MY SECRET WINTER COAT

Tickle Your Fancy

Vaikka aika monta takkia olette tänä talvena päälläni nähneetkin, se eniten käyttökertoja kerryttänyt ei ole blogissani vielä vilahtanutkaan. Kyseinen rotsi on takkivalinta numero uno niin kävelylle, kauppaan, salille kuin postiinkin. Tämä on se mikä puetaan ovesta lähtiessä kun sisko soittaa yllättäen ja pyytää iltateelle, ja se mikä päällä juoksen Alepaan toivottoman limpparihimon iskettyä tiistai-iltana klo 22.15.

Takki päätyi eilen päälleni kun päätettiin poikaystäväni kanssa lähteä kävellen keskustaan. Siinä eteisessä lähtökuoppia kaivellessani kysyin itseltäni, että milloin viimeksi olen edes kävellyt keskustaan? No tiesinhän minä kyllä vastauksen tähän jo etukäteenkin: en ikinä. Puhutaan 30 minuutin kävelymatkasta, mutta ei. Ei tulisi mieleenkään. Hyötyliikunta tipsejä ei muuten kannata varmaankaan kysellä enää tästä osoitteesta, terkuin, Laiskimus.

Päädyttiin kahlaamaan läpi kaksi kauppahallia ja nauttimaan vielä lohileivät ja kaakaot toisessa. Kauppahallit on vaan niin tunnelmallisia. Ihan kuin astuisi uuteen maailmaan tai pikemminkin vanhaan aikaan. Rakastan tutkia erilaista kojuja ja ostaa maistiaisia sieltä täältä. Kauppahalleissa tulee aina hyvälle tuulelle, myös tänään!

coat Zalando, Ralph Lauren* / beanie Cubus / pants Pieces / sneakers Nike / sunglasses sunglassesshop, Ray Ban* (*=gifted)

Ps. uusi sarjakoukku: True Detective. Sitä on ahmittu nyt useampi jakso. Ja jaksoja ahmiessani tuli ahmittua myös sen verran ohjelmaeväitä, että juurikin tällä hetkellä, klo 2 yöllä, vatsani elää ihan omaa elämäänsä, josta ilmoittelee vielä varsin kovaäänisesti noin 10 sekunnin välein :D Herkkujen seassahan oli myös kaakaopapuja, joiden piristävää vaikutusta ei sen kummemmin tullut taas kelailtua. No sanotaan nyt sitten, että mua saatettiin varoittaa, mutta väitin tietysti vastaan...

Luovutettuani nukahtamisyritysten kanssa päädyin tekemään uudet enkat puhelimellani 2048-pelissä ja tästä innostuminenhan karkoitti ne ainoatkin unihiekan muruset (huom. otin ensin screenshotin enkkatuloksestani, minkä jälkeen päätin kuitenkin vielä herättää poikaystäväni ja kertoa uutiset hänelle).

Ja no, tässä sitä nyt ollaan, täysin virkeänä ja postaus lopussa. Mitähän sitä seuraavaksi keksisi :D

Translation: The coat I wear the most in this season. No doubt about it. You might haven't seen me wearing this before, but the truth is that I'm actually wearing it all the time! This coat is the one I'm wearing when I visit the post office, go to the gym or do my grocery shoppings. Say hi to my "secret" and super warm everyday winter coat <3

 

T. Sara

Kommentit

riina (Ei varmistettu)

Ihan täydellinen takki <3 ja hei, mistä sä katot True Detectivee? Sehän näkyy nyt TV2:lla joka torstai, mut en jaksa odottaa viikkoa seuraavaan jaksoon! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis mähän alotin ensin sen kakkosen kanssa ja päädyin tilaamaan sitte HBO Nordicin 14pv ilmaisen kokeilun (nyt ainakin) :D Sieltä näkyy!

