Muuttumisleikki

Tickle Your Fancy

Vietettiin Jannin kanssa sairaan kiva aamupäivä. Päätettiin tänään toteuttaa idea, joka saatiin lukijalta joku aika sitten. Idea oli simppeli: stailatkaa toinen toisenne.

Meillä on Jannin kanssa pitkä historia blogiympyröissä ja niiden ulkopuolellakin. Myös stailaaminen on tuttua molemmille. Yhteisen blogin, saman lehden ja blogiportaalien lisäksi ollaan kierretty Suomen kaupunkeja ONLYn muotikiertueilla. Täällä päästiin kunnolla käyttämään mielikuvitusta ja stailaamaan kymmeniä ellei satoja ihmisiä! Viime reissusta onkin pari vuotta, joten nyt oli hyvä aika pienelle muistinvirkistykselle.

Toisen ihmisen stailaaminen ei ole helppoa, ei tosiaankaan. Se olisi helppoa mikäli voisit vaan valita hänelle vaatteet, joista itse pidät. Mutta valitettavasti näin ei voi aina toimia. Paitsi nyt toimittiin juuri niin! Ensin kasattiin asut Jannin vaatekomerosta ja heti perään mentiin mun kaapeille. Janni puki mulle pillifarkut ja Vansit ja mä Jannille löysät nahkahousut ja lierihatun :D HA! Tästä lisää siis myöhemmin!

Vedettiin herkulliset aamupalat ja ryhdyttiin toimiin :)

Mä sain päivällä jonkun migreeni slash kohta nousee kuume kohtauksen. Neljän tunnin päikkäreiden jälkeen päätä särkee edelleen. Toivotaan, että huomenna on parempi. Se on nimittäin GAME DAY!!!!!!!!

 

T.Sara

Kommentit

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu)

Hassua, että tää oli tämmöinen tynkäpostaus. En ihan ymmärrä, miksi tästäkin piti venyttää kaksi postausta? Yleisesti ottaen olen kyllästynyt blogien tapaan venyttää pienistäkin asioista monen postauksen hehkutus 'sneak peek'-tyyppisillä jutuilla. En tiedä, ehkä sulla oli tähän hyvä syy? Mutta hassua, että kerroit mitä olette tehneet ja et kuitenkaan jaa kuvia. Tulee tosiaan sellainen olo, että ideat postausten suhteen on vähissä.

Jäi siis vähän harmitus tästä jutusta! Mutta muuten kiitos kivasta blogista :) Kurjaa jättää negatiivista palautetta, mutta onneksi tiedän, että osaat ottaa kritiikinkin hyvin vastaan. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tästä venytetään varmaan useampikin postaus nimittäin asuja oli neljä, sorry :D Ei ollu tarkotus pahottaa sun mieltä, heräsin neljän tunnin unilta ja teki mieli postata jotain. Päätettiin Jannin kanssa, että postataan jutut samaan aikaan. En mä edes tiedä miksi mä perustelen tätä sulle. En kyllä ymmärrä miten se on sulta pois jos postauksea tulee enemmän :)

Höh (Ei varmistettu)

Mun mielestä ekan kommentoijan kommentti oli ihan asiallinen, en ymmärrä miks vastasit näin töykeesti Sara. :( Muakin harmitti ku koko juttu ei tullu viel, mut jaksan kyl oottaa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä että jaksat oottaa! :) Harmitti vaan toi kommentti, koska mä en harrasta tämmöstä juuri ikinä ja tarkoituksenani oli vaan kertoa asiasta teille heti kun mahdollista, sillä oli koko jutusta niin innoissani eikä kuvia mulla vielä tuohon itse postaukseen ollut. Ei sen kummempaa!

Suvi / Port Coton (Ei varmistettu)

Oho, hämmästyin tosiaan, että tästä tuli näin iso juttu ja vastauksesi negatiivista sävyä (johtuu ehkä lähinnä tosta kohdasta "En mä edes tiedä miksi mä perustelen tätä sulle."?). Luulin antaneeni ihan perustellun ja rakentavan kritiikin, mutta ehkä se on tämä, kun netissä kaikki on niin helppo ymmärtää väärin.

Et siis tietenkään mitenkään pahoittanut mieltäni :D Ehkä valitsin väärän blogin kommentoida asiasta. Useinhan saattaa olla niin, että jos jokin sama ilmiö toistuu monessa eri blogissa, niin lukijalle tulee olo, että sitä tapahtuu paljon, vaikka yksittäisen blogin kohdalla kyse olisi ihan marginaalisesta asiasta. Tämä on tietenkin epäedullista tämän yhden bloggaajan (tässä kohtaa Saran) kannalta, mutta ehkä ihan inhimillistä? Luulinkin ilmaisseeni tämän, että kun tätä tapahtuu monissa eri blogeissa, niin se ärsyttää. Eikä tarkoituksenani ollut mitenkään lytätä sinua Sara, luulin kommenttini loppuosan kertovan siitä. Pahoitteluni, jos ja kun siis ilmaisin itseäni niin epäselvästi!

Alkuperäiseen tynkäpostaus-ininääni palatakseni, tarkoitan siis sitä, ettei postausten paljous tietenkään haittaa. Mutta tässä postauksessa otsikkona on "Muuttumisleikki" ja kerrot, mitä olette tehneet, ja sitten onkin kuva smoothiesta. Se tuntui ristiriitaiselta, ja siitä tuli se 'harmitus', josta puhuin. En edelleenkään pidä tästä trendistä blogeista, mutta annoit tietenkin hyvät perustelut asialle Sara. :) ja onhan se ehdottomasti niinkin, ettei bloggaajan tarvitse perustella tekemiään ratkaisuja kenellekkään. Halusin vain tuoda oman mielipiteeni esille asiasta, enkä omasta mielestäni mitään kuitenkaan vaatinut?

