Minihamekeli

Tickle Your Fancy

Hippilasit. Haters gonna hate. Ostin vaikka poikaystäväni kehotti suosiolla jättämään kaupaan :D Tää on muuten yks asia jota en tajua. Vaatekaupassa työskennellessäni asiakkaat tulivat vähän väliä surussa mielin palauttamaan jotain perusfarkkuja tai basic toppeja (joista muistan heidän olleen ostohetkellä aivan todella innoissaan) perusteella: "miesystäväni ei pitänyt näistä, liian rajuja". Mitä hittoa nainen, vähän asennetta ja omaa mielipidettä peliin, hä?! Ne on sun vaatteita, ei miehesi! Ymmärrän ehkä jollain tasolla radikaalimmat hippilasit ja jotkut XXL revityt farkut, joita mm. allekirjoittaneen vaatekaapista löytyy, ja joita hän käyttää siksi, että tykkää niistä eikä todellakaan heitä pois jos ne eivät nyt satu kuulumaan poikaystävän suosikkeihin. Onko kukaan samoilla linjoilla?

Aurinko lämmitti ihanasti koko päivän!

aurinkolasit, Cubus, paita Gina Tricot (saatu), takki Cubus (saatu), kengät, Nike Air Max, reppu Indiska (saatu), hame Ivyrevel (saatu)

 

T.Sara

Kommentit

Janni (Ei varmistettu)

Että oon niin kateellinen sulle! Ostin kanssa n kuukausi sitten airmaxit, ja voisin käyttää niitä taukoamatta, mutta en saa niitä ikinä näyttämään minkään asun kanssa noin hyvältä mitä ne esim tässä näyttää! Keep going girl, oot ihan mahtava!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei kantsii selailla blogeja ja Pinterestiä ja ottaa ideoita niistä :) Air Maxeja näkyy nyt paljon, joten varmasti yhdistelyideoita myös! Varmasti näyttää hyviltä sun jaloissa! :)

Mau (Ei varmistettu)

Jep! Niin samaa mieltä ku olla ja voi! En ymmärrä miten niin moni edes alentuu tollaseen?

saratickle
Tickle Your Fancy

Niimpä! Käsittämätöntä. Ikään kun mies tietäisi paremmin mikä näyttää tai tuntuu hyvältä. jjoooh

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://flyingeagle-iinamaria.blogspot.com

Oon samaa mielta! VAIKKAKIN huomaa valilla itse, etta toisinaan joku miehen sanoma mielipide jaa kummasti kaikumaan mieleen... Halutaanhan me naiset useimmiten nayttaa hyvalta - myos miesten silmissa.
Muutaman kerran oon ostanut vaatteen, koska tiesin, etta mies tykkais siita. No mita kavi? Parin viikon paasta oon tajunnut, ettei vaate oo yhtaan mun omaan mieleen: joko ihan liian basic ja tylsa tai sitte jollain tavalla omaan mieleen liian tyrkky ja seksikas. Ja sitten oonkin heittanyt kyseiset vaatteet hevon helv... metsaan.
Oon aika hyvin oppinut noiden muutaman kerran jalkeen kuuntelemaan vaan omaa mielipidettani!
Ja nykyinen poikaystava on sanonutkin, ettei edes yrita enaa "neuvoa" tai kertoa omaa mielipidettaan tyyliasioissa, koska loppujenlopuksi kaikki on nayttanyt hyvalta mun paalla. ;D HAHAA, yksi mieli kaannytetty.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei vitsi tää on ku suoraan mun elämästä! Been there!! :D Tottakai välillä haluan miellyttää miestä, mutta eniten mä miellytän sitä kun pukeudun vaatteisiin, joissa itse viihdyn ja joista itse pidän. Se näkyy nimittäin isosti ulospäin. Mulla tulee just semmonen voitonhalu, että ostampas ja yhdistämpäs niin kivasti, että saan mielen käännettyä!

roosa (Ei varmistettu)

