MOOD FOR PARTY

Tickle Your Fancy

Koska tanssijalkani vipattaa tällä hetkellä kovempaa kuin koskaan, on luvassa lisää juhlahumua. Jos sininen turkki oli rakkaus, niin tämä Balmain-henkinen takki ei todellakaan jää kauas siitä, jumpsuitista puhumattakaan. 

Nykyään harvemmin iskee juhlafiilis, mutta juuri nyt se tuntuu olevan huipussaan. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut juhlimassa (okei muistan muistan). Pynttäytyä ja laittautua kaikessa rauhassa, pujottaa jalkaan laittoman korkeat korot, juoda muutama lasi skumppaa ja tanssia aamuun asti! Voiko torstaina lähteä ulos?? :D

clothes Gina Tricot, Party Factor -collection (gifted)

 

Deep necklines and Balmain inspired jackets. Something I simply adore at the moment. 

Pictures: Juuso Kukkonen

xx Sara

Kommentit

Tuiksa (Ei varmistettu)

Aivan super ihania kuvia, niissä on joku erikoisen siisti fiilis. ♥_♥ Pakko kysyä pitkään pohdittua kysymystä, että eikö sulle tule kurkku kipeäksi tai flunssaa, kun et käytä huiveja, ja menet kaula paljaana tuolla syys säässä? Itselläni tuppaa tulemaan aina ilman huivia..

Aurinkoisia päiviä lempparibloggaaja!! ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos :) Eeeen mä tällaisissa kamoissa huitele ulkona. Ihan vaan juhlakauden fiilistelyä ja vähän vaihtelua niihin tyypillisiin asukuviin :) Kyllä mä pooloihin tai kaulaliinoihin vuoraudun melkein joka päivä! 

Ihanaa viikonloppua sinne, hali!

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.com

Mä kävin just tänään Ginassa hypistelemässä ja sovittelemassa noita ton malliston kuteita ja ei herttinen sentään! Mullaki ihan partyvibat ku näki ne vaatteet ja kokeili niitä!! Mulla oli käsivarret täynnä kamaa sovariin mennessä ja olisin halunnut ostaa ihan liian monta juttua... Fiilaan siis tota mallistoa sun kanssa, niin superkiva:) Ihana muuten toi haalari ja takki - kattelin niitä just tänään siellä kaupassa *sydänsilmäemoji*

saratickle
Tickle Your Fancy

Soulmate!! :D Ymmärät siis mistä tämä mun hehkutus oikein kumpuaa!!

mittumaari (Ei varmistettu)

Minun on pakko udella samaa, miten pärjäät aina niin pienissä ohuissa vaatteissa ulkona syys keleissä = nilkat,rinta,kaula paljaana. Jne.
Tälläsen vilukissan tekee melkeenpä pahaa katsella :D vai oletko oikeasti vaan tosi lämminveristä sukua.
Ihana blogi&elämäniloinen bloggari sun touhuja on piristävää seurailla!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä nää mekkokuvat ja esimerkiksi tämän postauksen kuvat on ihan vaan juhlakauden ja osuvan malliston fiilistelyä :) En ole siis noissa kamoissa  viettänyt päivääni ja huidellut syysilmassa. Kyllä kaulaliina löytyy lähes joka päivä :)

Voi kiitos sinulle <3

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Tottakai torstaina saa mennä ulos :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:D kukaan ei lähteny mun kanssa (lue poikaystäväni ei suostunut lähtemään)

Kommentoi