MY PARK

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Zalando

 

Urheilu on osa minua, on aina ollut. Liikkuminen saa minut elämään ja tuo parhaat puoleni esiin. 

Olinpa sitten viikon kaupunkilomalla Tokiossa, yhden yön työreissulla Tukholmassa tai viikonloppuvapailla mökillä, on lenkkarit pakattuna mukaan. Sopivan tilaisuuden tullen kiskon tossut jalkaan ja lähden nuuskimaan uutta, tai jo tuttua maisemaa. Lenkkarit ovat vieneet minua vuosien varrella ihan mielettömiin paikkoihin.

Juokseminen ja kehonpainolla treenaaminen ovat tämänhetkisessä elämäntilanteessani arkea. Matkapäiviä kertyy useampia kuukaudessa. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut kahta viikkoa pidempää kotona. Missä ja milloin tahansa toteutettavat treenit ilman erillisiä välineitä ovat iso helpotus niin reissuilla kuin kiireisinä päivinä kotonakin. Vaihtelua rakastavana pyrin etsimään aina uusia juoksureittejä ja erityisesti kesäaikaan tekemään circuit-treenejä myös ulkona - mieluiten vieläpä jossain mahdollisimman inspiroivassa ympäristössä. Tällä viikolla ollaan panostettu jälkimmäiseen ihan toden teolla. Treenattu on niin vuorella, laiturilla, rannalla kuin kattoterassillakin.

Urheillessa kaikki muu unohtuu. Hengitys tehostuu, syke kohoaa ja pää tyhjenee. Tämä on niitä harvoja tilanteita, kun pystyn aidosti tyhjentämään ajatukseni ja keskittymään hetkeen. Urheilun tuoma flow-tilani ei ole aika- tai paikkasidonnainen. Se voi syntyä missä ja milloin tahansa. 

Zalando haastoi minut osana Beyoncén uuden IVY PARK -malliston lanseerausta jakamaan paikan, puiston, mikä on erityisen tärkeä minulle.Minun puistoni voi sijaita missä päin maailmaa tahansa. Tarvitaan ainoastaan musiikkia, ja ne lenkkarit. Missä sinun puistosi sijaitsee?

Beyoncén uuden IVY PARK -sporttimalliston hullunsiistejä tuotteita pääset shoppailemaan TÄÄLLÄ

IVY PARK body here // IVY PARK college here

 

Whether I'm on a quick business trip in Stockholm or spending a holiday week in Spain, I got my sneakers with me. Always. Training is a part of me and it makes me feel alive. I need my fresh air, clear mind and sweaty skin every now and then. #MyPark is where my sneakers are. Where is your park?

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Oma suosikkini on ehdottomasti Munkinpuisto koska vietin lapsuuteni Munkassa (Munkkiniemessä). Puistoa kutsuttiin silloin myös Kone-puistoksi koska Koneen pääkonttori sijaitsi silloin vielä Munkassa. Puisto on ihanan vehreä ja johdattaa mm. Munkan rannalle ja Tarvaspään sillalle <3 Ihania paikkoja!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Munkan puistoille jättimäinen sydän!!!

jelena (Ei varmistettu)

Miten kuuma voi olla ?! Sydänsilmä ja liekki emojit ei riitä kuvaamaan, huuuhhu !

saratickle
Tickle Your Fancy

:D <3 no käääks!!

DOM (Ei varmistettu)

In sinulla nätit jalat(kin). Parin punkkulasin jälkeen paras lopettaa tähän.

(onneksi on tuo sanatesti vielä tuossa alla…)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahhah DOM on geimeissä taas!!

DOM (Ei varmistettu)

Totta Mooses!

Ja asiaan: Suosikkipuistoni on Ritan puisto Pekingissä. Se on nimittäin heti aamusta asti täynnä kuntoilijoita: taiji, miekkailu, viuhkatanssi, voimistelu, sulkapallo, potkusulkkis, SALONKITANSSIT! Puisto avautuu klo 7:00.

Ja asian vierestä, nätti jumppa-asu, mutta missä kunnollinen pebakuva? Älä ujostele!

Ellaelers (Ei varmistettu) http://ellaelers.indiedays.com

BABEISTA BABEIN BABE!

saratickle
Tickle Your Fancy

BABE POSSU!!!! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi vitsi kun jaksaisit kirjoittaa/kuvata enemmän ilman yhteistyötä. Kaipaan vanhoja juttujasi, joissa ei taka-ajatuksena aina ollut toimia kuluttamisen lietsojana ja firmojen mainoskasvona :(

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kuule, aika paljon mä kuvaankin, peräti10-12 postausta viikossa on "mainoksettomia" :) Se on aika paljon se! Blogi on mulle nykyään työ. Siihen voi asennoitua samalla tavalla kuin aikakausilehtiin, lehteen sopivia mainoksia on kansien välissä!