Ihan törkeen makeet noi lasit hei!! Taidankin kävästä joku päivä hakee noi meikällekkin.. Ja tosta vaikuttaako miehen mielipide, niin ite oon sitä mieltä et jos on kahden vaiheilla, ostaisisko vai eikö,niin mies voi auttaa. Muuten oman pään mukaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Käy ihmeessä :) Joo tiedän mitä tarkotat. Kyllä mä haluun mielipiteen kuulla jos oon kahden vaiheilla! Mutta jos ite tykästyn töysillä johonkin, niin sitten se on menoa! :D

sipe (Ei varmistettu)

Mun poikaystävä inhos mun kukkahousuja, mutta sehän vaan innosti mua, ja hankin niitä lisää. Yllättäen myös poikaystävän mieli muuttui ja nykyään se pitää niitä kuulemma ihan kivoina. :D

Luulen että silloin kuuntelisin toisen mielipidettä, jos oma asu ei vaikka vastais jonkun tilaisuuden "pukukoodia", mutta makuasioista on turha kiistellä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ai että mä diggaan su nasenteestä :D Juuri näin! Just sanoin tuolla vähä aikasemmin, että tulee semmonen tarve tiiätkö saada sen mielipide vaihdettua ja todistettua ne housut oikeesti hyvännäkösiks :D

saaraw (Ei varmistettu) http://thisismywayofliving-saaraw.blogspot.com

Ihana uto hame neule combo!! Ja mulla on ihan sama, poikaystävä aina välillä pyörittelee silmiä ja kysyy oonko tosissani laittamassa jotain vaatteita päälle, mutta ite kyllä käytän jsut niitä vaatteita mistä ite tykkään, tykkäs poikkis siitä tai ei!:D

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikea meininki!! Kiitti paljon :)

SSA (Ei varmistettu)

Heijooo liityn kerhoon! En kanssa ymmärrä miksi jotkut miettii vaatteiden ostoa tai pitoa poikaystävän kautta? Jos ei kelpaa ni voivoi :D Pääasia että omaan silmään miellyttää, koska itse ne kuitenkin kantaa ;))) Eikä se oo mikään oma tyyli, jos siihen tarvii toisten hyväksyntää ;P Asennetta peliin! Ja aivan huippu asu, taas kerran<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Niin oikeita sanoja! Tietty on tilanteita, jossa pitää lukea muitakin, mutta arkipukeutumiseen, please. Mä päätän mitä mulla on päällä! :D Kiitti sulle :)

Zammm (Ei varmistettu)

Näyttää tosi tosi hyvältä laseja myöten! Lasien väri toistuu upeasti timmeissä säärissä. Love it. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No ei kyllä toistu :D

Voipulla (Ei varmistettu)

Tuttu tilanne, mutta toisin päin: oon töissä miestenvaateliikkeessä ja me myyjät harvemmin tykätään paikalle kutsuttavista makutuomareista. ;) En nyt muista kenenkään sentään tulleen palauttamaan jo ostamaansa tuotetta (tai ehkä miehet ei kehtaa kertoa palautuksen oikeaa syytä), mutta jo varmalta vaikuttanut ja munkin mielestäni tosi onnistunut ostopäätös on monesti pyörretty, kun "hallitus" on saapunut paikalle.

Usein juttu on vielä niin, että mies ois uskaltamassa ostaa jotain oikeasti istuvaa ja tyylikästä (lököttävien harmaavarpusvaatteidensa tilalle) ja sitten tulee paikalle nainen, joka lyttää koko jutun. Eikä me myyjät kuitenkaan euron kuvat silmissä haluta mitä hyvänsä asiakkaan pelleksi muuttavaa myydä, vaan kyllä ne aina on olleet kivan näköisiä juttuja, jotka on käsketty jättää ostamatta. Höh.

