Miljoona sateenvarjoa

Tickle Your Fancy

 

Useampikin miljoona. Niitä vaan vilisee kaikkialla. Läpinäkyviä, värikkäitä, mustia ja valkoisia. Enimmäkseen läpinäkyviä.

Sateevarjoparkkeja on joka kaupan edustalla. Vain harva on pukeutunut sadetakkeihin, goretexiin tai kumisaappaisiin, kuten meillä suomalaisilla on sadepäivänä tapana. Suurimmalla osalla on tyylikkäät vaatteet, siistit kengät ja varjo. Jopa pyöräilijöillä.

Tultiin Jannin kanssa Tokioon täksi viikoksi kuvaamaan yhteistyökumppanilleni Finnairille materiaalia. Kauhulla katsottiin eilen Tokion säätiedotusta kun ajettiin Helsinki-Vantaata kohti. Kaksi päivää rankkasadetta, mitä ihmettä me tehtäisiin?!

Vastaus kuuluu, että juuri sitä mitä suunniteltiinkin. Liikutaan kaupungilla ja puistoissa, syödään sushia ja valokuvataan Tokion arkea - ihan niin kuin poutasäälläkin. Tällä kertaa vaan kannetaan varjoja mukanamme.

Varjomeressä on ihan oma fiilis. Kaupungin valoja heijastava märkä asfaltti ja kastuneet pienet yakitorikujat näyttävät niin tunnelmallisilta. Tokio tuntuu ja näyttää ihan erilaiselta läpinäkyvän varjon alta, ja minä pidän siitä!

Ensimmäinen päivä meni kohtalaisen tukevissa jet lageissa. Päiväunillekin päädyttiin pariksi tunniksi. Veikkaan, että huomisesta tulee astetta energisempi.

Terkkuja! Palataan pian!  <3

 

 

xx Sara

Kommentit

Nellisusanna

Oih sade ei varmaan koskaa oo näyttäny noi hyvälle!

 

DaysOfMemories (Ei varmistettu)

Siis on: pitkän blondikaunottareni kanssa saavuimme muinoin Tokioon hurrikaanin kanssa samaan aikaan. Meinasi riipiä vaatteet päältä. Siis tuuli, noin ensin. Hyvä enne se olikin...

vjk (Ei varmistettu)

Haha en kestä.. läpinäkyvät sateenvarjot! Tuotko mukanas suomeen ja unohdat ne turvatarkastuksen väärälle puolelle oon niin kade tosta reissusta, eikä ees sade haittaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha tällä kertaa uusi yritys! :D Tavoitteena saada turvatarkastuksen läpi!!

Ilonakau (Ei varmistettu) https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

Oi miten ihania kuvia!

StiinaP. (Ei varmistettu)

Haha, en kestä! Saat jopa rankkasateen kuulostamaan siltä, että voi vitsi, siistiä, vaikka oikeasti en tykkää sateesta, etenkään rankasta sellaisesta. Tämä postaus oli taas yksi hyvä esimerkki siitä, että sulla on niin koukuttavan positiivinen blogi! Aluksi se ärsytti ja jopa päätin, etten jaksa seurata miten Kaikki voi Aina olla niin Hauskaa :) (tällainen perus inhorealisti suomalainen kun tuppaan olemaan välillä, vaikka koitan oppia siitä pois:) Treenipostaukset mua ei kiinnosta, eikä ruokapostaukset, meillä on niissä aika eri maku, mutta tyyli kiinnostaa ja ja tämä positiivinen ote.

Tämä postaus sai niin hyvälle tuulelle, että oli pakko kommentoida, en muista oonko sitä ennen tänne tehny. Harvakseltaan laitan eri bloggareille kommenttia, koska luulen, että kaikista on kiva saada palautetta työstään. Mutta toki liian harvoin jaksan nähdä vaivan.

Ja kuvat! Nekin sait kauniiksi, vaikka satoi. :) &lt;3

Rosetta (Ei varmistettu) http://begmypardon.com

Näiden kuvien jälkeen tuli kyllä ehkä ekaa kertaa ikinä sellainen fiilis, että Tokio voisi olla ihan kiva nähdä ja kokea joku päivä! Tunnelma on myös jotenkin paljon kivempi kuin perinteisessä auringonpaisteessa, vaikka jälkimmäisessä matkustaminen olisikin varmasti vielä hieman kivempaa.

arkeni estetiikkaa (Ei varmistettu) http://arkeniestetiikkaa.com/

Vitsi oot saanut hienoja kuvia taltioitua! se on totta, että monesti sitä ajattelee ettei sadesäällä voi kuvailla jne. mutta todellakin voi!! ihanaa reissua teille :)

Annika Miettinen

Vau miten upean tunnelmallisia kuvia! Ja tuli olo et täytyy todellakin ostaa läpinäkyvä sateenvarjo! :D

mari1234 (Ei varmistettu)

Ihana Tokio, mun lempipaikka tässä maailmassa :) jostain olen lukenutkin, että Tokio näyttää sateessa hurmaavalta ja siksi paikalliset käyttääkin läpinäkyviä sateenvarjoja, jottei sateenvarjo peittäisi näkymää sateellakaan. Suosittelen ehdottomasti Shimokitazawaa (of course!) ja pienen kävelymatkan päässä Shibuyasta olevaa T-Site kirjakauppaa. Kirjakaupan lähistöltä löytyy myös kivoja pikku putiikkeja, joissa käydä. Kōenjin-kaupunginosasta löytyy kuulemma myös paljon second hand-kauppoja.

Saranda
Tyhjä ajatus

Vau!! Niin upeen näköistä. Ja ei voi kuin ihailla miten posiitivinen asenne sulla / teillä on tohon säähän ja miten se näkyy kuviin asti. :)

Kommentoi