MUST-HAVE: BF HOODIE

Tickle Your Fancy

Ehdoton suosikkitrendini juuri nyt: isot, vaaleanharmaat old-school hupparit! Ei muuta kun poikaystävän kaapille, tai vaihtoehtoisesti miestenosastolle, naisten osastoilla näitä on vähän keljusti tarjolla. Omani ostin muutama vuosi takaperin H&M:n miesten puolelta. Se on palvellut kevään rennoilla lenkeillä, koti-iltoina ja nyt näköjään ihan arkena kaupungillakin. Miten musta tuntuu, että nää mun himavaatteet laajentaa koko ajan vaan enemmän ja enemmän tänne arkiasuihin :D Taas mä oon selittelemässä täällä kuinka samat vaatteet palvelee kotisohvalla ja keskustassa!! 

Boyfriend-huppari on mielestäni parhaimmillaan kipparitakkiin ja -lakkiin yhdisteltynä. Timberlanditkin tuo kivasti väriä! Mitäs siellä tykätään?

coat Lindex // hoodie H&M (old) // pants Gina Tricot // hat 2hand // shoes Timberland 

 

My favorite thing right now: BF hoodies! Who could resist cozy outfits like this?!

 

Pictures: Kaisa/Si Moda

xx Sara

Kommentit

hansssu (Ei varmistettu)

Ei liity nyt millään tavalla tähän postaukseen, mutta oisin kysellyt miten treenaat sun ylävartaloa? Oon selaillut sun instagram kuvia niin inspiroituneena, oot ihan mielettömässä tikissä !! Näytät upeelta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

heh no kiitos! :) Vastaan tylsästi, että perusjuttuja. Pystysoutuja, pystypunnerruksia, penkkiä, leukaa, hauista, ojentajaa, punnerruksia. Tosi tavallisia juttuja tulee tehtyä :) Mun omasta treeniohjelmasta tulee pian aika kattava juttu tänne, eli stay tuned :)

P (Ei varmistettu)

Ihan liian kiva asu!! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Tai sununtaille!! :D Ei vitsi, joka kerta kun jätät kommentin, mä alan fiilistelee sun nimeä, IHANA!

Sarpe (Ei varmistettu)

Hei, mistä ja minkä merkkiset nuo aurinkolasit ovat? Ovat upeat.

saratickle
Tickle Your Fancy

LeSpecsin luxe mallistoa. Mä en kertakaikkiaan ovinut vastustaa näitä kun näin yhden pienen liikkeen ikkunassa tällä viikolla. Eikö oo makeet!!

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Siis mistähän tää hupparitrendi kumpuaa? Tälläkin puolella ruutua on viime aikoina tullut himo huppareihin eikä mitään tietoa, että mistä nää yhtäkkiset halut taas ilmestyi. :D
Noh, anyway, tykkään asusta tosi paljon! Ihanan rento.

Kommentoi