T. tyttöystävä, joka antaa miehensä pukeutua, miten se itse tykkää :) Lahjoja ostaessa voi sitten valita niitä itselle mieluisia juttuja, mutta tietysti niissäkin pidän mielessä toisen oman tyylin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ooh toi on muuten varmaan totta. Naiset ovat kahta kauheampia tämmösissä pukeutumisjutuissa. Voihan hitto! Oon sun kanssa samoilla linjoilla. Musta on siistiä, että poikaystävällä on oma tyyli jne. Ei nyt tule mieleen yhtäkään vaatetta, josta en pitäisi (paitsi yks kauluri omg), mutta ei kävisi mielessäkään pakottaa häntä vaihtamaan sitä toiseen, mikäli itse siinä viihtyy hyvin!

medina (Ei varmistettu)

Ihana asu!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :)

Tiia (Ei varmistettu)

Hahhaa! Totally! Meillä ei enää ees kommentoida mun vetoja kun tietää etten kuuntele kuitenkaan! Buujaaa! Kuitenki rakastu mun luonteeseen ja persoonallisuuteen nii kestät seuraukset :DD
Ja btw. näin Kampaajana kerran päivässä kuulee "mä haluisin lyhyet, mut poikakaveri sanoo et naisella pitää olla pitkät hiukset". So lame :/

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha huikee asenne! Näinhän se menee. Nää jutut on paljon syvemmällä kun ne itse vaatteet. No voihan hitto mikä jätkä!

Hallahalla (Ei varmistettu)

Mä en kyllä ymmärrä tota ihmisten (ja erityisesti miesten) asennetta lyhyisiin hiuksiin... Jos nainen leikkaa hiukset lyhyiksi niin hänellä on syöpä tai hän on "kääntynyt" toiseen leiriin. Ihan kuin Se hiusten pituus kertoo jotain suuntautumisesta. Mun poikaystävä on sen verran "avarakatseinen", että pitää lyhyt tukkaisiakin naisia seksikkäinä. Mä kiusallakin pidän hiuksia lyhyinä :D kylläpä kirvoitti filosofoimaan :D

Nelli (Ei varmistettu)

Noi lasithan on ihan super mageet! Jes vihdoin aurinko alkaa pilkahdella esiin:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

wippii kiitti! :) Ja jes, oot oikeessa, kohta se on kesä!

Miru (Ei varmistettu)

Täälläkin yksi joka on samaa mieltä asiasta! Omalta poikaystävältä on turha edes kysyä mitään kun hän ei niin tälläisestä naisten vaatehömpötyksistä välitä. Toisaalta ite tulee välillä hieman neuvottua että hei etkai sä nyt noita laita ton kans :D kai se on vähä meidän naisten homma auttaa miehiä? :D ja törkeen mageet lasit taas vaihteeks! U go girl!

http://lovingtlthings.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis neuvominen ja yhdistelyvinkkailu on erittäin jees! Ja etenkin jos mielipidettä kysytään. Mutta ei hele en ikinä patistaisi miestäni palauttamaan jotain vaatetta, josta hän on ollut ostohetkellä ihan fiiliksissä! Se ilon tunne on paljon tärkeempi kun mun silmää häiritsevä leikkaus tai väri! :) Kyllä mä kans väitän, että naisen tehtävänä on vähän just opastella ;) Kiitti kovasti!

tsatsuma (Ei varmistettu)

Mä en kans käsitä tota toisen puoliskon pukeutumiseen puuttumista.

Oma poikakaveri sano joskus, että sille on ihan sama vaikka pukeudun jätesäkkiin, koska se oon mää josta se tykkää eikä mun vaatteet. :) Tosin sen perään tais tulla kommentti, jonka mukaan alusvaatteilla on väliä ja niitä se mielellään lähtee mun kaa shoppaileen ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana poikaystävä! Just näin se meneekin :) Haha alusvaateshoppailu onkin ihan eriasia ;)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Onneks tää mun suht tuore löytö on useemman kerran sanonut että tykkää mun tyylistä ja muutenkin siitä jos pukeutuu vähän erikoisemmin! Kaikinpuolin täydellinen mies, hih. Toki varmasti on joitain semmosiakin juttuja joita toinen saattaa silti vähän vierastaa, mutta ihanku mä antaisin sen häiritä! Pistän päälle mitä tykkään.
Niin joo ja en tiiä huomasitko, mutta tagasin sut ig:ssa siihen yhteen mun kuvaan! Kun mä kävin sittenkin ostamassa ne ginan sinilinssiset arskat, höhö ne on kyllä upeet. Onneks niistäkin tuli tolta toiselta kehuja! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

