MITEN YHDISTÄÄ TREENI JA ARKI?

Tickle Your Fancy

Arki- ja treenipukeutumisen yhdistämisestä kysellään minulta paljon. Miten saada salikassin sisältö mahdollisimman kompaktiksi, tai jopa niin pieneksi, että se mahtuisi inhimillisen kokoiseen käsilaukkuun?

Vihaan yli kaiken painavan kassin mukana roudaamista. Jo pelkkä ajatus saa oikean olkapääni kipeytymään. Läppäri, salikamat, kirjoja, johtoja, kamera, vesipullo, eväitä... Kun tähän vielä yhdistää surkeat pakkauslahjani, niin avot :D Sporttisuus trendeissä on helpottanut omalla kohdallani kassialmalookista eroon pääsyä, ainakin jossain määrin.

Yleisesti ottaen treenivaatteiden yhdistäminen tavallisten vaatteiden kanssa tuntuu jokseenkin ällöttävältä. Vaikka ne olisi juuri nostettu pesukoneesta! No entäs kun kesäisin juoksen (joka päivä) selkä märkänä ratikkaan tai bussiin, läähätän metron höyryssä olevien ikkunoiden sisäpuolella tai hikoilen pyöräillessäni keskustaan? Ihan kun minulla olisi jotain vaihtovaatteita messissä, ei tosiaankaan :D Eikö tämä muka ole vähintään yhtä ällöttävää?

Olen ratkaissut edellä mainitun ongelman jakamalla treenikamppeeni kahtia. Pitkille lenkeille ja hikiseen treeniin omat kamat, freshimpään salitreeniin omat. Faktahan on se, etten juuri valu hikeä salilla tähän aikaan vuodesta, etenkään alaraajoista (huom. spinning on sitten asia erikseen....). Voin huoletta käydä vetämässä TFW:llä aamutreenin ja lähteä suihkun kautta salilta suoraan lounaalle/kirjastoon/kaupungille samoissa trikoissa. Sama toimii toisinpäin, päivän päätteeksi salille ja treenihousut ovat jo valmiina jalassa. 

Vinkki numero yksi: reppu. Reppu on ehdottomasti paras tapa kantaa tavaroita mukana. En omista oikeastaan salikassia, omistan vain "salireppuja".

Koska trikoot olivat jo jalassa, löytyi repustani läppärin lisäksi ainoastaan urheilutoppi (jossa sisäänommellut liivit), kevyet treenikengätcollegepaita ja tyhjä vesipullo. Eli kolme syytä pukea treenitrikoot salipäivänä 1) trendikästä 2) vähemmän asun/pakkailun pohdintaa 3) housut, jotka ovat äärettömän mukavat jalassa.  

Eli eiköhän kaikki ne salitreenin skippaamiset perusteluilla "en jaksa raahata salikamoja mukana" voida nyt viimeistään haudata. No excuses, right?!

coat asos.com / shirt Lindex* / pants Adidas* / sneakers Adidas* / glasses Monki / backbag Bershka (*=gifted)

 

If you have plans to hit the gym after a long day this outfit is definitely something you should wear. All I have to carry besides my laptop is training top, shoes and bottle of water (actually an empty one!). So remember this: when it's a gym day, wear training tights. 

 

Pictures: Janni / Just My Imagination

 

T. Sara

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi trikoot on niin mageet!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Legendaariset!!

En itsekään pidä isojen sali kassien raahailusta vaan usein pukeudunkin jo töihin urheilu legginseihin että voi sitten suoraan töistä salille kiiruhtaa☺️

saratickle
Tickle Your Fancy

Erittäin hyvä!! :)

xod (Ei varmistettu)

Heh tiedoksi jollet huomannut mutta luulin että tää oli sun Lilyn blogin eka uusi postaus:
http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/seppalan-uusi-upea-ilme
ilmeisesti ei :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahaha, joo toi postaus oli aika pitkään etusivulla :D Viiminen postaus ennen Indiedaysille siirtymistä!

Kisse (Ei varmistettu)

Kun Lilyn toimitus kysyi miten Lilyä kehitetään paremmaksi, halusivat lukijat ja minä niiden mukana lisää kulttuuria, politiikkaa ja syvällisempiä pohdintoja. Kun nyt kävin katsomassa mitä uutta Lilyssä aj löysin sun blogin, tuli melkein itku. Pinnallista huttua, jota en itse arvosta pennin vertaa. Musta sä sovit paljon paremmin indiedaysiin. Sori suora puhe mutta sellanen mä olen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Tuli tosi surullinen mieli tästä kommentistasi. Minulle tyyli, muoti ja urheilu on kulttuuria siinä missä muukin. Intressejä on monia, sinä et ehkä arvosta, mutta se ei tarkoita sitä etteikö joku muu voisi arvostaa. Siistein juttuhan tässä on kuitenkin se, että sinunhan ei ole mikään pakko blogiani lukea :) Toivottavasti pystyt elämään sen faktan kanssa, että olen portaalissa, johon kuka tahansa muukin voi blogin perustaa. Kuitti.

sanumaria

Ehkä tää palaute kannattais antaa Lilyn toimitukselle joka uusia blogeja tänne hankkii. Jos et pidä blogista niin ehkä sitten on helpompi vain jättää lukematta kuin kommentoida bloggaajalle että "pinnallista huttua, jota en itse arvosta pennin vertaa"? Lue niitä blogeja joita arvostat ja käy keskustelua ja suoraa puhetta siellä. 

 

Kisselle (Ei varmistettu)

Niin miten noin omasta mielestä meni palautteen anto, rakentavaa vai turhaa haukkumista? On tosin hienoa, että sun elämä ei ole pinnallista :)

SuviUl (Ei varmistettu)

Mistä oot ostanut liivillisen topin ja onko sellaiset yleensä kalliita? :-) Ja hei, älä piittaa ton yhden pyllypään kommentista, sun blogi on kultaa ja sopivassa suhteessa sekä raakaa asiaa että hassua hömppää. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Niken uudesta mallistosta ainakin löytyy semmosia :) Kiitos tsempeistä <3

JanetteH (Ei varmistettu)

IHANA IHANA asu, tosi fresh! &lt;3
Ja hei pitäis itekkin opetella yhdistemään treenivaatteita arkipukeutumiseen (jos rohkeus vaan riittäisi). :-D

Heidi treenaa (Ei varmistettu) http://heidi-treenaa.blogspot.fi

Onpa makeet housut! Osaatko sanoa, mistä tuommoiset voisi ostaa? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No mut pyyhe? Se vie sen kaiken tilan siellä kassissa. Pirun pyyhe.

Kommentoi