MOKKAHAME

Tickle Your Fancy

Kas tässä tämän päivän asuni. No ei ihan :D Tällä hetkellä pelkästään ajatus siitä, että voisin pukea nämä päälleni ja astella ovesta ulos kuulostaa utopistiselta. Jo pelkästään ajatus siitä, että kävelen ulkona ilman takkia tuntuu käsittämättömältä!? Miksi tähän aikaan vuodesta aina unohtaa miltä lämmin ilma tuntuu?!

Raikkaan räntäsateen pyryttäessä naamaani päätin pakoilla kaikkia tylsiä velvollisuuksiani ja painuin shoppailemaan. Aina hyvä idea. Tein ihan mielettömiä kirppislöytöjä pitkästä aikaa! Kaupungilta tarttui mukaan myös tämä mokkahame!! Ei muuta kun venailemaan niitä kesäkelejä. Ei sillä, etteikö niitä olisi tässä jo venailtu :D

Miten siellä muuten lämmetään mokkatrendille? Joko on mokkahameita ja -rotseja hommattu?

top H&M (gifted) / skirt H&M

Summer, please hurry! I already bought my first suede skirt!

T. Sara

Kommentit

Annukka (Ei varmistettu)

Siulle sopii ihan minkälaiset vaatteet vaan, ei voi kuin ihmetellä... Kaikki näyttää aina hyvältä! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha voi kiitos! :D

Mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Siis mä oon kerrankin mukana näissä trendi-jutuissa kun hankin viime syksynä aitomokkaisen laukun!! :D Mokkahame kutkuttelisi kyllä hieman myös :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä meininki!! :) Mokkalaukku olis kyllä <3

Mari (Ei varmistettu) http://kaduilla.fi/marih

No just tänään mietin, että pitäsköhän koota blogiin joku kollaasi mokkajutuista ja kirjottaa siihen, että haluan olla intiaanityttö. Dääm!!

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana :D Mä haluun olla intiaanityttö!!

Katariina (Ei varmistettu)

Hei apua, toi on nyt kyllä jotenkin niin kivan näkönen että vaikken kuvittele olevani ehkä mikään mokkahametyttö, mun pitää varmaan mennä ostamaan edes joku laukku tai takki mokkaversiona... Kiitti vaan Sara, taas verotat mun lompakkoa!! ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

:D anteeeeks Katariina!! Jos yhtään helpottaa, niin mulle tehtiin toi ihan sama!!

Heidih (Ei varmistettu)

Siis, iik, mulla ehkä puolisen vuotta sitten syttyi hirvittävä rakkaus eri ruskeansävyisiin mokkavaatteisiin. Nythän se onkin jo kuuma trendi. Valitettavasti vieläkään en omista yhtään yksilöä!! Ehkä teen hankinnan, kun kevätaurinko kunnolla lämmittää. Ihana hame! Oliko tämä kirppislöytö vai kaupasta?

saratickle
Tickle Your Fancy

Plussa on se, että näitä on oikeesti kirppikset pullollaan. Miinus se, että oikean kokoisia tarjolla vähän heikommin :S Tän mä ostin ihan kaupasta, mutta mokkatakki löytyi kirppikseltä!

Norppi (Ei varmistettu)

Harvemmin jaksan inspiroitua suoraan, mutta tää on ihan super staili! Pakko lähtee itsekin mekkometsälle. Oooooh hippikesä tule jo

saratickle
Tickle Your Fancy

Wooo, tsemppiä metsästykseen :) TULISPA JO!!

DOM (Ei varmistettu)

Ihme lötkäre! Tyylisi mukaan pitäisi roikkua vaaksan verran alempana vyötäröltä, ja vastaavasti helmasta 40 senttiä vek!

Sitten kelpaisi patsastella kaupungilla.

saratickle
Tickle Your Fancy

……….

Ranja (Ei varmistettu)

Katsoin postauksesi aamulla, kävelin kauppaan ja ostin mokkahameen. Mokka on mun ikirakkaus, enkä oo oikeastaan tajunnut, että se voisi hameenakin mennä. En nappanahkaa tykkäisi ihan vaatteessa käyttää paitsi ehkä yksityiskohtana, mutta mokkanahka: KYLLÄ! Löysin tässä taannoin jo mokkanahkaisen jakunkin UFFilta. Se on kaapissa odotellut keväisempiä ilmoja kun takin alle sitä on tylsä laittaa hiostamaan ...

Eli mä näytän isot peukut tälle muodille! Kerrankin mä olen mokkanahkoinen muodissa!

Iida (Ei varmistettu)

Sopii mielettömän hyvin sulle toi mokka! Jotain ainakin ton sävystä on pakko kyllä saada omaanki vaatekaappiin!

Kommentoi