ääh multa on menny tägi ohi! Pitää käydä tsekkaamassa, nice! :) Just näin niinku sanoit, oman pukeutumisen muuttaminen toisen takia, vaikka itse ei haluaisi muutosta, on aivan kahjoa!

iida (Ei varmistettu)

Samaa mieltä! Pääasia että ite tykkää! Poikaystävänikin käyttää mun omasta mielestä aika karseeta paikallisen lätkäjoukkueen takkia lähes joka päivä mutta tiedän että häntä ei mun mielipide kiinnosta:D Joistan vaatteista tykkään sitten sen takinkin edestä:) Mutta esimerkiksi omat haaremihousuvarastoni ei välttämättä kuulu hänen lemppareihin, mutta who cares! Ja se on myös totta että jos ite osottaa näyttävänsä vaatteesta, niin kummasti se toisenkin mieli alkaa ajan myötä muuttua:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tuttu tilanne! :D Pitää vaan hyväksyä, että ihmisillä on erilaisia makuja. On väärin muuttaa toista väkisin! Haaremihousut ei taida kuulua kenenkään miehen lemppareihin :D Guess what, I don't care :D

Laura KKK (Ei varmistettu)

Ihan sairaan mageet noi lasit!!! Mä oon ihan samaa mieltä tossa vaate asiassa. Kyllä munkin poikkis yleensä ekalla "esittelykerralla" antaa aika rajuakin kritiikkiä ja mielipidettä mutta en mä niistä mieltäni pahoita jos oikeesti oon ihan in love vaikka johonki paitaan. Sitten kun sen päälleen heittää ekan kerran niin harvemmin enää siinä vaiheessa mitään kommentteja saa.

Sellaisen olen kyllä huomannut että jos ostoksilla ollaan samaan aikaan, niin ostan useammin sellaiseia vaatteita joista poikkis sanoo kovaa pitävänsä, mutta oon oppinu tunnistamaan ne vaatteet joita en kyllä siitä huolimatta pidä. Niin monta on tullut ostettua siksi että "toi näyttä niin kivalta sulla" -vaikka sitten ite ei ookkaan tykänny. Sitten taas jos joku vaate saa sovarissa karseet haukut niin haen sen yleensä seuraavana päivänä "koska en saanut sitä mielestäni" :--D

Ainoo asia mistä saan kritiikkiä aina, on pyöreät aurinkolasit joita mä rakastan mutta poikkis ei vaan tajuu!! :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo sama homma! Äidin kanssa shoppailemassa ja mikäli kuuntelisin häntä, näyttäisi saalis kaikelta muulta kun itseltäni :D Yksin on parasta shoppailla! No worries, hippilasit ei varmaan koskaan iske miehiin!

mila (Ei varmistettu)

Jee, cool asu ollut sulla! Ja oon samaa mieltä kanssas! Oma tyyli, paras tyyli!

Btw, oon muuten ihmetellyt näitä Indiedaysin etusivulla "Top picks"in alla olevia "postauksia kuvaavia" tekstejä. Esimerkiksi nyt tähän sun postaukseen vievän kuvalinkin tekstinä "Mieheni ei pidä näistä". Saako kysyä että kuka nää kirjottaa? :D Ooonko yksin tän mielipiteen kanssa, ettei noi tekstit aina kuvaa kaikkein parhaiten ensinnäkään sitä itse postausta, ja harvemmin on yhtään sen blogin pitäjän kuulosia tekstinpätkiä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä juttu! :) Hahaa mä naureskelin sille myös tänään. Iskevä otsikko, pakko myöntää ja nähtävästi toimii ;) En oo ite vastuussa näistä, toimituksen tyutöillä on varmaan hauskaa! :D

carlita (Ei varmistettu)

Moikka Sara! Kysyisin noiden airmaxien mallista ja koosta! Eli onko ne sulla normaalia koko suuremmat? Kun välillä lukee että kannattaa ostaa kokoa tai puolikasta suuremmat, mitkä on sun kokemukset? :)

Anna (Ei varmistettu)

Apua täälläkin tarvittais!

