Mitä sinusta ajatellaan?

Tickle Your Fancy

Kun juhannusolympialaiset ja erityisesti vaihtuvan tuomariston tulkinnat alkoivat kiristää välejämme lauantai-iltapäivänä (haha) oli aika kohentaa tunnelmaa. Jonna kiikutti kaikille paperit ja kynät. Kunkin A4:n alanurkassa luki jonkun nimi, ja paperiin oli meidän jokaisen määrä kirjoittaa henkilöstä jotain positiivista. Kun oma sana, lause tai useampi lause oli rustattu, tehtiin paperiin taitos niin, ettei kirjoitusta näkynyt ja paperi ojennettiin seuraavalle. Paperit kulkivat pöydässä niin kauan, kunnes jokainen oli kirjoittanut jokaiseen (paitsi omaan paperiinsa). Tämän jälkeen paperit jaettiin sokkona kaikille, ja jokainen luki ääneen käsissään olevan paperin. Sitten porukalla arvattiin kuka oli kyseessä.

Voin lämpimästi suositella tätä ohjelmanumeroa kaikille. Muutama kyynel tuli tirautettua ja hymy oli herkässä pitkään. Voi mikä porukka meillä on <3

 

Pictures: Johanna Vanninen

xx Sara

Kommentit

Aisha J
Aisha

Viimeksi tuota tuli tehtyä riparilla. :D Silloinkin muistan, että jäi tosi hyvä mieli. Olisi varmasti hauskaa ystävien kanssa, täytyy kokeilla :) Ihania kuvia taas!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi, ihana idea tehdä tällainen riparilla! Hei tosiaankin, uusintaa kehiin :) Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Pitääpä kokeilla, kiitos vinkistä! Ihanan tunnelmallisia kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Suosittelen! :) Kiitos!

Tasaraita

Me ollaan joskus työpaikalla palaverin lopuksi toteutettu tuollainen vastaava. Kivasti vahvistaa yhteishenkeä ja luo positiivista ilmapiiriä työpaikallekin.

Pitäisi kyllä joskus tehdä myös kaveriporukalla. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihan tosi kiva idea työpaikallakin!! :)

Kisulainen (Ei varmistettu)

Tää on tosi hyvä juttu. Oon tehnyt useemmissa paikoissa, mut oli kyllä aika ässä tehdä työpaikalla! :) Noin 40 hengen officella vietiin taukotilaan kaikkien paprut ja sinne sai viikon aikana käydä sopivassa välissä kirjottaan. Kaikille hyvä mieli ja henki paranee entisestään!! :)

EricaK
EricaK

Mulla on edelleen tallessa vastaavia lappuja, tehtiin niitä aina luistelujoukkueen kanssa <3

Kommentoi