Mulle kuuluu hyvää

Tickle Your Fancy

 

Moi tyypit! Mitä kuuluu? Millaisia viikonloppusuunnitelmia?

Istun parhaillaan hesari (ja nyt myös läppäri) auki uuden kodin ruokapöydän ääressä. Hymyilyttää. Miten ihanalta tuntuikaan herätä uudesta kodista.

Ilmassa tuoksuu vahvan aamukahvin lisäksi uusi lattia. Jätesäkkejä ja muuttolaatikoita on edelleen siellä täällä, mutta nyt kämpässä pystyy jo liikkumaan. Keittiö ja saareke asennettiin eilen lattiaremontin jäljiltä paikoilleen. Yksi vaatekaappi pitää vielä teettää ja vessaan tarvitaan säilytysjärjestelmä. Lasiovet asennetaan ensi viikolla, sohva toimitetaan vasta ensi kuun puolella. Pikku hiljaa, pikku hiljaa.

Eilen keskeytin purku-urakan muutamaksi tunniksi kun vietettiin toimistojengin kesken tupareita. Koolla oli kaikki 9 tyyppiä. Juotiin kuoharia ja pelailtiin seurapelejä. Aivan hullun hauska iltapäivä, josta löytyy muuten vielä muutaman tunnin ajan todisteita mun IG-Storysta :D

Tänään äiti tulee piiitkästä aikaa yökylään! Vanha kämppä pitää siivota, mutta kyllä me muutakin ohjelmaa keksitään. Josko sitä heittäisi vaikka pyöräressun ja kävisi kevään ekoillä kioskijätskeillä? :)

Meikäläinen suuntaa nyt TFW:lle circuitiin. Ihanaa viikonloppua!

 

Pictures: Marianna Mäkelä

Anine Bing x Gina Tricot top, jeans & shoes

 

 

xx Sara

Kommentit

Minä kö
Minä(kö?)

Onnea uuteen kotiin! :) Uuden kodin tunnelma ja tuksu on ihanaa :)

Elämä tuntuu olevan mallillaan täälläkin :) Kaikki asiat kohdillaan eikä turhia huolia. Tuleva talon rakennus tuo odottavaa ja jännittävää tunnelmaa kevääseen!

Mukavaa viikonloppua :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ompa kiva kuulla :) Talon rakennus kuulostaa mielettömältä, voin vaan kuvitella sen innon ja odotuksen! :)

Ihanaa uutta viikkoa!

Kommentoi