Motivaatiovinkkejä kiitos

Tickle Your Fancy

Piti mennä aamulenkille ja kirjastoon tekemään kouluesseitä, sen sijaan menin Jonnan kanssa Fazerille aamupalaähkylle ja shoppailemaan? Täähän meni putkeen. Mistä ihmeestä mä kaivan motivaation ens maanantaina starttaavalle koululle?! Vinkkejä?

Tämmösissä tänään. Mites toi hymy?

paita Cubus, housut New Yorker, reppu Kreikasta, turbaani Gina Tricot

Nyt on niin kova remix, että pakko jakaa! Huhhu, tää meni repeatilla viime viikon ja taitaa mennä tän alkaneenki

Nyt ne esseet!!

T.Sara

Kommentit

emmainkeri (Ei varmistettu)

Mulla on noissa housuissa ihan jäätävä reikä haaroissa :D mut noi on just kivat pöksyt! Ja on just jotain niin ihanaa tehdä vähän jotain chillimpää kuin mitä alunperin oli tarkoitus :D mut mitään vinkkei multa ei nyt löydy, pahoittelut!

emmainkeri (Ei varmistettu)

Mulla on noissa housuissa ihan jäätävä reikä haaroissa :D mut noi on just kivat pöksyt! Ja on just jotain niin ihanaa tehdä vähän jotain chillimpää kuin mitä alunperin oli tarkoitus :D mut mitään vinkkei multa ei nyt löydy, pahoittelut!

girl-power (Ei varmistettu)

Koulu alkoi jo kaksi viikkoa sitten ja en ole varma,olenko vieläkään löytänyt omaani :D se palaa ilmeisesti hiljalleen. Toivon,että löydetään molemmat se vielä tässä opiskelujen kuluessa. Tsemppiä koulun alkuun ja lämpöistä syksyn alkua sinne. Stadissa näyttää olevan yhtä lämmin ilma :) vielä pitää nauttia,kohta kylmyys iskee. Välillä voi suunnitelmatki mennä nurin, joskus se on vaa positiivinen juttu tehdä muita juttuja :)

Summer Hit (Ei varmistettu)

Eiköhän se motivaatio ala pikkuhiljaa ilmoitella itsestään. Tai sitten se iskee kerralla tajuntaan koulun alkaessa! :D
Mutta aivan pakko kysäistä tuosta turbaanista! Oon nimittäin metsästänyt juurikin tuollaista turbaania (,jonka malli näyttäis tällekin pääkopalle ihan lupaavalta). Onko tuo ihan uusinta uutta vai vanhempaa mallistoa? En ainakaan edellisellä Ginan vierailulla moiseen törmännyt, eikä nettikaupassakaan vielä näy. Tattista jo etukäteen, jos joudat vastailemaan! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

eikä! :D joo tää on melko yleistä mulle, suunnitelmat uusiks vaan. haha saat anteeks!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

ihana tsemppi viesti! :) joo ihan samaa mieltä, eiköhän se motivaatiokin heräile jossain vaiheessa. Täällä tosiaan vielä ollu muutama hellepäivä. Pitää nauttia vielä. Kivaa syksyä sinne!! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

haa toivotaan! :D kuule, tää on varmaan parisen vuotta vanha! luulis, että syksyn aikana ilmestyy samantyyppisiä kauppoihin kun päähineet on niin pinnalla :) pidän peukkuja et löytyis! :)

EnnuliXD (Ei varmistettu)

En oo lukenu sun blogii paljoo, mut sen mitä oon lukenu nii oon rakastanu sitä.<3<3
Oikeesti oot ihana bloggaaja, joten mä tietty seuraan sua instageramis ja tykkään tietty facebookiskin.:):) :)

neitiV (Ei varmistettu)

Munki piti tehä yks tiivistelmä kouluun ja oon vaan siivonnu koko päivän :D (vihaan siis siivoomista...) Jos keksit motivaatiolääkkeen, huikkaa tännekin päin!

nelpukka (Ei varmistettu)

Oi! Miulla on tuo sama toppi, oli pakko ostaa ku oli niin herkullisen värine.. :-) Ja tsemppiä Sara, kyllä se sieltä sitte lähtee rullaamaan kun pääsee tuntumaan!! :-)

mmiraaa (Ei varmistettu)

Hei, älä masennu - mullakin alkoi lukion kolmas vuosi tuossa muutama viikko sitten, eikä motivaatioo tahdo löytyä mistään. Syksyn kirjoituksiin on reippaasti alle kuukausi enkä lue tosiaankaan sen vuoksi että oppisin, vaan ihan vain ettei olisi niin huono omatunto kun kaikki muut lukee päät punaisina ja hypettää L:n tavoitteistaan. Siinä sivussa on sitten jäänyt kaikki mistä pidän, taka-alalle, kuten terveellinen ja hyvä ruoka, urheilu ja kavereiden näkeminen. Voi, kunpa tää vuosi loppuis jo ja saisin mun motivaation kaikkeen muuhun takaisin...!

Ja tän todellakin oli tarkoitus olla tsemppiviesti, että kyllä se motivaatio sieltä vielä palailee, toivottavasti myös minulle:D Tsemppiä! :)

Pöllö23 (Ei varmistettu)

Hei milloin olet ostanut noi housut? Mageet, tahtoo kanssa!

nanettteee__ (Ei varmistettu)

Sama motivaation puute täällä päässä. Toisaalta päässä kytee ajatus siitä, kuinka kiva on päästä taas opiskelemaan. Mutta edelleen nuo lojuu tuolla nurkassa, viikko sitten kirjastosta noutamani tenttikirjat... ei ihan hirveesti houkuttele lukea yli tuhatta sivua tekstiä englanniksi, kevyen anto heti syksyn alkuun.

Kommentoi