Mieltä ja kroppaa virkistävää

Tickle Your Fancy

Starbucksin uusi virkistysjuoma Refresha haastoi Indiedaysin bloggaajia kertomaan kuvan muodossa mitkä asiat saavat virkistymään!

Omalla kohdallani yksi kuva ei olisi riittänyt mihinkään, neljäkin teki jo tiukkaa. Päädyin kuitenkin tähän kollaasiin.

Lepo - Relaaminen on taito ja jokainen tarvitsee lepoa aina silloin tällöin. Oli kyseessä sitten päikkärit tai rentouttava viikonloppu maalla, kiittää siitä niin kroppa kuin mielikin.

Ruoka ja ystävät - Pettämätön yhdistelmä. Ruoanlaitto ystävien kanssa tai brunssi perheen kesken virkistää kummasti. Olen aamupalaihminen tai sanotaan, että olen vapaapäivinä aamupalaihminen. Mikään ei ole mukavempaa kuin kattaa pöytä täyteen brunssiaineksia ja nauttia siitä lähimmäisten kanssa kaikessa rauhassa. Etenkin jos sen saa vielä kattaa hellepäivänä laiturille!

Matkustus - Pure love. Matkustaminen avartaa ja myös virkistää. Uudet paikat, uusi luonto, uusi kulttuuri ja sen ihmiset saavat minut rakastamaan elämää. Matkustamiseen pitää aina liittää aktiviteetteja, jotka pitävät mielen virkeänä. Viime reissulla kiivettiin vuorelle katsomaan auringonnousua ja surffattiin kyllästymiseen asti.

Liikunta - Oli se sitten lenkki kauniissa ympäristössä, rankka salitreeni, pyöräilyä auringonlaskussa, aamu-uintia Stadikalla tai puistojumppaa ystävien kanssa, se virkistää. Ilman liikunnasta saatavaa hyvää oloa ja energiaa olisin ihan hukassa!

 

Bloggaajien virkistävät kampanjakuvat ovat nyt esillä, äänestä lemppariasi! :)

 

T.Sara

Kommentit

Sisko (Ei varmistettu) http://siskocancan.vuodatus.net

Hyvä blogi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!

M (Ei varmistettu)

Mistä toi aivan ihana harmaa Niken toppi?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ostin Barcelonan Nike Storesta, mutta samoja näkyny esim Stadiumilla ja Zalandolla :)

Jonneli (Ei varmistettu) http://onniarkinen.blogspot.fi

Hih, voisin mainita itse juurikin nuo samat asiat, lisänä vielä tärkeänä juttuna perhe.:) Mutta siis, nuo jutut antavat todellakin voimaa ja energiaa!<3

Kommentoi