Noniin, en tiedä selvensikö tämä asiaa ollenkaan. :D vai kaivoinko vain omaa hautaani syvemmälle haha. Vielä korostaakseni: tarkoitus ei ollut aiheuttaa sinulle Sara pahaa mieltä kommentillani tai haukkua tai lytätä koko blogiasi. Pahoittelen sitä! :(

Janita (Ei varmistettu)

Jeb, samat fiilarit :(

Meow (Ei varmistettu)

Mun mielestä tämäntyyppiset postaukset on ihan ok välillä, koska Sara postailee mielestäni tosi usein. Eikä tää edes ollut mikään tynkäpostaus, olihan tässä asiaa ja kuviakin! Ymmärrän kuitenkin tavallaan, jos jotakuta rupeaa harmittamaan kun ei saakaan tietää _ihan kaikkea_ heti. Mut hei, kärsivällisyyttä ihmiset! Kauheita vaatimuksia...

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä ymmärrän jos tekisin tätä tosi usein. Lyhyitä postauksia tai snea peek -juttuja tulee kuitenkin aika todella harvoin! :) Hö, harmittaa tosi paljon että tästä tuli nyt tämmönen. Tarkotuksenani oli vaan kertoa teille tää juttu josta olin sika innoissani :(

riina (Ei varmistettu)

Äää mistä mä löydän tommoset vansit??

saratickle
Tickle Your Fancy

Vansin liikkeestä ainakin Janni on ostanut :)

riina (Ei varmistettu)

Niin jos asuis helsingissä:(

Janni (Ei varmistettu) http://just-my-imagination.indiedays.com/

Noi mun Vansit on Vansin ystävämyynneiltä peräisin viime keväältä. Ja Helsingissäkin Vansin liike avataan vasta kohta :) Mut myydäänhän Vanseja vaikka missä nykyään ja monessa kaupungissa varmasti. Monissa urheiluliikkeissäkin ja netistähän löytyykin sitten vaikka mitä!

saratickle
Tickle Your Fancy

btw Vansin liike avataan Forumiin ihan näillä näppäimillä (ellei jo avattu?) Ja tosiaa, näähän oli ystiksistä! :)

Nelli (Ei varmistettu)

Mitä ootte smoothieen laittanu? :) looks delicious!

saratickle
Tickle Your Fancy

Nyt pitää kysyä Jannilta! :D Veikkaan, että mansikkaa, banaania, rahkaa ainakin

Niina (Ei varmistettu)

Höööh musta tää oli ainaki kiva postaus! Ei tullu mitää tollasta mieleenkää mitä yllä olevat kirjottelee. Hyvä että Janni on laittanu sulle pillifarkut, niitä ei usein sun päällä nää! :D Toivottavasti päänsärky on helpottanu, täällä päivystetää jo telkkarin ääressä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe joo niitä ei usein nää, en oikein edes tiedä miksi! Farkut on vaan jääny jotenkin?! Mäki päivystin, mutta plääh, kokeillaan tänään kohta uudestaan :)

Neiti Punahilkka (Ei varmistettu) http://neitipunahilkka.blogspot.fi/

No näihin tän postauksen kommentteihin tiivistyy puolestaan aika pitkälti se mitä itse inhoon blogimaailmassa - inisevät lukijat. Voi herranjestas jos toisinaan tulee semmonen postaus joka ei nyt satukaan omaa päivää pelastamaan tai muuten miellyttämään... Oon ymmärtänyt, että tää bloggaaminen on Sara sun työtä, mutta kuitenkin valta siitä, mitä, milloin, miksi ja kenen kanssa kirjoitat, on pitkälti kuitenkin sulla itselläsi? Niin että sinuna antaisin mennä toisesta korvasta ulos tuommoisten kommenttien ja tehdä asiat niin kuin itse parhaaksi näkee, homman nimi kun on se ettei kaikkia voi mitenkään koskaan miellyttää... Mä ainakin innolla odotan jokaista sun postausta, tuli ne sitten yhdessä tai kymmenessä osassa! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ihana! Mua vaan rupeaa ärsyttämään koko asia, sillä en harrasta tämmöstä todellakaan usein. Ehkä kerran kahdessa kuussa mulla ei oo kuvia valmiina muokattuina ja heitän vähän tietoa tulevasta. Niin mä annankin tulla ja mennä :) Niin mukava kuulla että ootat <3

Iina (Ei varmistettu)

Itse kyllä pidin postauksesta! Sun blogihan tää on ja saat ite päättää millaisia postauksia tänne teet!
Hyvää viikonloppua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Näinhän se menee :) Tämmönen jos ilmestyy silloin tällöin (jos silloinkaan) niin erittäin fine mun mielestä! Ihanaa viikonloppua! <3

Meri (Ei varmistettu)

Kysyisin Niken Air Maxeista, jotka bongasin vanhemmasta postauksesta. Osaatko sanoo, vastaavatko lasten koot ns. normikokoja?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ne menee ihan samoissa, ainakin omalla kokemuksella :)

A (Ei varmistettu)

Hei ihan mahtista, että teitte tän stailausjutun! En tiiä onko moni muukin tätä ehdottanut, mutta ite muistan ainakin tätä teistä jommallekummalle ellen molemmille ehdottaneeni :D Eli mielenkiinnolla odottelen lopputulosta! :)

Kommentoi