Mitä lomalta jäi käteen?

Tickle Your Fancy

Vietettiin muutama kunnon rantalöhöpäivä. Lehtien pläräilyä, mojitoja, kookospähkinöitä, musaa, päiväunia ja aurinkoa. Todella jees, mutta ne muutamat päivät riittivät erittäin hyvin. Rentoutua pitää, mutta se kaksi viikkoa öljyttynä aurinkotuolissa on vaan turhaa ajan haaskausta.

Nuorempana edellä mainittu oli se mitä lomalta halusin. Aurinkotuoli, rusketusöljy ja allasalue. Muuta ei tarvittu, makasin vaan auringossa viikon tai kaksi. Se puudutti, mutta siinä vaan oltiin. Vähän pilvisempi keli ja päivä olikin heti pilalla. Ja mitä jäi reissuista käteen? Rusketus. Ehkä viikoksi.

Öljylomat ovat onneksi ollutta ja mennyttä. Kulttuuriin tutustumisen ja maassa matkustelun ansiosta Sri Lankasta jäi käteen paljon ihania elämyksiä, muistoja ja kokemuksia. Ja ne ovat huomattavasti arvokkaampia kuin se muutaman asteen syvempi rusketus, jonka saisi sivuuttamalla kaiken muun :)

Alla olevat kuvat Mirissasta

T.Sara

Kommentit

lena / london and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Sri Lanka, se on ollut pitkään mun bucket-listillä. Aurinkoa, rantaa, kulttuuria... eipä se loma siitä parane!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mahtava yhdistelmä :) Suosittelen kohdetta!

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

Siis tää mun matkakuume vaan pahenee...... IHANIA kuvia ei vitsi !!

saratickle
Tickle Your Fancy

äää sori laura!! :D Kiitos<3

Tuulia (Ei varmistettu)

Voisin laittaa jokaiseen reissupostaukseen saman kommentin "wau mitä kuvia ja mikä tunnelma"! Sä osaat kyllä ottaa lomasta kaiken irti ;)sitäpaitsi kyllähän sitä rusketusta tarttuu vaikka ei 24/7 makaa siellä aurinkotuolissa altaan reunalla :) liikkuessa ja veden lähellähän se just tarttuuki, rajat voi tosin olla mitä mielenkiintoisempia :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau kiitos kovasti! :) heh näin nimenomaan!

Linda (Ei varmistettu) http://mysecrets-linda.blogspot.fi

Upeita kuvia ja sä oot kyllä myös upeessa kunnossa!

saratickle
Tickle Your Fancy

iso kiitos! :)

Eene (Ei varmistettu)

Moi, eksyin blogiisi ja toi treenipostaus oli tosi hyvä! Mul on kotona säädettävät käsipainot (painoja 15 kg) ja oisin tosi kiitollinen jos joskus jaksasit tehä postauksen mahollisimman monipuolisesta reenistä käsipainoilla, salikorttiin kun mun budjetti ei oikein riitä. Kuvineen ja selostuksineen toi edellinen oli tosi havainnollistava, vastaava ois enemmän kuin jees :) (olihan tostakin tosin jo apua!)

saratickle
Tickle Your Fancy

hei mahtavaa kuulla, että pidit! Mä oon aikoinaan tehny videoita kotitreeneistä. Voisin postata ne blogiin uudelleen! Loppujen lopuksi kun miettii, mä teen salilla suurimman osan treenista käsipainoilla ja tangolla, eli käsipainoilla ja omalla painolla tehtävillä harjotuksilla pitäis saada erittäin kattava treeni aikaseksi :)

E (Ei varmistettu) http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

Aivan täydellisiä nää kuvat! :))

Viivi (Ei varmistettu)

Rakastuin sun shortseihin (kesää odotellessa)! Ja joo ei toi Sri Lankakaa yhtää hassummalta vaikuta, ihanan näkönen paikka, pakko kyllä päästä iteki jollee tollaselle reissulle! :)

Kommentoi