotain. Liike tuo valokuvaan aina tunteen. Rannoilla usein tuulee, ja tämä on valokuvauksen kannalta hyvä juttu. Tuulessa hulmuavat hiukset tekevät henkilökuvista heti mielenkiintoisempia ja taiteellisempia!

Olympus 40-150mm, ISO 400, F 4.0, 1/60

takki Sheinside (saatu), paita Sheinside (saatu), lippis Weekday, housut Gina Tricot, reppu Indiska

Kuvat otti ystäväni Henna, joka muuten kirjoittaa vaateketju Vilan blogia täällä :)

Paljon valokuvaukseen liittyvää perustietoa löydät Indiedaysin ja Olympuksen kampanjasivuilta.

Samalla sivulla on käynnissä Olympus-skaba! Jaa oma kuvausvinkkisi tai äänestä lempparikuvaasi täällä 
Kilpailun osallistumisohjeet ja tarkemmat tiedot löydät tuolta sivulta. Luvassa on mahtavia kamera-aiheisia palkintoja sekä äänestäjille, että oman vinkin jakaneille! :)

 

T.Sara

Kommentit

Senni (Ei varmistettu)

Heippa sara!
Millä ohjelmalla sun lumiassa sä päivittelet tota instagramia?

saratickle
Tickle Your Fancy

Instagramin Beta versio on tullu Lumioihin n. viikko sitten :) Eli sillä

Siiri (Ei varmistettu) http://finalyourdestiny.blogspot.fi/

Heippa! Osaisitko yhtää auttaa mun probleemaa, mul on ollu aikasemmin Canon eos 550d järkkäri ja oisin kiinnostunu hankkimaa tommost pienempää Olympuksen kameraa. Haluisin jonkun ihan perusobjektiivin siihen jolla voi kuvailla just henkilökuvia ja semmosii suht lähikuvia, eli mitää törkeetä zoomii siihen en tarvis! Osaatko sanoo et mikä objektiivi vois olla hyvä esim sun omast kokemuksesta :)?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ehdottomasti 45mm kiinteä objektiivi siihen kylkeen. Se on ihan paras henkilökuvaukseen, aukon saa 1,8 eikä putki maksa juuri mitään :) http://tickleyourfancy.indiedays.com/2013/11/10/helppoja-vinkkeja-henkilokuvaukseen/

esim tossa postauksessa kuvattu juurikin sillä!

Tiina (Ei varmistettu)

Paljonko tuo 45mm odjektiivi suunnilleen maksaa? Sain juuri lahjaksi tuon samaisen kameran, olisko sulla mitään vinkkejä alkuun? Oon nimittäin vielä aika hukassa..

Kommentoi