MORNING FOG

Tickle Your Fancy

Aamu oli tänään upea. Tyyni ja aavemainen. Muiden vielä nukkuessa työnnettiin poikaystäväni kanssa soutuvene vesille ja lähdettiin sumuun soutelemaan. Yksinäisen silkkiuikun ääntely ja airoista tipahtelevat vesipisarat kaikuivat keskellä unelta tuntuvaa, sumuista järveä. Kerrassaan maagista!

Ps. alan pikkuhiljaa vakuuttumaan siitä, että eläkkeelle jäädessäni (ehkä aikaisemminkin?) muutan lintukiikareineni johonkin landelle luontoilmiöitä fiilistelemään... :D 

 

 

xx Sara

Kommentit

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemi.com

Ai että on nättiä!

saratickle
Tickle Your Fancy

No niin oli!! Voihan syksy <3

mari---- (Ei varmistettu)

Kommentti ei varsinaisesti liity tähän postaukseen, mutta haluaisin antaa blogistasi positiivista palautetta! Olen ollut lukijana nyt noin vuoden verran ja suoraan sanottuna aluksi vain pari postaustasi lukeneena pidin sinua hieman itsekeskeisenä. Mutta olin kyllä väärässä, sillä olet ihanan huoleton ja rempseä! En ehkä itse pukeutuisi kuten sinä, mutta arvostan rohkeuttasi kokeilla erilaisia tyylejä. Kirjoituksesi ovat hauskoja ja sopivan lyhyitä, lisäksi postaat todella usein! Ruoka- ja liikuntajutut ovat olleet todella hyviä. Jatka samaan malliin ja säilytä mahtava huumorintajusi kirjoituksissasi! Hyvää syksyä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten mukava saada tällaista palautetta ja kiva kuulla, että mielipide muuttunut tuohon suuntaan! :) Kiitos valtavasti kommentistasi, arvostan todella! Ihanaa syksyn odotusta sinne!

Anna P. (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Hei Sara, teidän aamu vaikuttaa aivan ihanalta! Kyllä sielu lepää noissa maisemissa. Postauksen kuvat ovat vain yksi todiste siitä, että sumuinen ja harmaakin aamu voi olla todella kaunis. Yritetään muistaa se erityisesti nyt, kun syksy on ovella. xx http://www.arcticvanilla.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

No näin nimenomaan :)

Hanna Maria
Hanna Maria

Upeita kuvia!

jossukka (Ei varmistettu)

aivan tajuttoman ihania kuvia! :) monenko aikaan olitte soutelemassa? ja miten/millä käsittelet kuviasi ?

Kommentoi