MIDNIGHT RUN

Tickle Your Fancy

Eilen juostiin! Ei suinkaan tällaisissa olosuhteissa, miltä 7h ennen tapahtumaa näytti, vaan sen sijaan täydessä kaatosateessa ja lainehtivilla kujilla :D Stadium ja Adidas tarjosivan tosiaan minulle, ystävilleni sekä neljälle IG-skaban voittajalle liput ja tiimivarusteet juoksulle. Releet ja välineet olivat siis viimeisen päälle, mutta keli sen sijaan vähän kauhistutti. Vettä tuli niin saakelisti, etten ollut vastaavaa nähnyt aikoihin. Kunnon syysmyrsky! Päästessäni lähtöviivalle koko kaatosade kuitenkin unohtui. Enhän minä enää muistanut, ettei juostessa sääolosuhteita tule juuri huomioitua. Niin sairaan hauskaa!!! Ja mikä parasta, polvessa ei mitään ongelmaa!

Polvivammani takia juoksulenkkejä oli ennen eilistä kerääntynyt kesän varrella huimat kaksi kappaletta. 10km siis hirvitti syystäkin. Mutta tiedättekö mitä, siitä selvittiin! Ei mitään kipuja eilen, ei mitään kipuja tänään. Selviän todennäköisesti polvikeissistäni ilman leikkausta, ja tämä tieto jos joku tekee minut superiloiseksi!!!

Olen juoksutapahtumissa se tyyppi, joka tulee paikalle siinä uskossa, että tänään otetaan rennosti. On ilmottauduttu rennompaan lähtöryhmään siinä uskossa, että sunnuntaihölkkäillään porukalla ja fiilistellään tunnelmaa. Lähdön jälkeen se kuitenkin aina iskee. Kun kerrankin saa vetää täysiä, tiet on suljettu ja ajanottosiru roikkuu lenkkareissa, niin miksi ihmeessä juoksisin sellaisen höntsälenkin, minkä voin juosta ihan milloin vain? En koskaan osaa vastata tähän kysymykseen ja päädynkin pistämään töppöstä toisen eteen vähän tehokkaammin. 

Tismalleen näin kävi eilen ja lopputuloksena 15. sija. Tästä se tyypit lähtee! Juoksu tulee nyt pysyvästi takaisin jokaviikkoiseen treeniohjelmaani! Jippii! Ei muuta kun lisää juoksutapahtumia kalenteriin :)

clothes and shoes Adidas (gifted)

Pictures: Elisa Lepistö

 

// Midnight Run Helsinki!! Even tho the weather was pretty challenging (the pictures were taken many hours before the race :D) my running buddies kept the energy up!!! It was only my third run this summer because of the freakin knee injury, but everything went well. 15th place, couldn't be happier! Thank you girls, Stadium and Adidas! I had a blast!

 

xx Sara

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Jes onnea! Täällä toinen jalkavaivainen, joka ehkä sittenkin pääsee juoksemaan, joten tiedän tunteen!

Ootko muuten paljonkin käynyt juoksutapahtumissa? Onko jotain tapahtumia mitä erityisesti suosittelisit (suht aloittelijalle)?

saratickle
Tickle Your Fancy

No way! Nää on kyllä kurjia, mutta siinä vaiheessa kun pääsee pitkästä aikaa juoksemaan, se kyllä palkitsee! :) Mä oon innostunut juosutapahtumista vasta ihan muutama vuosi sitten. Vasta-alkajalle suosittelen näitä 10 kilsan lenkkejä. Talvijuoksut on yllättävän kivoja! Midnight Run tietty ihan super ja Extreme Run (oisko 7km se lyhyin) huippu!

Tyttönen (Ei varmistettu)

Millainen polvivaiva sulla on ollut? Nimim. Rustovaurioleikkaus läpikäyty

saratickle
Tickle Your Fancy

Baikerin kysta, ja hyvin monikanavainen sellainen!

Katakk (Ei varmistettu)

Aika?! :D Ja hyvä sinä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aika oli 46 minuuttia!

Live Faerlessly - Ellen (Ei varmistettu)

Vitsit että mua ärsytti kaikkien juoksijoiden puolesta eilen kun katoin, mikä rankkasade tuolla oli. Mutta mahtavaa, jos se ei menoa haitannut! Jostain luin, että noin paljoo ei ole satanut kymmeneen vuoteen :D aikamoista, että sade sattui juuri eiliselle, muuten kun on ollut niin kivoja ilmoja! Olipa varmasti ainakin kokemus :)

http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/?m=0

saratickle
Tickle Your Fancy

Oli ainakin ikimuistonen kokemus! :D haha miten voikin sattua just tohon iltaan!

inga (Ei varmistettu)

gifted tarkottaa lahjakasta, ei lahjoitettua tmv. ;-)

kiva, hauska kuulla että juoksu alkaa uudelleen sujua! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Sana on yleistynyt ympäri maailmaa tarkoittamaan juurikin näitä blogimaailmassa lahjoitettuja tuotteita! 

Mariamm (Ei varmistettu)

Erilaisissa ärimmäisissä sääolosuhteissa juokseminen tuo juoksuun ihan omanlaisensa alkukantaisen fiiliksen! :D
Teitkö muuten mitään/minkätyyppisiä korvaavia treenejä polvivamman aikaan?

Majmus (Ei varmistettu) http://www.idealista.fi/magicpoks/

Eikä, miten mahtavaa, onneksi olkoon! Mahtavaa jos polviongelmat on nyt ohi? Mä oon elokuun puolikkaan jälkeen ollut aivan alamaissa, koska en pysty ottamaan yhtään juoksuaskelia, sillä akilles kipeytyy ja turpoaa. Jos joku pitää juoksua tylsänä lajina, niin mites tuo kävely? :/

Kommentoi