Kaupallisuus on mulle tosi luonnollinen asia. En näe mitään ongelmaa siinä miksen mainostaisi tuotteita ja merkkejä, joita käytän normaalisti itsekkin. Ne kun näkyisivät blogissani todennäköisesti muutenkin. Sen sijaan, että tarjoutuisin jokaiseen yhteistyöhön, jota minulle ehdotetaan olen monesti myös itse se, joka ottaa yhteyttä merkkiin, jonka faneihin kuulun. Näin kamppiksista tulee aitoja ja minunnäköisiä. Zalando on yksi suosikkinettikauppani ja tämä mallisto vaan todella HOT! Olen enemmän kuin iloinen, että saan olla mukana tässä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Höpsis - ilman "yhteistyötä" ne on saatettu tehdä, mutta mainoksiahan niissä on vähintään vaatelinkkien muodossa nettikauppojen sivuille. Viimeisistä postauksistasi suurin osa oli yhteistyössä tehtyjä: joko matkaltanne, jakamastasi treeniohjelmasta tai sitten yksittäisiä muita yhteistyötahoja, kuten Ikea ja Zalando. Ei siellä mikään 10-20 "mainoksetonta" postausta tullut vastaan :) No mut, postausideana jotain täysin arkeesi ja omiin ajatuksiisi sijoittuvaa! Ne on olleet parhaita :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haluan teidän ymmärtävän, että mainoslinkit tuotteisiin ei ole mikään ennalta sovittu postaus, ja samoin reissu, meillä oli täysin vapaat kädet sen suhteen mitä kirjoitetaan tai kirjoitetaanko ylipäätään ollenkaan. Mainos on mainos, mikäli niin lukee postauksen ensimmäisessä lauseessa. 

Tuotelinkit siksi, että siitä on iloa teille ja pieni (hyvin pieni) ilo myös minulle. Vaatteet ovat siis omiani, mutta ne löytyvät myös nettikaupoista. Ennen "mainostin" vaatteita päälläni täysin ilmaiseksi, ja sama oli esimerkiksi kosmetiikan kanssa. Uskon, että jokainen siellä, joka löytää tuotteen blogini kautta on halukas ostamaan sen niin, että tuotteen ostosta jää pieni proviisio mulle sen sijaan, että koko raha menisi isolle nettikaupalle :)

Vierailija (Ei varmistettu)

"Mainos on mainos, mikäli niin lukee postauksen ensimmäisessä lauseessa. "

Kyllä mainosta on nimenomaan se, että annat "palsta"tilaa jollekin tuotteelle, ei vain se erillinen maininta postauksen alussa. Esimerkiksi nämä reissupostaukset tuovat esiin koko ajan mestan jossa olette ja asiat joita siellä teette. Annat siis nimenomaan mainosta ja näkyvyyttä matkan järjestäjälle ja heidän tarjoamalleen matkakohteelle ja -aktiviteeteille. Ei se lukijana kauheasti lämmitä, ettet ole velvoitettu kirjottamaan jostain, koska no, kirjoitat silti.

saratickle
Tickle Your Fancy

No mutta näistä ei makseta minulle mitään, eikö kuulosta aika huonolta mainokselta? :D Kyllä sitä bloggaajana nostellaan hyviä hotelleita, joissa on kiva henkilökunta, tehdään postauksia kivoista kirppiksistä tai lounaspaikoista, ilman että näistä maksetaan mitään. Ihan vaan koska ne on hyviä ja mä haluan jakaa vinkkejäni teille.

Tällä teoriallahan koko mun blogi olisi iso mainos. Kaikki mitä puen päälleni, missä kaupungissa milloinkin olen ja mitä syön ja juon. Reissupostausten suositukset kaikki mainoksia, tapahtumavinkeistä, ravintoloista tai lajikokeiluista puhumattakaan.

Silloin kun raha liikkuu tai postauksista on sovittu yrityksen kanssa, on se merkitty mainoksella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis eikö teille kustannettu matkoja/reissun aktiviteeteja tuonne? Jos ei, ja olette kaikki reissussa täysin omakustanteisesti, niin olen ehdottoman väärässä reissun mainoksellisuuden suhteen! :)

Niin, kuten aiemmassa kommentissani totesin, vaikka näkyvyys ja linkkiohjailu muille sivuille ei mainoksen perimmäistä määrittelyä sanan tarkasti välttmättä täytä, se on silti näkyvyyttä. Piilomainontakaan ei nyt täytä terminä kriteerejä, mutta jotain sen kaltaista.

