MY ORDER FROM NELLY.COM/ Mainos

Tickle Your Fancy

Tää Issue 1.3 -mallisto kolahti muhun lujaa ja tänään sain vihdoin kasattua Nellyltä tilauksen! Tilaus sisälsi mm. ton edellä mainitun malliston lähes joo sitä kuuluisaa täydellisyyttä hipovan takin ja kaupoista jo kauan kolutun repun. Että ei muutaku miinusasteita venailemaan!!

 

Takki täältä, Reppu täältä, Panta täältä, Korvikset täältä, Niittiranneke täältä

 

T.Sara

Kommentit

juuuli (Ei varmistettu)

ootko huomannu et stocka myy justin bieberin hajuvettä? ;)

juuuli (Ei varmistettu)

ootko huomannu et stocka myy justin bieberin hajuvettä? ;)

iiness (Ei varmistettu)

Nyt ei liity kyllä tähän mitenkään, mutta ajattelin, että sä tietäisit vastauksen :) Saako we heart it -sivun kuvia käyttää, niin ettei riko tekijänoikeuksia? Siis vaikka kopioida omaan blogiin tjm? En löydä mistään kunnon vastausta, vaikka kuinka etsin :(

yoyo (Ei varmistettu)

iiness; Voit käyttää sivuston kuvia, mutta sun tulee merkitä loppuun, että olet lainannut ne ko. sivustolta :) malliin Kuvat: We Heart it

a (Ei varmistettu)

Ihanaa, että vihdoinkin merkkaat mainokset näin selkeesti!! Jotenkin hassua, että Suosikissa tästä piilomainonnasta ei taida olla kunnon ohjeistusta, kun bloggaajat ei kauheen aktiivisesti saatuja tuotteita tai yhteistöitä merkkaile, vaikka lukijakunta on tosi nuorta.. hyvä, jos asiaan on tulossa muutos.

mymmeli (Ei varmistettu)

pakko kysyä, että oliko sulla ennestäänkin joku reppu? ihan kun muistaisin mutta en löydä sitä postausta mistään :D voi olla, että sekoitan repun jonkun muun bloggaajan ostoksiin mutta mielessäni kummitteele se joten pakko kysyä. metsästän tällähetkellä täydellistä reppua, mutta ei ole osunut kohdalle.

riika (Ei varmistettu)

Jättimäinen hatunnosto mainoksen merkkaamisesta selkeällä tavalla! Inhoan blogeissa sitä, että ilmoitus mainonnasta lukee salakavalasti pienellä präntillä postauksen lopussa tai sitten siitä ei ole mitään merkintää. Sellaisesta (piilomainonnasta) tulee kurja olo, aivan kuin minua lukijana aliarvioitaisiin tai minua ei arvostettaisi. Omalla kohdallani piilomainonta tai muuten salakavalasti tapahtuva mainostaminen myös vaikuttaa negatiivisesti blogin imagoon sekä laskee rajusti intoa lukea sellaista blogia. Kyse ei ole siitä, etteikö blogeissa saisi mainostaa, mutta tapa tehdä se voisi olla tällainen kuin tässä postauksessa: selkeä, rehti ja heti mainokseksi tunnistettava. Kiitos! :)

Milloin muuten pääsemme ihastelemaan sinua dokumentissa? :)

sara.tickle (Ei varmistettu)

juuuli, on ja haluun sen!! :D

iiness, kyllä jos ilmoittaa mistä kuvat on ottanut :)

yoyo, juurikin näin :)

a, hei pakko korjata että tää on toka kerta kun käytän mainoslinkkiä ja ekalla kerralla merkkasin myös ! meikäläinen todella harvoin heittää tämmösiä blogiin ja jos pistän niin kyllä ehdottomasti ilmoitan mainoksesta :)

mymmeli, oli mulla aiemmin laukkukin ja ostin uuden? :D eikö reppujakin saa olla erilaisia? hehe joo kyllä mulla on yks mutta se on eri mallinen :)

rika, hieno kommentti, oon samaa mieltä :) on muistettava että tässä maassa piilomainonta on laitonta! Kyllä te pian, kunhan saan ladattua videon :)

mymmeli (Ei varmistettu)

eikun olisin halunnut nähdä sen repun ja en löydä sitä postausta mistään! kun itse metsästän reppua ja muistaakseni se sun aikaisempi oli just sellainen kun haluaisin 8)

Kommentoi