Miten treenaan reissussa?

Tickle Your Fancy

 

Mille tahansa  reissulle lähdenkin, pakkaan matkalaukkuuni (tässä tapauksessa rinkkaani) aina treenikamat ja lenkkarit. Välillä ne joutuvat kovemmalle käytölle, välillä en käytä niitä lainkaan. Tämän reissun kohdalla kallistutaan muuten jälkimmäiseen, ainakin vielä tässä vaiheessa reissua...

Lenkkeily uudessa kohteessa on ihan huippua. Erityisesti tällainen uteliaampi kaveri on ihan liekeissä kun pääsee nuuskimaan uusia kulmia ja bongailemaan kivoja maisemia.

Jos ollaan vuokrattu lomalla villa, aloitellaan välillä aamut hiit-treenillä. Valitaan treeniin helppoja kehonpainoliikkeitä kuten korokkeelle hyppyjä, portaiden juoksua, kyykkyhyppyjä, vatsoja, punnerruksia yms. Kaiutin täysille ja ilo irti (huom. kaiutin myös aina mulla mukana! :D).

 

 

Tällä reissulla treenejä ei ole kehonhuoltoa lukuunottamatta sen kummemmin tosiaan tarvinnut miettiä. Ainoastaan venyttelyä, hierontaa ja kevyitä joogaliikkeitä on tullut harrastettua surffien välissä. 

Parasta on, että täällä tulee syötyä ihan hullun terveellisesti ja monipuolisesti, mikä tietysti tehostaa palautumista. Annokset ovat tureita, toinen toistaan värikkäämpiä ja ne koostuvat ravintorikkaista aineksista. 

Laskin tänään, että parin tunnin surffisessioita on kertynyt vajaalle kahdelle viikolle peräti 20 settiä. Se on aika paljon, etenkin kun taukoa lajista on ollut se vuosi. Tänään aamuseiskalta ekoja melontoja kauhoessa olkapäät ja lavan alue olivat niin tukossa, että oli pakko pysähtyä hetkeksi venyttelemään. 

Surffaus on loppupeleissä aika kokonaisvaltaista. Rinta on melotessa pidettävä koko ajan ylhäällä laudasta, jolloin käsien ja yläselän lisäksi myös alaselkä, vatsa ja pakarat ovat töissä. Aalloilla taas duuni tehdään jaloilla.

 

 

Kahden viikon Asenne surfcamp on tosiaan osaltani ohi ja on aika ottaa viikko iisisti. Saavuin juuri meidän Seminyakin villaan ja odottelen äidin ja siskon saapumista. Heidän pitäisi olla täällä ihan hetkenä minä hyvänsä, jei! 

Balin reissun viimeisellä viikolla ajattelin keskittyä joogaan. Hiit-treenejäkin saatetaan villan pihalla äidin ja siskon kanssa järkätä ja no, surffaamassa on kyllä käytävä ainakin pari kertaa! Yksi lempparispoteistani kun on ihan tuossa vieressä!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Peak Performance top

Peak Performance shorts

Nike sneakers

 

xx Sara

Kommentit

Lauraaaaaaa (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin hyvässä kunnossa, että ihan kateeks käy! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Heh, voi Laura! <3 Kiitos kohteliaisuuksista :)

Ihanturistina (Ei varmistettu)

Moikka! Ihania kuvia taas kerran, Me saavuttiin poikaystäväni kanssa extempore reissulle tänne Balille (...sun ottamat kuvat täältä Balilta vain motivoi meitä varaamaan matkan tänne enemmän ja enemmän :D) Ollaan luettu netistä miten halpaa täällä pitäisi olla, mutta ollaan shokissa - ei meidän mielestä edes oo :D Meidän hotelli on toisaalta Kutalla eli täälä pahimmassa turistirysässä mikä voi selittää hintoja. Mutta paljon siellä Cangussa maksaa esimerkiksi aamupala/illallinen missä käytte syömässä, ja onko oikein missään muualla halpaa kuin "Wrang" nimisissä rafloissa? Ja onko sulla vinkkejä kertoa mistä kannattaa nostaa rahaa turvallisesti? Ja sitte vielä osaatko sanoa paljon maksaa täältä matka Gil saarille - jos oot sattunut käymään siellä? Ollaan siis googlattu näitä tietysti mutta saatu ihan sekalaisia tuloksia vastauksesi. Kiitos ihan hirveesti jos viitsit vaivata lomailu aikaasi ja vastata tähän. Ihanaa loppulomaa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua! Kutalta mulla ei oikeestaan ole mitään kokemuksia (muuta kun parilta surffispotilta). Taitaa olla Balin suurin tursistikohde, ehkä se selittää myös hintoja.

Smoothie bowl (joita useemmiten aamuisin syön) maksaa canggussa 3e luokkaa ja kivasa paikassa illallinen pyörii jossain 5 euron hujakoilla (esim Shady Shack tms) -  musta tää on aika halpa. Ja joo tietty warungeissa aterian saa jollain 1,5 eurolla.

Kivaa reissua!

Ihanturistina (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vastauksesta! Hahaa on siellä näköjään sitten halvempaa kuitenkin kuin täällä - ainakin vähäsen. Täällä kaikissa muissa paitsi Warungeissa ruoan hinta heittelee 6-9e kieppeillä + siihen vielä juoma. Onhan tää halpaa suomeen verrattuna jonkin verran toki mutta odotin vieläkin halvempaa, haha :'D ihanaa reissua sinne kanssa teille! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Tosi hyvä teksti mut nää kuvat <3 *tähän liekki-emoji*

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3

Kommentoi