MESH BIKINI

Tickle Your Fancy

bikini Nelly, here* (mainoslinkki)

Törmäsin syksyllä, ennen Australian reissuani Instagramissa aivan täydellisiin bikineihin. Vaikka siinä vaiheessa ei tiedossa ollut reissuja ja kesäänkin reilusti yli puoli vuotta, aloin kuvan nähtyäni välittömästi selvittämään bikinisetin alkuperää (crazy bikini lady). Ja mikä parasta, tällä tarinalla oli onnellinen loppu.

Tällä hetkellä on meikäläisellä menossa kausi nimeltään "kaikki mikä sisältää meshiä on automaattisesti ihanaa".  Bikinisetti, joka poikkeaa perusmallista ja vieläpä sisältää meshiä on siis minun silmääni yksinkertaisesti täydellinen. Mallista 10 pistettä ja mesh-yksityiskohdista 20.

Ja mainittakoon vielä, että yläosahan toimii täydellisesti biitsisesongin ulkopuolellakin, esim läpikuultavan paidan alla (esim mesh-paidan alla :D)

Mitäs siellä tykätään?

 

I saw this mesh strap bikini on Instagram a while ago. I ended up searching the set from different online shops like a crazy bikini lady. Right now I'm having a "if it contains mesh, it's perfect" - season going on. First I thought it was just with te shirts and dresses but apparently it's bikinis too.

 

Pictures: Emilie Tommerberg

xx Sara

Kommentit

Elisa12 (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi jo useita vuosia ja kun muutama vuosi sitten innostuit terveellisimmistä elämäntavoista, aloin pitämään blogistasi entistä enemmän, koska se sisälsi muutakin kuin pintapuolisia kuvia take away -kahveista kuten monissa muissa lifestyleblogeissa. Viimeisen vuoden aikana blogisi laatu on kuitenkin mennyt alaspäin. Tuntuu, että joka toinen blogipostauksesi mainostaa milloin mitäkin tuotetta, jonka itse olet saanut ilmaiseksi. Monen vaatteesi kohdalla on esimerkiksi gifted merkki ja tuntuukin, että blogisi on nykyään pelkkä yksi iso mainos (tämä postaus suurena esimerkkinä mainoksesta, jossa surutta ylistät jotakin merkkiä). Olenkin todennut, että kun ihmisen ammattina toimii pelkästään nimike 'ammattibloggaaja', on blogi usein huonompi kuin sellaisen, joka bloggauksen ohella käy säännöllisessä päivätyössä. Tämä on ehkä siksi, että bloggaajan on pakko saada tuottoa blogistaan toisin kuin sellaisen, joka ansaitsee muutakin palkkaa. Tiedän, ettei yhden lukijan mielipide kaada maailmaasi, mutta minun on vain pakko sanoa, että olen pettynyt blogisi nykyiseen laatuun. Se on yksinkertaisesti muuttunut tylsäksi.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kommentistasi! Musta on ihanaa, että tulit sanomaan, ja arvostan todella mielipidettäsi.

Pohdiskelevampia kirjoituksia on viimeaikoina nähty vähemmän ja se on minustakin sääli. Olen viimeistelemässä opintojani ja kädet ovat olleet viimeaikoina myös töiden takia täynnä. Voin paljastaa, että tammikuulle on luvassa paljon hyvinvointia: juttusarjoja ja pohdiskeluja terveydestä :)

Take away kahveja ja pintapuolisia kuvia löytyy enemmän silloin kun matkustan. Reissuissa minulla ei yksinkertaisesti ole aikaa kirjoittaa pidempiä blogipostauksia, vaikka haluaisinkin! Reissuilla inspiroidun usein valokuvauksesta ja postaukset ovatkin selvästi kuvapainotteisia :)

Gifted ja "ammattibloggaaja" syystä, että haluan olla rehellinen täällä. Kaikki bloggaajat eivät näitä suinkaan käytä, mutta minusta on reilua, että lukija tietää, jos olen saanut tuotteen blogin kautta ja että saan rahaa blogini pitämisestä.

Ja kuten sanoin, mainokset ovat osa blogiani. Tämä on työni ja yritykseni, jonka yhtenä tarkoituksena on tuottaa tulosta. Silti näen, että kahdesti päivässä päivittyvässä blogissa on myös tilaa mainoksille.

Olen asemassa, jossa vaatteet on osa työtäni ja saan niitä ilmaiseksi paljon. Vaatteiden ostaminen tämän tavaran paljouden päälle tuntuu siis todella turhalta. Tuotteet joita saan ovat aina sellaisia, joita saan kuitenkin itse valita. Blogissa ei siis näy tuotteita, joiden takana en voi seistä.

MarianneS (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida tähän, että kyllä mäkin suosittelisin bikineitä, joihin olen ihastunut vaikka en ole bloggaaja. Miksi bloggaajan suositus tarkoittaa automaattisesti sitä, että mainostetaan tuotetta, joka ollaan saatu ilmaiseksi? :)

Mun mielestä sun blogi on kasvanut kansainväliselle tasolle hyvin nopeasti ja omalaatuisilla postauksilla erotut joukosta, vaikka teetkin sitä työksesi :)

Kisulainen (Ei varmistettu)

No on kyllä mageet!! Passais tämmöselle sporttimisukallekin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

yess! :)

DOM (Ei varmistettu)

Sanotaan nyt vaikka niin, että kun eilissäpäivänä luin uutisen jotta vahva peppu ja reidet indikoivat vanhemmalla iällä parempia kognitiivisia kykyjä, niin onneksi sinulla tuo on peppuosasto on ainakin iskussa.

:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ei pitäs olla ongelmia :D

Hanna H (Ei varmistettu)

Toimiiko muilla mainoslinkki?

saratickle
Tickle Your Fancy

Päivitin sen uudestaan, nyt pitäs toimia! :)

Kommentoi