Mitä mä just voitin?!

Tickle Your Fancy

 

Eilen bloggaajat ja yhteistyökumppanit kerääntyivät Suvilahden Kattilahalliin juhlimaan Inspiration Blog Awardseja. Minulla oli ilo ja kunnia olla ehdolla vuoden Tyylikkäin -kategoriassa, 18 muun blogialan kovan tekijän joukossa. 

En itse ikävä kyllä päässyt paikalle gaalaan, mutta seurasin tapahtumaa aktiivisesti somesta käsin.

Suuni loksahti auki ja silmät olivat tippua pääästä kun kuulin voittaneeni oman kategoriani?! Minä Vuoden Tyylikkäin? Minutko oikeasti valittiin tästä porukasta? Enhän edes muistanut mainita koko ehdokkuudesta missään kanavissani?! 

Olen jo monen vuoden ajan ollut ehdolla lukuisissa blogigaaloissa, mutten vielä koskaan ole voittanut yhtäkään kategoriaa (ja miten ironista onkaan, että se kerta kun en ole paikalla, osuu voitto kohdalle!?!). 

Olin täysin varma, että tässä oli käynyt joku moka. Kehon valtasi sama fiilis mikä 10 vuotta sitten, kun soitin koululle YO-tuloksia ja kanslisti kertoi minun saaneen Ruotsin yo-kokeesta E:n. Pyysin häntä tarkistamaan, että arvosana oli varmasti Sara Vannisen, koska koe oli lähtenyt C:nä, eikä juuri kuulemani arvosana täsmännyt millän lailla (ei siis millään lailla) lukioruotsini tasoon, hah. Noh, seuraavana päivänä tuli sitten paluupuheluna tieto, että C siellä olikin... kappas :D

 

 

Katsoin gaalavideon varmaan 10 kertaa. Kyllä, meikäläinen siellä julistetaan voittajaksi. Ja koska vieläkään ei ole tullut sitä ei toivottua -puhelua, pitää tässä kai alkaa uskomaan hommaa todeksi. Vau.

Vaikka pystit on pystejä, eivätkä määritä meitä millään tavalla, täytyy sanoa, että tuntuu aika hyvältä saada tunnustusta omasta työstään. Varsinkin sellaisena hetkenä kun tuntuu, ettei riitä.

Jättimäinen kiitos Indieplacelle, kaikille äänestäjille ja raadille <3 

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Tänään (ja aika tosi monena muunakin päivänä) on meininki on ollut kaikkea muuta kuin Vuoden Tyylikkäin. 

Ollaan jynssätty vanhaa kämppää ja yskitty remppapölyä. Syöty noutosafkaa, käyty pieruverkkareissa Ikeassa shoppailemassa säilytyslaatikoita ja lenkkeilty samistuulitakeissa.

Kiitos vielä tyypit <3 Sain tästä kunnianosoituksesta sellaiset energiat, että näillä pärjää varmasti pitkälle syksyyn :) 

 

 

xx Sara

Kommentit

ElizabethRinne
Fashion Poetry

WAU! Mielettömän upeeta! Paljon paljon onnea, oot voittosi ansainnut! <3 Ja niin tuttuakin tutumpi tunne tuo riittämättömyys...

Mira - http://fashionpoetry.eu

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Mira <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau, onnea!

Minkä perusteella voittajat valittiin? Pelkästään lukijaäänien vai oliko siellä sitten lisäksi jokin raati?

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos :)

Tässä kategoriassa  äänestäjien, somevaikuttajista koostuvan raadin sekä yhteistyökumppaneista koostuvan raadin perusteella!

Nellisusanna
Nelli Vartiainen

Oot kyllä pystis ansainnut!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana!! <3

Kyllä meni oikeaan osoitteeseen palkinto! Sulla on kyllä mielettömän inspiroiva tyyli pukeutua, kirjoittaa, ottaa kuvia, asenne ja kaikki. Eli hyvä sinä ja onnea! :) Olet huippu! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä miten ihanasti sanottu! Kiitos <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Tuhannesti onnea Sara! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi pojat, kiitos Saranda <3

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) https://ninantunnetila.fi/

Jee, mä olen tästä niin iloinen! Sanoinkin seuralaiselleni, että jos Sara ei voita niin lähden kemuista kesken kotiin. :D Onneksi voitit niin sain jäädä skumppaamaan. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä mitä Nina, en kestä sua <3 <3 !!!

Kommentoi