Janette (Ei varmistettu)

Tosi kiva takki, sopii sulle hyvin! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! :)

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Siis kauppahallit niin niin parhaita paikkoja! Itte pääsin niiden makuun vasta nyt Tampereelle muutettua. Rakastan sitä uunituoreen leivän ja pullan tuoksua mikä siellä leijailee :3 Ja ne myyjämummot <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oijettä!! KAIKILLE NOILLE SYDÄN <3

Laura (Ei varmistettu)

uskomattoman ihana takki! tahtoo tuollaisen :>

annatiinamaria (Ei varmistettu) http://annatiinamaria.blogspot.fi

Niiin täydellinen takki! <33

saratickle
Tickle Your Fancy

I KNOW!! :D<3

elisabet (Ei varmistettu)

Hei siinä Filippiinien videolla ketä ne muut tyypit siinä oli? :) Tutustuitteko siellä niihin ja jos joo niin miten? Mua kiinnostais hirveesti miten luoda kontakteja muihin esim reppureissaajiin matkoilla, onko vinkkejä? :) xx

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyllä tutustuttiin! Mä en normaalisti ole sellainen yhtään, että menisin tuntemattomille juttelemaan ja tutustumaan, mutta tällä kertaa kolahti niin hyvin yhteen, että kannatti :) Mä itseasiassa kirjoitin tästä postauksen, käyppä lukemassa:

http://tickleyourfancy.indiedays.com/2014/12/17/ystavia-pallon-toiselta-puolelta/

mari (Ei varmistettu)

True detective on ihan huippusarja!! Ja se Matthew McConaghey <3 !! Katottiin tuo sarja ajat sitten, uutta tuotantokautta odotellessa :)

saratickle
Tickle Your Fancy

No sitä venaillessa! Mä en kyllä voi samastua Metthew hypeen, koska en yksinkertaisesti voi sietää sen epäselvää ja maiskuttelevaa kuiskimisääntä!! :D ääääähhhh alkoi ärsyttämään pelkkä mielikuva :D Mutta muuten kyllä sarjasta pidän!

anna (Ei varmistettu)

Aaaa ihana takki!! Voisin haluta tollasen itellekin, mut mun mielestä tontyyliset takit ei näytä hyvältä mun päällä, rasittavaa!

saratickle
Tickle Your Fancy

eikö tämmöset kuulu ihan perusvarusteisiin?? Höpö höpö, varmasti sopii!! :)

anna (Ei varmistettu)

haha kuules, tänään kävin nappaamassa tollasen pitkämallisemman parkatakin ;) saa nähä miten kovaan käyttöön tulee :)
JA oli vielä yllätyksekseni 10€ alessa, joten ei jääny hintaa paljoakaan, mikäs sen parempaa! :D

Marika Loimulahti (Ei varmistettu) http://kaika85.blogspot.fi/

Ihana rento asu :) Mulla löytyy samantyylinen takki mitä käytän myös usein.Päälläni näkyy myös paljon toppahaalareita kun eihän niillä kauniilla vaatteilla pärjää ulkona pojan kassa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

No näinhän se nimenomaan on! :D Kaikki kaunis on yleensä kylmää, perhana :D

Milex (Ei varmistettu) http://milexblog.blogspot.co.uk

emppis (Ei varmistettu)

Tärkeä kysymys! Jos on ihminen, jolla ei ole suurta lämmittävää rasvakerrosta ja jolle kolme villapaitaa -5 ilmastossa on täysin normaalia (lähes varovaista varautumista) ja jolle palelu tarkoittaa hypotermiaa - onko tämä oikea takki?:D Unelmissa on siintänyt Makian parka, mutta voiko tämä olla haastaja.

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha kyllä mä voin suositella tätä sulle! Ja vinkki palelevalta toiselle: kannattaa ottaa mahdollisimman iso koko! :D

Jenna (Ei varmistettu)

Onko toi takki sulla kokoa 34 vai isompi? Meinasin tilata!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tää on mun mielestä melko pientä kokoa. Mulla on M-koko, takki on tämä

http://www.zalando.fi/denim-supply-ralph-lauren-snorkel-untuvatakki-musta-d3022l000-q11.html

Kommentoi