Mikä on seksikästä?

Tickle Your Fancy

*Yhteistyössä Zalando, Calvin Klein Underwear

 

Sisäinen seksikkyys, mitä se oikein tarkoittaa? Vastausta ei löydy tietosanakirjasta eikä varmasti googlettamallakaan. Kyse on nyt syvääkin kaula-aukkoa syvemmästä asiasta. 

Zalando ja Calvin Klein Underwear haastoivat bloggaajia kertomaan mitä on sisäinen seksikkyys ja miten se koetaan. Mitä minä tähän vastaisin? Käytännössä se voi olla mitä tahansa: luonteenpiirre, ele, paikka, aika, tunne... mitä tahansa! Fiilistelijä-ihmisenä minulle se on parhaimmillaan niitä kauniita hetkiä, jolloin pysähdyn miettimään että hitto, elämä on aika hienoa.

14 mieleen tulevaa asiaa aiheesta seksikkyys

Self-confidence

Men who cook

Trendy coffee place

Good manners

Waking up with a smile

Couple wearing hats

New York by night

Silly jokes

Long talks

Reading book in a subway

Fresh white sheets

Easy mornings

The smell of coffee and cinnamon buns

Summer nights

 

Entä siellä, mikä teidän mielestänne on seksikästä?

 

Zalando and Calvin Klein challenged me to think what sexy means to me. Sexy can be almost anything: personality, gestureway of life, colour, place, time. For me it's especially those beautiful moments in life that makes you think that gosh, life is pretty good.

 

xx Sara

Kommentit

Hanna T (Ei varmistettu)

Yllättävän vaikeaa miettiä yksittäisiä asioita jotka on seksikkäitä. Ainakin hyvät tavat, itsevarmuus ja tuulen sekoittamat hiukset. Aito hymy ja onnellinen nauru. Syvä katse. Kauluspaidan käärityt hihat. Hiki. Johonkin asiaan uppoutunut niin täydellisesti että kadottaa ajan ja paikan.

Bambilara (Ei varmistettu)

Pakko olla samaa mieltä tuosta syvästä katseesta! Se todella ON seksikästä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä!!! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh, ihan mielettömän hyviä!! 

Bambilara (Ei varmistettu)

Sanasta sisäinen seksikkyys tulee ihan ensimmäisenä mulla mieleen henkilö, joka tekee itselleen mielekästä asiaa ja näyttää nauttivan sen tekemisestä, oli se sitten piirtämistä, ruoanlaittoa, puhumista itseä kiinnostavasta asiasta tai ihan mitä tahansa! Itselleni tulee seksikäs olo esimerkiksi tanssiessa, koska pidän tanssimisesta kovasti.

saratickle
Tickle Your Fancy

Todella!! :)

Suvi55

Itsevarmasti itsensä kantava ihminen on aina seksikäs. Ja sit tuli kans mielee tyypit, keillä on vahva kädenpuristus kätellessä - kyllä siinä aina saa vähä viboja. ;) ...saa niiltäkin tosin viboja joiden kädenpuristus on kuin kuollutta kalaa kättelis, mut ne ei oo kovin miellyttäviä sellaisia. :D

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Jännä miten erilaisia mielikuvia sana "seksikäs" tosiaan herättelee!

Monista noista sun listaamista tuli sellanen fiilis, että sulle seksikäs on jotain mistä tulee rento, lämmin, mukava, kotoinen olo. :)
Mulle sana on jostain syystä enemmän negatiivinen. Seksikkyys on joka paikassa ja kaikki haluavat olla seksikkäitä... se on jollain tavalla vähentänyt seksikkyyden mystisyyttä. Seksikkyydestä on tullut vaan jotain ulkoista.

Mutta kyllä siitä tulee jotain positiivistakin mieleen kun rentoutuu ja keskittyy: Ylös käärityt hihat. Rento positiivinen itsevarmuus ja huolettomuus. Mutta myös vähän vakavat "otsa rypyssä" keskittyneet kasvot. Seesteinen avoin energia (ihmisessä tai ilmapiirissä). Nukahtaminen sylikkäin/lähekkäin. Herääminen halauksiin ja pusuihin. Toisen kehuminen.

Mia K.
Voi taivas

katse, joka on maustettu juuri sopivalla, kevyellä flirtillä, ja joka sekunnissa muuttuukin syvään hengityksen salpaavaan haluun... 

Tepita (Ei varmistettu) http://outlandish-blog.blogspot.fi/

Itsevarmuus on seksikästä. Se on niin kokonaisvaltainen asia, että heijastuu ihmisen olemuksessa kaikkeen ja näyttää vaan niin pirun hyvältä :)

Hymyileoletupea

Raitapaita miehellä (vaaka ei pysty) :) 

Zammm (Ei varmistettu)

Hyvä ryhti ja avoin, utelias, intohimoinen asenne elämään. Ja hyvinistuva kauluspaita. ;)

Tasaraita

Hmn, sisäistä seksikkyyttä on ehdottomasti itsevarmuus. Syvälle sisimpään asti porautuva katse ja valloittava hymy joka on vain sinulle. Naisilla seksikästä on uniset kasvot ja sotkussa oleva tukka sykeröllä. Rento iso svetari, jonka sisällä haahuilla kotona pelkässä paidassa, villasukissa ja pikkuhousuissa. Miehillä erityisesti hyvät käytöstavat ja kohteliaisuus ovat seksikkäitä piirteitä.

Seksikkyyttä on niin monenlaista mutta kun mietin noita vastauksiani niin summaisin, että seksikkyyttä on ennen kaikkea aitous, teeskentelemättömyys oleminen oma itsensä siinä ympäristössä tai niiden asioiden parissa joissa viihtyy. Niin kuin joku jo kirjoittikin, on seksikästä kun ihminen on täysin uppoutunut tekemään jotain mitä rakastaa.

Oranssinen
50 shades of a Lady

Sopiva määrä itseluottamusta on seksikästä. Liika taas erittäin luotaantyöntävää.

Ulkoisesti seksikästä on kun mies kumartuu kohti ja kauluspaidan ylimpien nappien ollessa auki se kuoppa solisluun yläpuolella piirtyy näkyviin. Polvet (ja pää) menee pehmeiksi.

mystery
Vision One

Mun mielestä miesten kädet, rakastan niitä. Ne on niin ihanan karheat! Joillain on ihan erityisen kauniit ja isot kädet, varsinkin tuo käsivarsi kyynerpäähän asti sellainen ihanan jäntevä. 

 

Kommentoi