Mä tykkään sun blogista monelta osin, siksi mä jaksan kommentoida näistäkin! Marisemisen halusta mariseminen on tylsää ja turhaa :) Esimerkiksi tämä ajatustenvaihto on ainakin antanut mulle jo paljon ajateltavaa, alkuasenteeni kun oli aika lailla puhtaasti se, että ei syvä huokaus kun taas postauksen perimmäinen pointti on yrittää ohjailla mut ostamaan jotain.

Blogisihan on merkittävästi mainos, mikä toisaalta on täysin loogista, koska teet tätä ns. työksesi. Ei siinä mitään :)

Tärkee aihe mun mielestä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Olisi ymmärrettävää jos menisin hotelliin ilmaiseksi asumaan sillä verukkeella että teen siitä postauksen. Näin ei kuitenkaan ollut. Mentiin erilaisissa työmerkeissä mestoille. Meidän roolina oli kokeilla uutta palvelua ja hyvinvointialan ammattilaisina antaa siitä kommentteja. Toimittiin myös matkantarjoajan markkinointiin menevissä kuvissa (valokuvaajat ja videokuvaajat paikalla). Treenibloggaajana halusin päästä kuvaamaan erilaisia treenejä. Lsiäksi toteutettiin matkalla muutamat kampanjakuvaukset.

Vertaa esim että menet työmatkalle ja työnantajasi maksaa hotellisi. Tämä on ihan peruskäytäntö. En ymmärrä miksi mun pitäisi ilmaisesta majoituksestani erikseen jokaisessa postauksessa huudella.

 

saratickle
Tickle Your Fancy

.... nyt julkaisin liian ajoissa. Jatkan vielä. Mutta tosiaan, hyvä jos opit jotain ajatustenvaihdosta! Pr:ää ja mainosta ei pidä sekoittaa. Bloggaajana pr-tapahtumissa ja reissuilla olena aivan samassa asemassa kuin kuka tahansa muu mukana oleva julkisuuden henkilö tai toimittaja. Ei lehtien toimittajatkaan itse työreissujaan kustanna, tai esimerkiksi artisti maksa hotelliöitään, jos hänet joku firma lähettää kohteeseen x.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hmm. Niin. Mutta eihän se työmatkalle menevä ja hotellissa työnantajan piikkiin yöpyvä tee kuviteltuun blogiinsa +10 postausta itse hotellista ja sen aktiviteeteista, toisin kuin tässä tapauksessa. Vaikka sinua ei vaadita kirjoittamaan blogiisi reissusta, matkanjärjestäjä tietänee hyvin, että niin tulet bloggaajana tekemään. Mainoksen kanssa tällä on paljon samaa, mutta kun se ei sitä ole, mitä se sitten on?

Vähän toivoisin myös sun ottavan koppia että itsekin ehkä ymmärrät, etteivät yhteistyösi ole selvin asia lukijalle. Mä en ymmärrä sitäkään, miksei esimerkiksi Pariisin matkanne tarjonnut firma ole tullut esiin blogissasi millään tavalla. Mun mielestä ei ole lukijan tehtävä alkaa selvittää mitä firma tekee, vaan bloggaajalta nimenomaan eettistä jotenkin tuoda esiin taho, jonka kanssa tekee blogiinsa liittyvää yhteistyötä/joka on tarjonnut jotain, joka tuodaan blogissa näyttävästi näkyviin (tässä tapauksessa Pariisin matkanne). Ja musta tää on aika perus juttu, ei mitenkään turhaa.

Odotan kyllä paljon sitä, milloin blogeihin tartutaan tieteellisenä tutkimuskohteena isommin. Erityisesti tämä yhteistyöpuolen tarkempi tarkastelu olisi tosi mielenkiintoista neutraalilta, tutkivalta kannalta :)

mangom (Ei varmistettu)

Ei kai se ole sulle kuitenkaan ilmainen majoitus. Vai olenko ymmärtänyt väärin, että blogilahjukset tulisi ilmoittaa verottajalle ja maksaa niistä vero. Varmasti käsitin vain lauseestasi väärin ja sait sekä majoituksen että korvauksen, jottei tuli verojen muodossa persnettoa :)

herne nenässä (Ei varmistettu)

Olen sitä mieltä, että nyt vähän maristaan marisemisen halusta. Vaikka on yhteistyö, niin tässäkin upeat kuvat, mitä ihailla. Ja tähän mainos asiaan:

Mainonta on tunnistettavan lähettäjän maksamaa, tavoitteellista tiedottamista, joka yleensä kohdistuu suureen ihmisjoukkoon ja toteutetaan useimmiten joukkotiedotusvälineitä (lehdet, televisio, radio, internet, ulkomainonta) käyttämällä.

