Milloin olet viimeksi jännittänyt?

Tickle Your Fancy

 

Kävelin ympäri kämppää ja opettelin englanninkielisiä vuorosanojani seuraavan päivän mainoskuvauksia varten. Rinnassa jyskytti, vaikka koko tuotantotiimi oli nimenomaan painottanut, ettei kannata ottaa ylimääräistä stressiä. Homma tulisi kuulemma menemään omalla painollaan. 

Tilannetta ei helpottanut se, että videoita tehtäisiin kaksi ja toisen niistä tulisi hoitamaan kokenut tv-juontaja. Välillä epäusko valtasi minut ja näin jo youtube-hitin merkit ilmassa. 

Milloinkohan minua on viimeksi jännittänyt?

Se on ihan hyvä kysymys, viime kerrasta on nimittäin kulunut aikaa. Aivan liian kauan aikaa. Se on merkki siitä, että olen viime aikoina pysytellyt liian tukevasti mukavuusalueellani. Se on ihan hyvä alue se, mutta sillä alueella pysyttely harvemmin kehittää tai tuo itsensä voittamisen kokemuksia, joita me ihan kaikki aina silloin tällöin tarvitsemme.

Yleisurheilussa kilpaillessa jännitti jatkuvasti, samoin koulussa tenttiviikoilla. Yleisölle esiintyminen jännittää aina, sitäkään en ole hetkeen tehnyt. Salilla jännittää välillä haastepäivinä, kun tehdään maksimisuorituksia aikaa vastaan. Uusien ihmisten tapaaminenkin jännittää välillä. Uuteen kaupunkiin ja uudelle luokalle muuttaminen jännitti joka ikinen kerta.

 

 

Kaikki meni loppupeleissä hyvin. Niin tässä tilanteessa kuin aikaisemmissakin jännityskeisseissä. Välillä on onnistuttu ja välillä ei, mutta aina on vähintään opittu jotain uutta. Koskaan ei ole käynyt mitään niin katastrofaalista, ettäkö yrittäminenkin olisi harmittanut.

Minun ei tarvinnut höpötellä yksin kameralle tai käyttää hankalia vieraita sanoja, joita en tavallisestikaan käyttäisi. Tilanne oli juuri niin rento kuin olin toivonutkin. Oikeastaan jopa rennompi.

Sitä paitsi, sain muistoksi mieleenpainuvia kohtaamisia ja kiinnostavia keskusteluja. Tutustuin vieläpä uusiin huipputyyppeihin ja minut kutsuttiin kylään Singaporeen ja Tukholmaan.

Välillä on ihan hyvä jännittää. 

 

 

xx Sara

Kommentit

Olen jännittäjä. Esiintymiset ja uudet tilanteet jännittää aina. Silti, kun niitä enemmän tekee, helpottuu se joka kerta. Ja se fiilis on upea, kun joku jännittävä hetki on ohi ja kaikki menikin hyvin.  Eniten jännittää niitä asioita, jotka ovat itselle tärkeitä. Paras neuvo jännitykseen on mielestäni ollut: ole oma itsesi. Niin puhtaasti ja avoimesti kuin voit vaan olla. Sydän ja mieli avoimena, kotona omassa kehossa. Kun on itselleen armollinen ja tekee tilanteessa parhaansa, on se jo paljon. Ja tarpeeksi. <3 Ihanaa päivää sulle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on just näin, ja tuo on kyllä paras mahdollinen neuvo :) Hienoja sanoja! Kiitos kommentista :)

Ihanaa viikonloppua sinne!

 

Hei mistä toi toppi? Ihana leikkaus!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyy! Tää on ikivanha Zarasta!

Thebs (Ei varmistettu) http://outlandishblog.com

En ole oikein koskaan ollut jännittäjätyyppiä; ensitreffit eivät koskaan tuntuneet sen ihmeellisemmiltä, kuin jos olisin ollut menossa ystävän kanssa kahville ja isonkin ihmisjoukon edessä puhuminen onnistuu sen suuremmitta jänskäilyittä.
Mutta nyt kun olen ensimmäistä kertaa rakastunut, se tunne on ilmeisesti tuonut mukanaa muitakin fiiliksiä; esim. jos mieheni on ollut pari viikkoa reissussa ja menen häntä lentokentälle vastaan jo ratikassa alkaa hermostuttaa, pulssi kiihtyy ja jopa vähän heikottaa kun jännittää niin paljon. En ymmärrä mikä siinä jännittää, mutta tämä toistuu joka kerta ja mieheni matkustaa usein, joten olen tässä vuoden aikana jännittänyt enemmän kuin koko elämäni aikana yhteensä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, miten ihanaa! <3 Valtavasti onnea teille! Kiitos kun jaoit tämän tarinan :)

Ihanaa päivää!

Ninaaaa (Ei varmistettu)

Itse olen aikamoinen uusien tilanteiden jännittäjä, jopa siinä määrin, että tekisi aina mieli perua viime hetkellä, mutta onneksi en sitä tee. Viimeksi jännitin kun näin poikaystävän tokaa kertaa, vaikka sitä ennen oltiin jo pussailtu mallikkaasti tuntikausia ensitapaamisella :D Piti ihan mennä hupun taakse piiloon ja puhe takelteli, mutta kai se oli semmosta hyvää jännitystä.

saratickle
Tickle Your Fancy

awwws, aivan liian söpöä!! <3

Kommentoi