MITÄ MULLE KUULUU?

Tickle Your Fancy

 

Ystäväni opetti, että on fiksumpaa kysyä "Mitä olet puuhastellut?" kuin "Mitä kuuluu?". Ensimmäiseen on oikeastaan mahdotonta vastata "ihan hyvää". Melkein pakko alkaa kertomaan mitä viime aikoina on oikeasti tehnyt :)

Niinpä päivän kysymys kuuluukin...

 

Mitä olet puuhastellut?

 

Järjestettiin viime viikonloppuna meidän kahdeksan hengen kaveriporukan kanssa viimeinen 8 tähden illallinen. Homma menee jotakuinkin samalla tavoin kuin siinä tv-ohjelmassa (neljän tähden illallinen). Erona on se, että me järjestetään ilta pariskunnittain ja teemana pitää olla etukäteen arvottu maa. Viikonloppuna oli meidän vuoro järkätä ilta teemalla Pohjois-Amerikka. Aloitettiin Meksikolla ja loppuillasta jengi joutui asioimaan rajatarkastuksessa, jonka läpäistyään matka jatkui Las Vegasiin eli Helsingin Casinolle (ps. kuinka koukussa olinkaan siihen heppapeliin!!) :D Nämä illanvietot ovat olleet niin sairaan hauskoja, että päätettiin järjestää sama uudestaan. Arvottiinkin illan aikana teemat meidän seuraavalle "tuotantokaudelle" ja hatusta vedettiin seuraavat maat: Intia, Peru, Thaimaa ja Kreikka. Can't wait!

Ollaan pelattu Yatzya, koko ajan ja kaikkialla. Yatzy-iltoja perheen kanssa, Yatzya aamupalapöydässä. Yatzy on parasta maailmassa!!

Saatiin viime viikolla idea, että toteutetaan Elisan blogissa aprillipila (miksi muuten Elisan, eikä vaikka mun? :D). Keksin mielestäni nerokkaan suunnitelman, joka ikävä kyllä ei päätynyt blogiin asti. Suunnitelmassa Elisan graafikko poikaystävä olisi editoinut hänestä vaalimainoksen ja Ellun naama olisi ilmestynyt Piraattipuolueen riveihin (huom kuvaksi joku mahdollisimman stereotypinen blogikuva hattuineen, aurinkolaseineen ja black lighteineen). Vaalimainoslaini olisi mennyt tietenkin näin: "Helsinkiläinen, on aika aloittaa onnellinen elämä - Start Living Your Best Life". Lupaukset olisivat kaikki keskittyneet ironisesti bloggaamiseen: bloggaajien verotusta vähennettävä, bloggaajien matkapäivärahoja korotettava ja bloggaus tuotava vaatimattomasti myös kouluaineeksi.

Meillä on vuoden alusta käynyt hieroja toimistolla. Tilattiin Faijahommia -blogia kirjoittava, tuttavamme Niko muutaman viikon välein pistämään meidän työhuoneen muikkeleiden niskat ja selät kuntoon. Nikon vierailua venaa aina kuin kuuta nousevaa. Tästä jää aina niin hyvä fiilis! 

Järkkäsin tänä aamuna Peak Performancen treeniaamun bloggaajaporukalle TFW Helsingillä. Kaksi sanaa: en kestä. Siis miten messissä kaikki olivat! Ihan mieeeletön energia! Päädyttiin jopa treenin jälkeen muodostamaan breikkirinki, jossa jokainen kävi pyörimässä. Siis voitteko kuvitella, selvinpäin :D Ah, ihanaa tyypit kun olitte ja veditte. Love you!

 

 

Ollaan järkkäämässä mummojen illanistujaisia perjantaille. Kutsutaan kaikki mummomme kylään, jutustellaan muistoista ja kuunnellaan tarinoita 60 vuoden takaa. Voi olla, että Juuso ja meikä jäädään vähän varjoon kun nämä kolme päästetään valloilleen, mutta eipä se haittaa, hah. Huomaan, että venaan tätä tapaamista ihan innolla! Mummelit, welcome!

Alettiin Elisan ja Mariannan kanssa tänään kaivelemaan vanhoja blogikampanjoita ja törmättiin yhteen parhaimmista ikinä :D Huhheijaa. Tein tästä neljän vuoden takaisesta kaupallisesta yhteistyöstä oikein esittelyn Snapchattiini. Sieltä löytyypi :D

Saatiin viikonloppuna mielettömiä uutisia, kun kuultiin, että lähdetään poikaystäväni perheen kanssa kesäkuussa Tokioon juhlistamaan Juuson isän pyöreitä vuosia! Suu loksahti auki kun reissusta kerrottiin. Ääks miten en yhtään malta odottaa!

Päivät ovat olleet ajoittain pitkiäkin ja toimistolla tulee istuttua myöhään vähän turhankin usein. Mutta silti koko alkuvuoden päällä on ollut mukava positiivinen draivi. Blogin tuotannollisen puolen lisäksi Pr-hommat ja niiden tuomat haasteet tuntuvat oikeasti sopivan minulle. On ollut erityisen mahtavaa huomata kuinka paljon minuun ja tekemiseeni Tukholman päässä luotetaan :) 

Kevättä olen fiilistellyt jotenkin erityisen paljon. Ostan kukkia harva se päiviä toimistolle tai kotiin ja suunnittelen jopa peseväni ikkunat tällä viikolla (huom. suunnittelen...). Ihana kevät!

