Mukavampi matkustuspäivä

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

 

Aikaisemmin puuduttavista matkustuspäivistä on muodostunut suosikkejani. Ajatus siitä, että tässä sitä istutaan lennolla seuraavat 10h, täysin muiden tavoittamattomissa, on minusta nykyään jotenkin hurjan rentouttava. Hyvät eväät, mukavat vaatteet ja rentoutumista - todellista omaa aikaa!

Mitä ihmettä minä oikein tein matkustuspäivinä ennen äänikirjoja (eli hetkinen, siis vuosi sitten?! Hullua!). En kai mitään, siksi ne niin puuduttavilta varmaan tuntuivatkin. Huomaan oikein odottavani sitä hetkeä, että pääsen penkilleni, voin pistää kuulokkeet korviini ja uppoutua uuteen äänikirjaan moneksi tunniksi.  

BookBeatin audio- ja e-kirjoja voi tosiaan ladata offline-tilaan, jolloin kirjoja voi kuunnella missä ja milloin tahansa. Reissuni alkaakin aina siitä kun ennen lähtöä lataan kiinnostavimmat äänikirjat offline-tilaan! Kirjoja pitää aina olla eri genreistä: klassikoita, itsetutkiskelua, elämänkertoja, hömppää ja dekkareita. Koskaan ei tiedä millä fiiliksellä sitä matkustaa!

 

 

Tokion reissu häämöttää edessä ja offlineen on ladattu seuraavat kirjat:

 

Stefan Ahnhem - Miinus kahdeksantoista astettaSuositun dekkariperheen kolmas osa, jossa Fabian Risk joutuu uusien haasteiden äärelle. Ajojahdin päätteeksi auto ajaa laiturilta mereen Helsingborgin satamassa. Ruumiinavauksessa selviää, että kuljettaja on ollut kuolleena jo kaksi kuukautta.

Martina Haag - Olin niin varma meistäMenestyshitti kertoo jätetyn osapuolen tarinan: menetettyä ei saa takaisin, mutta siitä voi aina kirjoittaa mainion romaanin!

Eva Wahlström - Rajoilla. Kaikkien aikojen naisnyrkkeilijän kaunistelematon elämäntarina, jossa paljastuu huippu-urheilun synkkä puoli. Kirja sitkeydestä ja urhailija-arjesta.

Kimmo Takanen - Tunne LukkosiKirja, joka auttaa sinua tiedostamaan tunne-elämän lukkosi ja niiden vaikutukset elämässäsi, havainnollistavien esimerkkien avulla. Tunne lukkosi on ollut lukulistalla jo tovin, mutta nyt se on vihdoin listani ykkösenä!

Veera Vaahtera - Kevyesti KipsissäHilpeä kertomus siitä, mitä tapahtuu kun kirjastossa työskentelevä, sisäänpäin kääntynyt sinkkunainen joutuu kosketuksiin reaalimaailman kanssa.

 Psst. lisää kirjasuosituksia voit käydä tsekkaamassa edellisestä postauksestani 8 x Kirja keväälle

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

Mikäli innostuitte, pääsette suoraan tästä linkistä  kokeilemaan BookBeatia 1kk:n ajan maksutta. Kuukauden kokeilun jälkeen kuukausimaksu on kaikille sama 16,90e/kk, mutta mikäli et halua jatkaa, on tilaus helppo irtisanoa. Huom! Kokeilujakso on voimassa 31.9 ja se koskee vain uusia käyttäjiä.

Mahtavia kuuntelu- ja lukuelämyksiä kesäkuulle :)

 

xx Sara

Kommentit

Marianne Sundström (Ei varmistettu)

Jes, kiitos vinkeistä. Hurahdin äänikirjoihin ihan hiljattain ja iltapäivällä on lento Nizzaan, tuleepa hyvä lentomatka!

Mä aloitin tota "Tunne Lukkosi"-kirjaa myös, mutta täytyy sanoa, että se "Murra lukkosi" on parempi. Aloittaisin suoraan siitä, se antaa enemmän :) Jos kiinnostaa tietää, mitkä ne omat lukot ovat niin netissä voi tehdä testin.

Aijjai, eka rantaloma äänikirjojen kanssa <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii! Iltapäivälento kuulostaa kivalta! 

Hei mahtavaa kun vinkkasit. Löytyykö toi Murra lukkosi myös äänikirjana? 

Jippii! Nauti rantalomasta ja äänikirjoista :)

Saini (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä loistava sovellus, itsekin käytin kokeilujakson alkuvuodesta. Hinta on kuitenkin mielestäni huomattavan korkea esimerkiksi kun vertaa elokuva/musiikkipalveluihin. Ei valitettavasti sovi opiskelijan budjetille, onneksi on kirjastot!

Kommentoi