MOMENTS

Tickle Your Fancy

Makoilen sängyllä kollariasussani. Tukka sotkunutturalla ja vatsa (ehkä vähän liian) täynnä ruokaa. Pari viinilasiakin sinne upposi. Silmät painavat ja korvista löytyy edelleen hiekkaa. Ja hymy, se on herkässä. Jälleen yksi nauruntäyteinen ja tapahtumarikas päivä takana. Olo on jotenkin raukean onnellinen. Onpa ihan mahtavaa olla juuri nyt tässä.

Ollut kerrassaan mieletöntä tutustua näihin kaikkiin energisiin tyyppeihin täällä. Näitä hetkiä, ihmisiä, aurinkoa sekä treeni- ja ruokarutiineja tulee vielä iso ikävä! Ps. tämän päivän olympialaistunnelmia pääset näkemään mun Snapchatissa (saratickle).

Nyt nukkumaan! Alanyan sankarit kuittaa! :D

 

Pictures: Me & Ella Elers

xx Sara

Kommentit

Elisa Lepistö

Heiiiii vitsi mitä kuvia <3 En malta oottaa et päästään kohta taas yhessä kuvailee!! 

saratickle
Tickle Your Fancy

voi elluu, kuin myös!!! Et arvaakkaan kuinka täällä venaillaan myös! TULKAA JO!!!

Siniss (Ei varmistettu)

NIIN ihana lukea teidän kokemuksia Alanyasta! Mä oon itse käynyt siellä varmaan 15 kertaa ja joka kesä sinne on vain pakko päästä. Ihmiset aina kyselee että miksi ihmeessä mä haluan aina sinne, koska monen ennakkoluuloissa onkin juuri se Matkaoppaista ja Alanyan sankareista saatu kuva. Mutta kun Alanya on niin paljon muutakin! Se on vienyt täysin mun sydämen ja on niin kuin toinen koti. On harmi että noissa suomalaisissa tv-sarjoissa näytetään vain tuota todella pientä osaa tuosta mahtavasta kaupungista. Nuo suomibaarit sun muut on todella pienellä alueella kaupungin länsipuolella, ja tottakai jos vain siellä oleskelee, näyttäytyy elämä aika erilaisena, kuiin että jos oikeasti tutustuu kaupunkiin ja sen tarjontaan. Ihania postasuksia &lt;3 Täällä Alanya kutsuu onneksi kohta ja vietämmekin siellä koko kesäkuun :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo kyllä oli meikäläiselläkin aikamoiset ennakkoluulot, mutta tämä reissu kyllä hävitti ne lopullisesti. Tosi surullista miten tietyt paikat on pilattu jollain tällaisilla ohjelmilla :/ Toivottavasti Alanyan maine saadaan nostettua :)

Eveliina Pyykönen
ELIIA

On ollut kyllä ihan super ihanaa seurata teidän kolmen reissua siellä! Kaikki kirjoitatte siitä, miten onnellinen ja hyvä olo on ja se kyllä näkyykin teistä postauksien ja snäppien perusteella. On avartanut myös varmasti monelle - itselleni mukaanlukien - Alanyaa lomakohteena ihan eri tavalla! :) Tosi kaunis paikka, josta löytyy muutakin kun niitä suomibaareja.

Ja nää kuvat! Värit, fiilis, kaikki! 

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä miten ihana kommentti! Tosi kiva kuulla, että fiilis on välittynyt myös sinne puolen ruutua :)

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Hei no nyt iski ikävä tota fiilistä ku maattiin kaikki kollariasuissa sängyllä + ikävä myös viiniä ja hotlan buffapöytää&lt;3

Kommentoi