Mitä tapahtui hiuksilleni?

Tickle Your Fancy

Monet varmasti muistavat mun loppukesän hiuskriisin? Heinäkuun lopulla hiukset olivat monen vuoden hiustenpidennysten jälkeen siinä kunnossa, että teippipidennykset oli pakko ottaa pois. Kriisi. Paniikki (edellisenä päivänä hiukset nimittäin näyttivät vielä tältä). Hiukset ovat mulle naurettavan tärkeät ja nyt niitä oli päässä joku 40. Ainakin tuntui siltä.

Asia, jota kukaan ei huomaa, kukaan paitsi minä itse. Ja miksi? Koska hiukset eivät paina mitän. Oli pakko tarkistaa minuutin välein, että ovatko ne kokonaan irronneet, koska en tunne niitä. Jokainen, joka on joskus omistanut hiustenpidennykset tietää mitä tarkoitan. Ongelma ei siis ollut välttämättä se pituus (paitsi hieman sekin), vaan paksuus. Jouduin alkuun tupeeraamaan hiuksia joka päivä ja paljon. Tähän kului joka aamu aikaa varmaan 30 minuuttia.

Kriisini sai sen verran huomiota, että minulle lähetettiin blogin kautta hiuksien ja kynsien ravintolisää testiin tyylillä "kokeile jos haluat", ilman minkäänlaista postausvaatimusta tms sitoutumista. Alkuun kelasin, että mikähän tämä on, kuulostaa melko skeptiseltä. Lopulta päätin kokeilla, mitä hävittävääkään mulla olisi.

Kyseessä oli siis kolmen kuukauden kuuri, joka loppui ihan hetki sitten. En tiedä onko pillerien ansiota vai pidennysten poissaolon, vaiko molempien, mutta hiukset ovat paksuuntuneet ja kasvaneet muutamassa kuukaudessa älyttömästi. Tätä ei välttämättä huomaa kuvista, koska olen sen ohuuden aikoinaan osannut hyvin peittää, mutta muutos on erittäin positiivinen :)

Onko tuote teille tuttu? Mä kuulin tästä silloin vasta ensimmäistä kertaa.

 

T.Sara

Kommentit

Heidi (Ei varmistettu) http://tuhkimotarinashop.blogspot.fi

Mun täytyy varmaan kokeilla, kun toi tupeeraaminen on munkin joka aamuinen ystäväni, mutta jos hiuksia on kaksi ristissä niin sekään ei tunnu auttavan. Ei varmaan tekis huonoa tännekään. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Suosittelen! Ainakin kannattaa kokeilla :)

VLMA (Ei varmistettu)

Kun näin ensimmäisen postauksen missä olit ilman pidennyksiä, ajattelin että sullahan on luonnostaan täysin samanlainen tukka mitä mulla on! Oon kyllä huomannut tukassasi eroa sitten sen postauksen, kun taas oma tukka on harmikseni ollut superkatkeileva tämän syksyn ajan ja klipsipidennyksistä juurikin sen tuuheuden takia on ollut mahdoton luopua! Nyt syön jälleen Biotiini Strong Hair & Nail -kuuria, jospa siitä olisi apua. Ja yhdyn muuten täysin väittämääsi siitä, että hiusongelmat ovat ensisijaisesti oman pään sisällä, sillä omat kaverit arvuuttelevat aina, onko mulla lisäkkeitä vai ei, koska ei kuulemma huomaa eroa!

Mistä muuten oot hankkinut ton karvaliivin? Itse olen metsästänyt juurikin samanlaista! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa tutuiltao ngelmilta. Mutta just niitä, mitä kukaan muu ei huomaa. Miten joku tukka voikin olla näin tärkeä?!

Tää on Vero modasta aikoinaan hommattu :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Korjaan, Vilasta sittenkin! :D

Sara (Ei varmistettu)

Saako tota ravintolisää ihan apteekista? :) Pitäis ehkä koittaa itekkin kun tuntuu että hiukset on ohentunut AINAKIN puolella :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Apteekeista löytyy! Ja Sokoksista taitaa myös löytyä :) Kokeile ihmeessä!

Tuulia (Ei varmistettu)

Jotenkin varsinkin nyt ihan lähiaikoina oon kiinnittänyt huomioita että hiukses on kasvaneet enemmän! Täytyy laittaa kokeiluun tuo tuote :) ootko huomannut kynsissä mitään eroa? :) Itse käytin joskus Cutrinin Bio+ shampoota kun oli kriisi hiusten kanssa, ja se ainakin tuntui auttavan paksuuteen ja pituuteen :D voi olla toki lumevaikutustakin :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kynnet mulla on aina oikeastaan kasvanneet suht nopeaan, niissä ei sen selkeempä eroa oo tullu huomattua. Oon kuullu myös noista Bio+ tuotteista, vois testata niitä myös :)

Nomi (Ei varmistettu) http://nomiblogi.blogspot.fi

Joku tollanen ravintolisä vois olla mullekin ihan hyväksi, tuntuu että hiukset katkeilee jotenkin paljon normaalia enemmän! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehdottomasti! :)

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

Vitsi mulla oli keväällä sama ongelma.. Kilpirauhanen pamahti ylitoiminnalle ja lähti ihan sairaasti hiuksia ja rakkaat hiukset oheni ihan hulluna :-( sillo ite kans käytin pidennyksiä peittämään muutokset, mutta nyt on taas hiukset vahvistunu ja ah miten tuntuu taas olo omalta itseltään! kumma miten paljon hiukset voi vaikuttaa ihmisen itsevarmuuteen!