saratickle
Tickle Your Fancy

Heey mulla on nää 37,5, eli samat kun juoksulenkkarit. Sanotaan että puoli nuomeroa pienempi olis sopivampi, mutta nääkin menevät kyllä :) Eli aika samaa kokoa ainakin tähän malliin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla siis normaalisti kengänkoko 37

Sanni U. (Ei varmistettu) http://sunnysanni.blogspot.fi/

Samoilla linjoilla Sara! Poikaystäväni melkein loukkaantui mulle, kun kerroin ettei hänen(eikä kenenkään muunkaan) mielipiteellä ole minkäänlaista merkitystä pukeutumisessani. :D Korkeintaan vetäisen protestiksi jotain ''outoa'' toistamiseen päälleni ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaha vitsi oot paras kyllä :D

Miimma (Ei varmistettu)

Haha tän saman huomasin myös toistepäin ollessani työharjoittelussa Jack&jonesissa! Jätkät tulivat palauttamaan vaatteita ja sit kun kysyi syytä niin naisystävä ei tykännyt! Eikä tässäkään puhuttu mistään övereistä, vaan ihan perus siisteistä vaatteista. En kyllä voi tajuta tätä hommaa että sanella nyt aikuiselle mitä laittaa päälleen :D tietysti kyllähän näitäkin miehiä joilla tyyli ei ollut niin hallussa löytyi, mutta sitähän varten siellä oltiin auttamassa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis aivan järkyttävää! Come on! Niimpä, toi on loukkaus jo teitäkin kohtaan :D

KatriinaIida (Ei varmistettu) http://www.katriinasdiary.blogspot.fi

Upee toi mekko! Kuulostaa noi miehen mielipiteet tutuille. Meillä poikaystävän mielestä paras vaihtoehto esim. paidoissa olisi että ne olisivat mahdollisimman kireitä ja valkosia (perus valkoinen trikoopaita yksi suosikki)? Toisin kun itse tykkään pukeutua löysiin paitoihin. Ja yleensä se miekkonen saa jäädä kotiin shoppailu päivinä, koska yleensä hänen kommentit katsomistani vaatteista: hyi kamala, ei tommosta, sulla on jo tommonen jne... :D Nykyään en jaksa välittää kyllä mitä hän sanoo vaatteistani ja luotan omiin valintoihini :D

J-R (Ei varmistettu)

Mun poikaystävä ei kyllä kysymättä kommentoi mun vaatteita, paitsi hyvällä. Monessa muussa (parisuhteisiin liittyvässä) asiassa ihan käsi mutta ton on jostain oppinu. :D Mä en puutu hänen asuvalintoihin kysymättä myöskään, tykkään mun kultsin tyylistä. Aika usein kysyy multa mielipidettä ja tietää jo ilmeestä, että mitä mieltä oon... Yleensä jättää sitten ne ostamatta mistä en tykkää ja yritän kyllä perustella mielipiteeni. Jännä sinänsä koska eipä mua haittaisi vaikka ostaisikin jotain mistä en niin välitä.

Emmi (Ei varmistettu)

Ihana minihame :) Briteissä aurinko näyttäytyi rohkeasti (vihdoin ja viimein) eilen, ja siivitti mukavasti shoppailupäivää, jonka tulos postattuna täällä http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

Laura (Ei varmistettu)

Mä oon niin samaa mieltä! Et pukeudu miehesi tai kenenkää muunkaa ihmisen vuoksi, vain ja ainoastaan itsesi vuoksi. Vaatteet kuitenkin tuovat esille hieman sitä, mitä itse olet, joten rohkeasti vaan asennetta ja omaa makua kehiin! :-)

Ps. Ihana outfit!

Jenny (Ei varmistettu)

Heh, minun poikaystäväni on jo tottunut sanomaan kaikkiin että joo, ihan kiva, koska aikaisemmin jos olen kysynyt ja saanut täystyrmäyksen, olen ostanut vaatteen/asusteen siitä huolimatta :D. Ehkä poikaystäväni on todennut että ihan sama mitä hän on mieltä, pidän vaatetta/asustetta kuitenkin jos se on omasta mielestäni hieno, oli poikaystävän mielipide mikä tahansa.

Kommentoi