MIKÄ IHMEEN HERO?

Tickle Your Fancy

Puhuinkin jo täällä tästä mielenkiintoisesta proggiksesta joka pamahti televisioihin viime kuussa. Oon saanut sen verran uteluita liittyen yhteistyöhön, että avaan asiaa vielä hieman :)

Tv-sarjojen suurkuluttajana (suurahmija varmaankin kuvaa käsitteenä paremmin T. yksi 24 tuotantokausi meni kerran vuorokaudessa. Tarkennan vielä, 24 jaksoa vuorokaudessa. moro) lähdin mukaan Hero tv-kanavalle ja olen 10 HUIKEAN tyypin lisäksi osa Hero Crewta.

Mitä se sitten suomeksi tarkoittaa? Muhun voi törmätä mainoksissa Nelosen kanavilla ja erityisesti Hero:lla. Lisäksi instagramkuviani nostetaan mainostauoilla. Yhdessä Hero Crewn kanssa luodaan kanavalle kasvot, ohjelmatarjonnan edustaessa meidän mieltymyksiämme.

Kanava poikkeaa tosi paljon niistä mihin me Suomessa olemme tottuneet: ainoastaan laatusarjoja ja elokuvia. Esitysaikana toimii paras mahdollinen: 18-24. Lisäksi sarjoja tulee aina useampi putkeen ja viikonloppuna näytetään uusintoja. Koska ohjelmia näytetään paljon, on niiden kierto myös nopeaa. Uusia sarjoja ilmestyy siis jatkuvasti! Kanavan ilme on myös nykyaikaisen päivitetty, rento ja fresh!

Ootteko te vielä löytäneet lempparisarjoja kanavalta? Mä oon tykittänyt suosikkejani Fargoa ja Dexteriä!!

Mikäli Hero ei vielä ole tuttu, niin tsekatkaapa kanavapaikalta 14 :)

kuvat: Heli Hirvelä

T. Sara

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu)

Herolta bongattu Happy endings- sarja nous ehottomasti heittämällä lemppari komediasarjaks!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei vitsi, tota mä en ole vielä katsonut. Pitää ehdottomasti alkaa seurailemaan :)

Maari (Ei varmistettu)

Jäin täysin koukkuun Fargoon ja 10 jaksoa hujahti vähän liiankin nopeasti tällaiselle sarja-ahmijalle (kerran 60 jaksoa howimetyourmotheria viikossa...kyllä). Mutta aivan mahtava kanava, jotain aivan uutta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtava kuulla tällaista palatetta! Fargo minkä teit, mä tosiaan ahmin sen ihan muutamassa päivässä elikkä joo :D

Jenni (Ei varmistettu)

Hei Sara! Mistä tuo ensimmäisen kuvan ihana takki on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Monki :)

Sanni (Ei varmistettu)

Olen kateellinen!!! Tämä on taas tämmönen kanava, joka "näkyy koko Suomessa" eli ei Oulua ylempänä :D Täällä Lapissa ei sitte katota muutaku ykköstä, kakkosta ja kolmosta. JEE!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi eikä! HDMI-piuha ja ruudusta on minun vinkkini ;)

Reetta V. (Ei varmistettu) http://reettavee.com

Kuulostaa hyvältä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö! :)

Iida (Ei varmistettu)

Itse seurailen myös tuota Happy Endings- sarjaa. Harmi vaan että sarja lähti alusta uudelleen, kun 1 ja 2 tuotantokaudet olivat näkyneet. Toivottavasti tulee vielä lisää uusia jaksoja! (vastaavanlainen sarja pyörii arkisin Fox- kanavalla, How I Met Your Mother. Suosittelen!)

Kommentoi