Elli (Ei varmistettu)

Täällä sama ongelma, tosin tukka on tippunut vajaatoiminnan takia. Tuntuu että oma tukka on ihan luikero eikä siitä oikein ole mihinkään :( pitää kokeilla tota, meinaa en lisäkkeitä päähäni halua, oon liian mukavuudenhaluinen enkä jaksaisi niitä jatkuvasti hoitaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Elli, suosittelen kokeilemaan ensin ravintolisiä! Lisäkkeet saattaa ohentuvia hiuksia vaurioittaa jonkun verran!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi että, ihana kuulla, että oot nyt paremmassa kunnossa <3 Oot niin oikeessa, hiukset on yks vahvimmista vaikuttajista itsevarmuuteen, tosi jännä!

eltsu (Ei varmistettu)

tää ei liity tähän postaukseen mitenkään, mut pakko kysyä että mistä sä oot ostanu nää tässä postauksessa olevat treenihousut? :)

http://tickleyourfancy.indiedays.com/2013/10/14/liukuvarjatyt-treenihousut/

tilasitko/ostitko siis ihan niken kaupasta vai jostain muualta? mun on pakko saaha noi!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Noi olen saanut suoraan Nikeltä, eli ainakin Nikestoresta pitäisi löytyä! :)

iisa (Ei varmistettu)

Siis luit mun ajatukset! :D piti nimittäin edelliseen postaukseen eilen kommentoida että mitä oot tehny sun hiuksille,kun ne on selkeesti kasvanu ja paksuuntunu ihan silmissä! Muistelin nimittäin,kun puhuit ettet voi laittaa pidennyksiä ennen kun hiukset on taas paremmassa kunnossa(tosin nyt et niitä todellakaa enää tarvii).

Pitää varmaa itekkin kokeilla,jos tollasia tuloksia saa aikaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! :D Kuin hyvä! Voin kyllä suositella, eipähän tarvi enää pidennyksiä päähän :)

rrrrrrrr (Ei varmistettu)

I feel you ! Itsellänikin hiukset ohenivat 3 kuukaudessa puolella (!!!!) ja tämä on vaikuttanut paljon itsetuntooni. Aloin googlailemaan (aina fiksua....) että mikä mahtaa olla kun karvat tippuu!

Loppujen lopuksi hiuskato johtui pääosin siitä, että olin vaihtanut 3kk sitten e-pillerit minipillereihin, ja oman kropan estrogeenituotanto oli vähentynyt, koska en saanut sitä enää e-pillereistä. Osa lääkäreistä kieltää, että pillereillä olisi mitään osaa ja arpaa tähän, mutta osa lääkäreistä kertoo rehellisesti, että etenkin e-pillereiden lopetuksen jälkeen joillain voi lähteä omista hiuksista merkittävän paljon.

Tällä hetkellä syön paljon vitamiineja ja ravinteita, jotta hiukset kasvavat takaisin, iho saisi takaisin luonnolisen hehkunsa yms yms. Ja tosiaan, kaikki hormonaalinen ehkäisy sai jäädä pois, että oma kroppa alkaisi toimimaan.

Tsemiä meille sulkasadon kokeneille :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

äh! Mä taas oon suunnilleen kolme kuukautta sitten tehnyt saman reseptivaihdon ja kokemukset hiustenkanssa päinvastaiset! Kai ne kropat ovat vaan yksilöllisiä :) Mutta hyvin voin kuvitella, että tolla on jotain arpaa!

Tsemppiä joo sinnekkin :D

Iida (Ei varmistettu)

Paljonko tuo maksaa? :) vaikuttaako tuo esim jalkakarvojen kasvuun?

saratickle
Tickle Your Fancy

26,80€ näytti olevan 60kpl paketti yliopiston apteekin nettisivuilla. Ainoastaan hiuksiin ja kynsiin vaikuttaa :)

Jaana (Ei varmistettu)

Mulla kasvoi ja paksuuntui hiukset tosi nopeesti sen jälkeen kun lopetin pidenysten käytön, ilman mitään tuollaisia "ravintolisiä" :) Nyt mulla on luonnostaan melkeen yhtä pitkät hiusket, kuin mitä oli pidennysten kanssa :)
Suosittelen siis kaikille että antaa vaan hiusten olla rauhassa ja kasvaa :) tupeeraaminenkin kuluttaa melkoisesti hiusta, varsinkin jos sitä joka päivä tekee :/

saratickle
Tickle Your Fancy

Sillä on varmasti ollu iso vaikutuksensa munki kohdalla! Kiva kuulla, että tilanne on nyt sama, vaikak sulla ei pidennyksiä enää olekaan :)

nanna (Ei varmistettu)

Mä ostin tänään kyseistä tuotetta sun inspiroimana, mutta kiinnostaa, että söitkö sä yhden vai kaksi tablettia päivässä? Paketissa lukee 1-2 päivässä.. Miten sä toimit? :-) thanks!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä söin 2kpl joka aamu! :)

Kommentoi