Eli jos nyt väännetään kättä niin kyseessä ei ole MAINOS ellei siitä ole mainostaja MAKSANUT. Ne Sara ilmoittaakin, kuten tässä postauksessa, heti postauksen alussa. Miten ihmeessä te ihmiset voitte katsoa televisiotakaan, jos tällainen asia on näin raskas ymmärtää?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ahhh, mahtava kommentti, kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä kokoa tuo sun college mahtaa olla? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

S-koko! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos :)

VilmaN (Ei varmistettu)

Ah, mitä kuvia!!! Tulin juuri kotiin Paavo Nurmen stadionilta, jossa tulee käytyä useampi kerta viikossa. Muutenkin selvittelen aina, mistä löytyy ulkokuntoilulaitteita (esim. myös Tampereella Ratinan sillan alla on kelpo laitteet ym.) koska ne on vain ihan sairaan käteviä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ulkoilulaitteet on kyllä ihan parhaita! Hei jos et oo käynyt koskaan niin tsekkaa mustikkamaan ulkogymi :D Siinä biitsin vieressä. Tulee ihan huippu treeni kun lenkkeilee tai pyöräilee sinne ja vetää pienen lihaskunto-osuuden ja takaisin :)

anaT (Ei varmistettu)

Hitto että mä rakastan näitä sun kuvia Turkista, ihan käsittämättömän siistejä ruutuja! Fiilis välittyy tänne saakka :) JA DAAANNGGG MIKÄ HOTTIS &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Hitto mä rakastan teitä kun ootte ihan messissäää! Ihanat!! :)

Inspiroitunut (Ei varmistettu)

Siis oli ihan pakko vaan tulla sanomaan että oot Todella upee ja noi kuvat on Todella upeita!!! Ylipäätään sun blogi on tosi inspiroiva ja kuvat aina laadukkaita ja niitä täytyy ihan pysähtyä ihailemaan tarkemmin :) Keep going!

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh miten kauniita sanoja. Kiitos ihan hurjasti :) <3

LottaLh (Ei varmistettu)

Oh my mitä kuvia! Veikkaan, että Queen B kelpuuttaisi nämä myös;) Vitsi sinun blogiin on aina kiva palata, kun kuvat on aina laadukkaita ja sinulla on niin hauskoja juttuja :) Jeejeejee, 5/5 Sara-tickle (kädet yhdessä-emoji)!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah, eikä, vähänkö ihana!! Kiitos valtavasti! Täältä sinnepäin toiset woo-kädet!! <3

Elisa Lepistö

NO NYT!!! <333 HUHU!!! 

saratickle
Tickle Your Fancy

ÄÄÄÄÄÄ!!! sinne takasin vaan kuule!!

Jutta E (Ei varmistettu) http://jmorethanwords.blogspot.fi

Aivan IHANIA kuvia. Olet ihan mieletön. Sanaton.

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos paljon. Kaikki kunnia valokuvaajalle, Ellalle!! <3

hidi- (Ei varmistettu)

VAU! Sara oot ihan mielettömän inspiroiva hahmo, kiitos että olet sä!! Minkä kokoinen tuo body on sulla? #PAKKOSAADA

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä en kestä teitä! Vitsi mitä tyyppejä ootte, kiitos kun luette ja tuette :) <3 Koko on S! :)

Veera Bianca (Ei varmistettu) http://veerabianca.com

SIIS APUA NÄITÄ KUVIA! MORJESTA! WAU!

Martina (Ei varmistettu) http://martinamartiala.blogspot.com

No HELLOU!!!!! &lt;33 kuumis!

Laurarosilla (Ei varmistettu)

Voi että mikä babe!!!&lt;3

Miimma (Ei varmistettu)

Nyt kyllä on pakko kommentoida että vau! Vitsi mitä kuvia!! Oot upea

Annavaan (Ei varmistettu)

Tää on kyllä nyt niin muiden komppaamista kuin vaan olla voi mut aivan pakko oli tulla sanomaan, että WAU mikä mimmi! Mielettömiä kuvia!

mangom (Ei varmistettu)

Niin ja unohtui, että nämäkin kuvat ovat vaan niin hienoja! Huhhuh! Näytät todella hyvältä ja toi miljöö on upea!

Kommentoi