Musiikkia lenkille

Tickle Your Fancy

Vihdoin ja viimein sain treenimusalistat päivitettyä! Kiitos vaan vinkeistä :) Tässä muutamia suosikkejani uudelta lenkkilistalta. Löytyykö tuttuja biisejä?

kuvat

The Knocks - Midnight City Feat Mandy Lee

Androma - Kaya

Miike Snow - Animal (Treasure Fingers Remix)

Milky Chance - Stolen Dance (Flic Flac Edit)

Mr. Probz - Waves (Robin Schulz Remix Radio Edit)

Ester Dean - Let me take you to the RIO

The Little Ones - Argonauts

Clean Bandit - Rather Be feat. Jess Glynne

JAY Z - Picasso Baby

Florence + The Machine - Dog Days Are Over

Disclosure - Latch

Dale Earnhardt Jr. Jr. - If You Didn't See Me

Alpine - Gasoline

Friska Viljor - Stalker

 

T.Sara

Kommentit

Sipa (Ei varmistettu)

moikka! kivoja biisejä! :) vinkkinä: lataa biisit spotifyn listalle ja linkkaa tänne niin kaikki pääsee suoraan niihin käsiks lenkkipolulla :) miä ainaki seuraisin sun lenkkisoittolistoja!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvö idea! :) Nää kaikki biisit ei kyllä löydy Spotifysta, mutta ehdottomasti toteutan tän! :)

Äliss (Ei varmistettu)

Kannattaa kokeilla 90-luvun hulvattomia bilejytkyjä, mun soitin heitti ihan vahingossa kesken juoksumatto-treenin 90-luvun listan soimaan ja olin pudota matolta.. ihan törkeen hyvä fiilis ja nauroin varmaan 15 min (ÄÄNEKKÄÄSTI) ja tempo on aika hyvä ;) only wondering.. mistä ne biisit sinne soittimeen on ikinä lipsahtanu :'D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahah :D Loistavaa!

Noora (Ei varmistettu)

Hei! Mua kiinnostais tosi paljon postaus tosta Nokia Lumia 1020:sta ! Oon itekkin vaihtamassa puhelinta ja nimenomaan rakkaasta applesta mahdollisesti Nokiaan...
Jos et kokonaista postausta sille halua omistaa niin, jos tähän jotain plussia ja miinuksia/kokemuksia voisit jakaa niin ois tosi jees :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä oon pari postausta siitä tehnyt! Lähinnä tosin skydrive pilvipalvelusta ja Officesta, jotka ovat ihan parhaita tässä puhelimessa. Samoin kamera on todella hyvä.

Käyttöjärjestelmä on eri kuin vanhoissa iPhoneissani, joista oon tykänny kyllä enemmän. Isompi näyttö on tässä plussaa, mutta miinusta kaikista pienistä jutuista esim instagram edelleen beta versio, ei ajanottoa, nokia kaupasta puuttuu iso määrä hyviä appseja jne. Jotenki semmonen fiilis, että kokoajan ollaan jäljessä :S Jos tykkää windows-käyttöjärjestelmästä ja Nokian puhelimista, suosittelen ehdottomasti! Niistä paras, mutta rehellisesti mielummin ottaisin puhelimen iPhonelta!

Zona (Ei varmistettu)

Moi!

Mua mietityttää, että miten onnistut yhdistämään salin jalkapäivän ja juoksun toisiinsa? Olen aina ollut henkeen ja vereen asti juoksija, mutta koska olen innostunut myös saleilusta, niin olen kamppailut tämän asian kanssa syksystä asti...en vaan saa noita tasapainoon ilman, että toinen osapuoli ei kärsisi liikaa. :/ Onko sulla vinkkejä kultaisen keskitien löytämiseen?

Ja tattis musalistasta! Mun lenkin soittolista tarvitsikin jo vähän päivitystä. :p

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää onki kinkkinen juttu. En vedä kyykkyjä millään killmenow-painolla. Toki teen kyykkyjäkin, mutta enemmän toiminnallisia hyppyjä jne. Peppua treenaan suht isoilla painoilla, mutta jalat saa treeniä enimmäkseen juoksusta! Kiva jos löytyi hyviä biisejä :)

Mia (Ei varmistettu)

Moi! Hei mitä kokoa sulta löytyy ne h&m urheiluliivit oranssina/violetteinä? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

S-kokoa :)

helmika (Ei varmistettu)

jee, KIITOS!

Kommentoi