Millainen lenkkeilijä sinä olet?

Tickle Your Fancy

Lepposaa hölkkää ja reipasta kävelyä. Tämmösessä lenkkeilyssä on kyllä ihan oma tunnelmansa. Mä en oo koskaan oikeen ollu kävelijä, jotenkin se on tuntunu turhalta ja luovuttamiselta, etenkin yksin lenkkeillessä. Jos nyt lähdetään lenkille niin otetaan sitten kaikki hyöty irti ja vedetään täysillä? Kysymys kuuluukin mikä on hyödyllistä milloinkin?

Oon huomannu, että päivistä riippuen mulle ja psyykkeelleni sen skrillexin tahdissa täysillä painamisen sijasta on välillä huomattavasti hyödyllisempää vaan rennompi ulkoilu ja ilta-auringon fiilistely. Oikean hengityksen ja askelluksen sijasta keskittyä hyvään musiikkiin ja omiin ajatuksiin. Päivät on erilaisia ja niin pitää treeninkin olla. Itsensä haastaminen on mahtavaa ja täysiä on siisti vetää välillä, mutta sitä ei vaan ole järkeä tehdä kokoajan. Täysillä-päivistä saa huomattavasi enemmän irti kun niitä ei ole jatkuvasti :) Huomaan myös reippaiden kävelylenkkien tuntuvan mulla jaloissa, eli kyllä tästä rennommastakin liikuntamuodosta poweria löytyy.

Miten teillä? Kävely- vai juoksulenkit, vai molemmat?

Tässä tunnelmia meidän eiliseltä käppäily/hölkkäily iltalenkiltä. Lepposaa torstaipäivää! Ps. huomenna Tukholmaan, kääk!

Nike toppi 16,90€ täältä, Nike shortsit 25,90€ täältä (ei toimituskuluja!)

Nike Lunarglide lenkkarit 89,90€ täältä

Loppuun vielä käsiä ja vatsaa + pyyhe kehään :D

sis. mainoslinkkejä

 

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

Hirveesti tsemppii tukholmaan!!

emmainkeri (Ei varmistettu)

Hirveesti tsemppii tukholmaan!!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

tattistaaa!!!

Zammm (Ei varmistettu)

Ehkä just toi elimistön kuuntelemisjuttu on se a ja å, ettei aina vaan purista väkisin, tuntu miltä tuntu... vaan et lepoa voi olla se kävelykin.

Trevligt springande! Ainakaan sulle ei varmaan tuu vilu siellä stokikses...

destinationunfamiliar (Ei varmistettu)

Tsemppia maratooniin! Huomaamattani varasin miniloman Stokikseen kans tälle viikonlopulle. Hetken ihmettelin, että miks hotellit on näin vähissä :D mut on ainakin varmasti vilskettä ja väkeä! :)

Räyhis (Ei varmistettu)

Ite vedän kans melkein aina ihan fiiliksen mukaan: jos ei vaan jaksa hirveetä rääkkiä, niin sitten ei jaksa. Musta lenkissä tärkeintä onkin, että siitä tulee hyvä fiilis. Saan päivästä riippuen ihan yhtä paljon energiaa auringonlaskun fiilistelystä hiljakseen tai hirmu kovasta pinkomisesta. Ja mulla ottaa kans ihan kävelykin tosi hyvin jalkoihin! Ihan eri lailla kuin juoksu, mutta kumminkin. Koska mulla ei itellä oo mitään sellasta varsinaista päämäärää treenauksen suhteen (paitsi pitää lihakset näkyvissä), niin liikun aina vaan just sen verran kuin henkisiltä voimavaroiltani jaksan.

