MY CLASSIC OUTFIT

Tickle Your Fancy

 

Tuntuu jotenkin huvittavalta katsoa näitä kuvia. Vaikkakin asu on poolopaitoineen ja nilkkapituisine farkkuineen yksi tämän talven käytetyimmistä. Näyttää kuin kuvat olisi otettu viime syksynä, vaan ei. Nimittäin viime viikolla.

Tarkalleen 27 astetta ollaan tultu alaspäin tästä hetkestä. Juuri nyt en voisi kuvitellakaan astuvani ovesta revityissä farkuissa ilman naaman peittävää jättiläishuivia, pipoa tai toppahanskojani (:D). Silti olen aivan fiiliksissä tästä olosuhteiden muutoksesta: rakastan lunta ja talvista maisemaa! 

Sitä paitsi, kun päälle pukee vaan tarpeeksi, ei kylmyys tunnu niin pahalta. Paitsi korkeintaan puuskissa, silloin kun menettää hetkellisesti hengityskykynsä ja tuntuu, että posket irtoaa...

Päätettiin, että käydään tänään ikuistamassa teille meidän aidot talviset lookit, toppahanskoineen kaikkineen. Luvassa siis pukeutumisinspiraatiota kerrospukeutumiseen. Meikäläinen kun on aika haka näissä hommissa.

Nyt treenilaukun pakkaus ja keskustaan. Päivä alkaa tällä kertaa vähän erilaisissa merkeissä: hot-joogalla ja aamiaisella ystävien kanssa! Mahtavaa "feikkiperjantai" päivää kaikille!

 

Pictures: Elisa Lepistö

Weekday coat (old)

COS knit

Zara jeans (old)

Vagabond/Zalando shoes (here*)

Chanel bag

Le Specs/Zalando sunnies (here*)

(*adlink)

 

// Outfit from last week when the streets were snowless and it was 27 degrees warmer. What a change! And don't get me wrong, I love this snowy street view (except when it's windy and sometimes you just can not breath) but today my biggest outfit inspiration is more like eskimo...

 

xx Sara

Kommentoi