 

Pictures: Elisa Lepistö

Levis jeans

GAP coat

Filippa K knit

Vagabond shoes

 

 

Nyt kun itse oon höpötellyt ummet ja lammet, siirrän vuoron teille. Olispa hurjan kiva kuulla mitä te ootte puuhailleet viime aikoina? :)

 

xx Sara

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kivoja puuhasteluja :) Kuulostaa ihan parhaalta nuo teidän illalliset!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 ei muuta kun samanlainen kehiin omalla kaveriporukalla! Lämmin suositus :)

Hyvä muikkelit!  :)

Kiva käydä runnomassa lihakset minttiin ja jauhaa kakkaa. Onneks nyt ei kumpikaan kuolannu matolle :D

https://faijahommia.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana kun käyt meitä huoltamassa! :)

Minnapa (Ei varmistettu)

Meillä on kans pyörinyt joskus nämä neljän tähden illalliset kavereiden kanssa, mutta tää maateema on hyvä ajatus! Vois ottaa käyttöön. Ja juu, ikkunanpesu täälläkin mielessä, ei kyllä ole muuttumassa sanoista tekoihin ainakaan ennen pääsiäistä... :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha hei joo! ihan mieletön tapa viettää yhdessä aikaa :)

Meikä pesi ikkunat tänään, MITÄ!!

JN (Ei varmistettu)

En kestä, mä muistan ton yhteistyöpostauksen!! Ja nyt haluan löytää sen, koska toi snäppi oli aikamoinen teaser! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahah apua, älä kaiva :D Mulle riittää tuo bannerimainos, en halua nähdä yhtään enempää :DD

pinskuuu (Ei varmistettu)

Eikä, ihania ideoita! Pitäisi itse alkaa järkätä tällaisia myös. Mummojen illanistujaiset kuulostaa aivan ihanalle, voi kun itse oli keksinyt jotain samanlaista kun oma mummo oli vielä elossa. Ja olisitte toteuttaneet tuon aprillipilan, aivan huikea! :D

Harvemmin kommentoin, mutta pitää sanoa nyt kun kerrankin saan aikaiseksi, että blogisi on yksi ehdottomista suosikeistani. Piristät aina päivää!

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten ihana kommentti! Niin mukava saada tällaista palautetta, iso kiitos sinulle <3

P (Ei varmistettu)

Ihan ekaks pakko sanoo, et must on huippua kun sulta tulee niin erilaisia postauksia joka päivä! Ja hmm, tällä viikolla ollaan kärsitty lukion koeviikosta, treenattu ja ootettu et se oikee ja lämmin kevät vihdoin tulis ÄÄÄÄ :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

Äääk, ihana sinä!! <3 Koeviikot oli pahoja, vahvassa muistissa! Mutta kevät <3 Tsemppiä sinne ja aurinkoista viikonloppua :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha miten yhdestä postauksesta voi saada niin monta uutta ideaa omaan elämään - to do -listalle kirjoitin ainakin ikkunoiden pesun, (mummojen sijaan) äitien illanistujaiset, tuoreiden kukkien ostaminen ja yatzin opetteleminen. :) Thanks!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, miten kiva kuulla! <3

LauraKaa (Ei varmistettu)

Kevät todellakin on parasta aikaa! Valo on lisääntynyt mikä tuo energiaa eikä malttaisi olla ulkoa poissa.

Mä oon opetellut juoksemaan :D. Ajatukset pyörii vaan sen ympärillä ja haaveilen johonkin pikkukisaan osallistumisesta :).

Kääk, ikkunanpesu olis kyllä ajankohtaista mutta miksi niin vaikeaa aloittaa?! Vaikka tietää että siitä jäis vaan hyvä mieli :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei mieletöntä!! Uusista asioista innostuminen on parasta. Ja juoksu mainio harrastus :)

Hei mä pesin meidän kämpän ikkunat TUNNISSA! Otin kunnon turbovaihteen päälle ja suhasin 8 ikkunaa puhtaaksi, ja vielä melko kiitettävin arvosanoin - ei jäänyt mitään valumajälkiä! :D 

Taija123 (Ei varmistettu)

Kiva postaus! En kestä miten ihana idea tuo mummoilta!! &lt;3

Tää kevät saa kyllä puuhastelemaan asioita ihan erilaisella energialla! Mulla on ollut todella kiva viikko, oon nähnyt kavereita paljon ja liikkunut joka päivä, sopivassa suhteessa rauhallista ja nopeatempoista liikuntaa. Talvella jaksaa tehdä viikossa ehkä 1/3 tästä... Gotta love spring!

Kristen (Ei varmistettu) http://mustatballerinat.blogspot.fi

Oi, nuo mummojen illanistujaiset kuulostaa ihanalta! Harmi, että omia isovanhempiani ei ole enää elossa, lainaisin muuten ideaa.

Nyt vietän tässä rentoa lauantaiaamua, aamukahvit on juotu ja ehkä siivoilen kohta vähäsen. On ollut jotenkin kuormittava viikko, niin viikonloppu on mukava viettää ihan rennosti.

PN (Ei varmistettu)

Sun blogi on ihan ehdoton lemppari ja insipiroit mua tosi paljon!
Tykkään siitä, että teet niin paljon erilaisia postauksia ja innolla kyllä odotan aina uusia tarinoita :)
Toi 8 tähden illallinen on ihan mahtava!!

Täällä pääsykokeisiin lukemista ja töitä, siinä sivussa vähän kesän Interrail-matkan suunnittelua :) ja ainiin, saatiinhan me syksyn kämppäkin jo Helsingistä!

NooraH/Nolibre (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/nolibre/

Omat päivät ovat täyttyneet tenttiin lukemisesta, urheilusta ja vähän bloginki tekemisestä :) Melko arkista juuri nyt :)

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Ihana postaus&lt;3 Alko vaan hymyilyttämään kun luin tätä:) Ja kiiitos vielä keskiviikosta, oli ihan huippua!

Kommentoi