Tsemppiä maratoniin, oot ihana!

noraemily (Ei varmistettu)

Teen välillä juoksu välillä kävelylenkkejä, riippuu fiiliksestä.
Ja tsemppiä maratooniin! :)

Liinaletti (Ei varmistettu)

Mulla menee lenkkeilyt ihan fiiliksen mukaan, ja oon tietoisesti opetellut pois sellaisesta "pakko vetää täysiä tai olla lähtemättä ollenkaan". Siinä vähän "jeesasi" myös jalkavamman takia napsahtanut puolen vuoden juoksukielto viime vuonna. Koiran kanssa voi välillä mennä rennomman lenkin, välillä taas ihan kunnon hikipätkän, ja sitten kun lähden ilman koiraa tulee yleensä juostua. Juoksemisessa on vielä vähän opettelua siinä rennossa hölkkäilyssä jossa ehtisi kattella maisemiakin, koska tykkään juosta kovaa. Tsemppiä Tukholmaan, itse haaveilen vasta puolikkaasta :)

juliaaa (Ei varmistettu)

Molemmat, sekä rentoa käppäilyä että vauhdikkaampaa menoa! Fiilis on mulle ehdottomasti se tärkein juttu, lenkkeilen ja ulkoilen koska se on mukavaa, siitä tulee hyvä olo, mieli ja keho virkistyy, ylläpitää ja kehittää kuntoa ja saa energiaa. On se vaan kivaa :D:D Jee, tsemppiä sulle Tukholmaan!!!

memmmi (Ei varmistettu)

Mun lenkkeily on ollu kokonaisuudessaa aika säheltämistä - ensin hyvin pitkää muka niin kovin vaikeeta, ei jaksa juosta, kävelen, yhyy kunto ei nouse. Sit oli sellane vaihe ku pingoin vähän liian kovalla tahdilla itelleni liian pitkiä lenkkejä ja myös liian usein ja no eihä sekää pidemmä päälle toiminu:D Nyttemmi oon alkanu löytää jonkunlaise järjen tähän touhuu ja yrittäny lisätä paljon rauhallisia lenkkejä ja niitten korkee sykkeisten rinnalle. Jo on alkanu tuntuu paremmalta koko touhu, ku pystyy nauttimaan niistä rauhallisista hölköttely/kävely lenkeistäkin. Ja näiden ansiosta jaksaminen on huomattavasti parempaa vauhdikkaammin vetäessä! :)

Ja tän romaanin loppuun voisin toivotella huuuurjasti tsemii stokiksee!! :)

anretta (Ei varmistettu)

haha viimeks tänään olin täysin sitä mieltä et en millään jaksa juosta ja lähin kävelylle.. noo kävelin ehkä 100m ja päätin et nyt juoksuks :D kevyttä hölkkää seki kyl oli, mut reippaampaa ku kävely silti. oon myös niitä outoja jotka lenkkeilee mieluummin sateella tai myöhään illalla ku auringonpaisteessa. paljon mukavampi hengittää kosteeta ja viileetä ilmaa :)

Petttttttttu (Ei varmistettu)

Tee videopostaus !!!!

Jänkä-Joonas (Ei varmistettu)

Oletko koskaan ollut vaeltamassa vaikkapa Lapissa?

gdfgfg (Ei varmistettu)

Hei muuten. Onko tää sun blogi muuttanut vai mitä? Yhtäkkiä vain huomasin, ettei blogi ollut päivittynyt mun listalle (yleensä uusimpien postausten otsikko näkyy mulla siinä ko.blogin nimen alla). Selasinpa tuossa sitten melkein kuukauden postaukset sulta (y)

Aattelin vaan, että onkohan muillakin näin (y)

teeeeija (Ei varmistettu)

olisko mahdollista et voisit tehdä aurinkolaseista kollaasin. sellasist sun näkösist tai millasist ite tykkäisit. tykkään iha sikana sun tyylistä ja sul on aina ihania arskoja ja mulla on hakusessa aurinkolasit mut millään ei oo löytyny niin toivoisin et voisit auttaa mua ja monia muita tällä löytämään täydelliset ja omannäköset arskat :)

Jepajepjep (Ei varmistettu)

Voi Sara kuulin mitä tapahtu ja toivottavasti oot nyt okei! <3 oot vahva tyttö(krhm nainen!) ja nyt vaan lepoo ja tsemii:)
Terkuin huolissaan lempparibloggaajastaan:(

Kommentoi