MUST-SEE ELOKUVAT JUURI NYT

Tickle Your Fancy

Elokuvafani ilmoittautuu! Rakastan, rakastan, RAKASTAN elokuvia ja etenkin niitä, joista keskustellaan vielä pitkään pätkän loputtuakin ja joita huom katsotaan nimenomaan teatterissa. Leffojen katsominen kotona on jees, mutta siihen ei ikinä uppoudu samalla tavalla. Kotisohvalla kun elokuvan katsomista on varjostamassa aina kourallinen häiriötekijöitä Ps. kourallinen = kännykkä ja jääkaappi :D

Viikonloppu päätettiin omistaa elokuville. Varattiin jo alkuviikosta ensimmäiset näytökset, jotta päästään parhaille paikoille. Oscarien ansiosta ohjelmistossa menee tällä hetkellä/lähitulevaisuudessa must-see leffoja enemmän kuin koskaan! Monestihan tämä menee niin, että ostetaan liput puoliväkisin ohjelmistossa pyörivään, siihen hyvällä todennäköisyydellä vähiten huonoimpaan elokuvaan, ihan vaan koska leffaan on aina välillä päästävä. Sen sijaan tällä kertaa olen jopa onnistunut aikaansaamaan pienen paniikin: ehtiikö nämä kaikki nyt varmasti käydä katsomassa!! The Imitation Game, The Theory of Everything, Still Alice, American Sniper, Birdman, Fifty Shades Of Grey, Foxcatcher, Unbroken, Whiplash, Boyhood, Wild. Siis pitkä lista todella lupaavia elokuvia, joista osa onkin nähty, mutta monia vielä näkemättä.

Must-see -listan kaksi ensimmäistä käytiin katsomassa nyt viikonloppuna. Voin lämmöllä suositella molempia. Etenkin Kaiken Teoria <3 Paitsi hoi ensitreffeille menijät, mikäli poskille valahtanut silmämeikki ei houkuttele, skipatkaa se.

Leffalook lauantaina näytti tältä

fur H&M / shirt Cubus / jeans Cubus / shoes Converse / hat 2hand / clutch Pieces

Because of The Oscars there is a huuuuge amount of quality movies in theaters right now. As a movie-fan I must say that the panic is almost here! How on earth I will manage to watch all these films in movie theaters! The Imitation Game, The Theory of Everything, Still Alice, American Sniper, Birdman, Fifty Shades Of Grey, Foxcatcher, Unbroken, Whiplash, Boyhood, Wild. The list is long, but I've already seen four of them, and btw loved every single one of those!

 

T. Sara

Kommentit

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Eikö ollu ihana se Kaiken teoria?? <3 Nyyhkytin lopputekstien puoleen väliin saakka. Niin liikkis!

saratickle
Tickle Your Fancy

NO OLIIII!!!! niin liikkis oikeesti <3

Sofia (Ei varmistettu)

Kävin ite kans katsomassa ton Kaiken Teorian ja tykkäsin myös tosi paljon! Varsinkin Eddie Redmaynen suoritus oli uskomaton. Boyhood vaikuttaa myös tosi mielenkiintoselta, vaikka ei Oscareita paljon napannutkaan mutta silti pakko nähdä! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Käsittämätön roolisuoritus!! Haluan nähdä ton uudestaan :D Boyhood oli myös superhyvä kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Jenni (Ei varmistettu)

Iskeekö suhu suomalaiset leffat? :D tuli mieleen kun sun listalla ei ollut paljo hehkutettu luokkakokousta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä jotkut suomileffat iskevät! Luokkakokous ei välttämättä ole mua varten :D Ainakaan jos siinä on yhtään mitään putous-kingi-tyyppistä läppää :D

milla (Ei varmistettu)

Jos ette kerkiä katsomaan noita kaikkia, niin suosittelen jättämään Foxcatcherin väliin. Elokuva oli suhteellisen pitkäveteinen ja "hiljainen" - mikään toimintapätkä ei todellakaan ole kyseessä, vaikka urheiluelokuva onkin, ja hommassa on keskitytty enemmän melankolisen tunnelman kuvaamiseen. Kävimme katsomassa tuon ystävänpäivänä poikaystäväni kanssa ja ei ainakaan napannut ihan meille. Varmasti hieno elokuva jonkun silmään - itselleni vähän hidas. :D

Itse haluaisin nähdä kovasti nuo kaksi ekaa - Kaiken Teoriasta olen ainakin kuullut pelkkää ylistystä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos rehellisestä vinkistä! Tää taidetaan siis jättää suosiolla listan hännille. Pitkäveteinen urheiluelokuva ei välttämättä nappaa! :S

Kaiken teoria oli superhyvä <3

Amanda (Ei varmistettu) http://www.amandaaho.com

Ihana asu! Ja voi vitsi kun haluaisin nähä Kaiken teorian, pitääpä mennä kattomaan! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

MENE!!! ja kiitos <3 :)

teresaelina (Ei varmistettu) http://www.teresa-isa.blogspot.fi

En ymmärrä miten voit olla noin kaunis!?
http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/03/first-sunday-of-march.html

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua, ihana!!

