Mökillä

Tickle Your Fancy

 

Neljä mimmiä ja kesämökki.

Laituriaamiaisia, tabata-treenejä ja muurinpohjalettuja.

Jalkakylpyjä, kynsien lakkausta ja kasvohoitoja.

Loimulohta, veneilyä ja naku-uintia.

 

Heinäkuun teemana on ollut Suomen luonto. Ja ylipäätään ulkona oleminen. Viikon roadtripin ja kolmen päivän mökkeilyn ansiosta savun tuoksu on suorastaan jähmettynyt hiuksiini. Saunottua ja uitua on tullut näin paljon viimeksi varmaan lapsena. Ja sama juttu retkieväiden kanssa.

Voisin mieluusti jatkaa tätä touhua vielä toiset kymmenen päivää <3

 

kuvat: minä ja Elisa

xx Sara

Kommentit

LauraKaa (Ei varmistettu)

Miten sulla vaikuttaa kesä treenaamiseen, vähentyykö se vai muuttaa vaan muotoaan :)?

saratickle
Tickle Your Fancy

Vähentyy ja muuttaa muotoaan :D En ole ollut tänä kesänä kotona kolmea päivää pidempää jaksoa, eli väkisinkin tulee muutoksia treenirutiineihin. Mulla on kesäreissuilla aina lenkkarit mukana, kehonpainotreenit ja lenkkeily on kesän juttu. Kesäisin tulee myös käveltyä ja pyöräiltyä enemmän! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sun ja annikan välit jotenki kylmentyneet? Annikan yksinäisyyspostauksesta tuli kuva, ettei sillä oo läheisiä ystäviä helsingissä eikä sitä pyydetä menoihin mukaan, mutta mulla ainakin oli sellainen kuva että te oisitte hyviä ystäviä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei meidän välit kyllä kylmentyneet ole. Mä olen ollut koko kesän niin menossa, etten ole ehtinyt näkemään kaikkia ystäviäni niin paljoa kuin olisin halunnut.

Ja ollaanhan me tänä kesänä hengattu montakin kertaa, kaikesta vaan ei ole aina "todistusaineistoa" somessa, ja yleensä vieläpä nämä somettomat hengailut ovat niitä parhaimpia :) 

Postaus oli musta ihan mielettömän hyvä. Samoja fiiliksiä tulee vastaan aina kausittain itsellänikin. Välillä tuntuu, että itse saa olla se ehdottaja osapuoli kaikissa tapaamisiin liittyvissä. Uskon kuitenkin, että Annikan postauksen innottajina on toiminut ihan muu kaveriporukka kuin me kollegaystävät :) Meillä on aika tiivis verkosto, johon heitetään aina tekemisideoita, kysellään tapahtumiin ja huudellaan lounasseuraa.

Kommentoi