Muutto lähestyy (ja hyvä niin)

Tickle Your Fancy

 

Istun parhaillani tavarakaaoksen keskellä meidän vanhassa kämpässä ja kuuntelen salaista musafanituksen kohdettani, Alvaro Soleria (ei enää niin salainen)

Ollaan mitä ilmeisemmin luovutettu siisteyden suhteen siinä vaiheessa kun tultiin molemmat pääsiäislomalta Lapista ja kannettiin 21 muuttolaatikkoa sisään. "Mitä järkeä lumilaudat on viedä ylävarastoon kun ne pitää kuitenkin kohta muuttaa?". Siinäpä vasta kysymys. Toinen kysymys voisi olla, että miksi niitä pitää säilyttää vessan oven edessä niin, että joka kerta vessaan mennessä joutuu jännittämään että kaatuvatko nämä nyt tällä avauksella kirjahyllyn päälle vai ei :D 

Vanha kämppä pitäisi saada tyhjäksi kuun puoliväliin mennessä, mikä tarkoittaa sitä että uuden pitäisi siinä vaiheessa olla muuttovalmis. Tällä hetkellä siellä ei ole lainkaan lattioita, mutta asentaja saapuu apuumme heti maanantaina. Asunnon fiksailu osoittautui luultua hankalammaksi (onko helppoja remontteja olemassakaan?!), mutta nyt alkaa kuitenkin näyttämään paremmalta. Kiitos kuuluu apujoukoille <3

Ajattelin kysellä teiltä fiiliksiä remppa-/sisustuspostauksista? Millaisia juttuja haluaisitte lukea tähän liittyen?

Tarkoitus olisi tosiaan pintaremppailun lisäksi uusia sisustustakin hieman pitkäaikaisempien hankintojen avulla. Olen lukenut Elisan remppapostauksia niin inspiroituneena, että olisi kiva tehdä kämppäsisältöjä blogiin itsekin! Ps. parastahan on, että vierekkäisten asuntojen ostaminen ei riittänyt minulle ja Elisalle. Sen lisäksi ollaan nimittäin tietämättämme tehty ihan samanlaisia hankintoja koteihimme, jopa mittatilaustöitä :D Voipi siis olla, että menisi toisintamiseksi osa sisustuspostauksista, heh.

Meikäläinen hyökkää nyt rästihommien kimppuun. Ihanaa viikonloppua!

 

Pictures: Kaisa Turunen, edited by me

 

H&M coat (old)

&Other Stories knit (old)

Gina Tricot jeans

Adidas sneakers

 

xx Sara

Kommentit

Alinappi (Ei varmistettu)

Mua kiinnostais vaikka inspiskuvia tulevan kodin teemasta/tunnelmasta jota sinne haette:) sekä infoa jo tekemistänne hankinnoista kotiinne!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jippii, kuulostaa hyvältä! Kiitos :)

xod (Ei varmistettu)

Mikä tuon farkkumallin nimi on? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei lukenut farkussa, vaikka kolusin kaikki lahkeita myöten. Kummallista, koska yleensä malli lukee ginan farkuissa selvästi. Löysin kuitenkin mallinumeron: 76998. Ehkäpä tosta on hyötyä :)

kka (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kaikki sisustus jutut kiinnostaa! :)

Kommentoi