Nora (Ei varmistettu)

Täällä toinen leffa-fani! Oon täs vuoden vaihteen jälkeen käynyt kattomassa varmaan joka viikko jonkun leffan! :-D kaiken teoria ja the imitation game on olleet tähän mennessä ehdottamasti parhaat, ihan mahtavia ( en kyllä usko, et niistä parempia hetkeen tuleekaan)! Se boyhood oli kans ihan hyvä! Hassua ajatella miten ne on kuvannu sitä leffaa jonkun 10v aikajakson!

Toi foxcatcher oli helkkarin outo. Se oli jollain tapaa ihan ok leffa, mut siihen kyl pitää oikeesti keskittyy, muuten siitä ei saa mitään selvää.

Hyviä leffahetkiä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan samoilla linjoilla sun kanssa noista kolmesta! Foxcatcher menee nyt kyllä harkintaan vielä :D Ainakin listan hännille!

hernis (Ei varmistettu)

Birdman oli ihan huippu ja ehottomasti sellanen leffateatterileffa! Tunnelma oli jotenkin ihan käsittämättömän magneettinen (lol ei tunnelma voi olla magneettinen...) ja ei vaan pystyny irrottaan katsetta valkokankaalta. Äänimaailma ja elokuvan kerrontatyyli on wowtsiwow, eli suosittelen heittämään leffajonon kärjille. Plus ihuna Edward Norton on aina ihuna.

PS. Tästä ei paistanu yhtään läpi semmonen liika Oscarmaisuus :D Tai sit oon vaan niin kohdeyleisöö, et uppoo ku veitsi voihin enkä osaa katsoo kriitikon silmin... Enivei joo hyvä tämä elokuva!!

saratickle
Tickle Your Fancy

oiii en malta odottaa, että nään sen!! Ja kuulostaa juuri sellaselta, mikä toimii mullakin!! En osaa katsoa kriitikon silmin, todellakaan. Tosin tämä leffa nyt onkin ylistetty aika pilviin!

RO (Ei varmistettu)

Kannattaa käydä katsomassa Ida. En tiedä näkyykö sitä Suomen leffateattereissa, mutta ehdottomasti näkemisen arvoinen, vaikka sitten kotisohvalta! :) Tässä nyt.fi:n arvostelu http://nyt.fi/a1414551752070

saratickle
Tickle Your Fancy

Ida unohtui listalta!! Tää on ehdottomasti nähtävä. Ei ole ainakaan vielä teattereissa, en tiedä tuleeko, mutta sohvalta sitten! :)

Enni (Ei varmistettu)

Whiplash! Ite tykkäsin siitä hirmusti, musiikki aiheiset leffat muutenkin uppoaa yleensä meikäläiseen, plus leffassa oli todella hyvät roolisuoritukset! Foxcatcher kannattaa todellakin jättää väliin, pitkäveteinen ja masentava leffa.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos vinkeistä!! Jess, foxcatcheri taisi jäädä just unholaan :D

krista (Ei varmistettu)

Täällä toinen elokuvien suurkuluttaja ja suunnitelmissa katsoa just oscarien takia sun listaamat elokuvat! lisää ehdottomasti vielä Kingsman The Secret Service listaan ni se on täydellinen :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tämä leffa on mennyt multa täysin ohi?? Kävin välittömästi tsekkaamassa imdb:stä. Lupaavalta vaikuttaa!! Ei muuta kun listalle!

Miss T (Ei varmistettu)

Olen nähnyt noista Whiplashin, Birdmannin, Boyhoodin ja Still Alicen. Kaikki olivat tosi hyviä, mutta Still Alice, huh. Niin surullinen, niin koskettava, mutta aivan uskomaton. Mä itkin lähes koko elokuvan. Huh, Julianne Moore, HUH.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi vitsit! Tosiaankin haluan nähdä ton! Olen nähnyt omin silmin mitä alzheimer ihmiselle tekee ja voin vaan kuvitella miten vaikuttava tuo elokuva on. Julianne Moore on niin huippu!!

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

Heh, oon kai aika leffafani, kun oon nähnyt noi kaikki Still Alicea lukuun ottamatta: The Imitation Game, The Theory of Everything, American Sniper, Birdman, Fifty Shades Of Grey, Foxcatcher, Unbroken, Whiplash, Boyhood, Wild. Ja kaikista tykkäsin! Tänään kävin pressissä katsomassa Burtonin uusimman, Big Eyesin, miten loistava sekin. Siis huh, kaikki mun rahat on viime aikoina menneet elokuvissa käymiseen, eikä kaduta yhtään. <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Noo huh! Kunnon draivi päällä!! :D Mä oon tavallaan kateellinen, mutta toisaalta taas ilonen, että osa kokemuksista on vielä edessä! :D Mutta kateellinen siitä, että oot ehtiny nähdä ne leffassa, mulla ei oo vielä ihan 100% varma toi!!

Kissis (Ei varmistettu) http://kissis.purkkimafia.fi

Mä taas oon kateellinen, että sulla on noi vielä eessä! :D Mun ehdoton suosikki näistä on kyllä Whiplash, käy katsomassa ainakin se!

Miina (Ei varmistettu)

Hei Imitation Game oli ihan mahtava! Suosittelen! Yleensä mua ei kiinnosta ton kaltaiset leffat, mutta toi oli jotenkin niin kauhean jännittävä ja sellainen, että jaksoi keskittyä koko elokuvan ajan (ei todellakaan itsestäänselvyys mulle :D).

Kommentoi