Nahkahame ja collegepaita

Tickle Your Fancy

Bongasin kadulla yhden tytön päältä tämmöisen nahkahame-collegepaita-statement kaulakorukoru -yhdistelmän ja päätin eilen kokeillla omaa versiotani.

Vekkihame on kuulunut aiemmin ihan heittämällä mun ällölistalla topkympin kärkeen. Nyt oon törmänny niin kivoihin yhdistelmiin, että lepytty on. Koko eilisen asusetti (hame, koru, paita) on alelöytö Gina Tricoista.

 

T.Sara

Kommentit

Ihailija (Ei varmistettu)

Toimii hyvin! Nahkahame, mustat nylonit, nilkkurit ja söpö nainen. Mitä sitä muuta mies kaipaa? Toi viimeinen kuva on hieno, jopa hieman klassinen poseeraus :)

Ihailija (Ei varmistettu)

Toimii hyvin! Nahkahame, mustat nylonit, nilkkurit ja söpö nainen. Mitä sitä muuta mies kaipaa? Toi viimeinen kuva on hieno, jopa hieman klassinen poseeraus :)

Tarkkasilmä (Ei varmistettu)

Katsokaapa ensimmäisen kuvan jalkateriä... lienee kovakin pissahätä???

AnsHei (Ei varmistettu)

Noniiin eli se ois sitte Ginareissu heti töiden jälkeen! :D

emmainkeri (Ei varmistettu)

vai että pissahätä, et oo tosissas! :D ja sara, mäkin tykkään tosta college-statement -yhdistelmällä, alaosalla ei oo niin väliä :p

emmainkeri (Ei varmistettu)

oho tuli typo, siis yhdistelmästä :D sukkikset on muuten yllättävän lämpimät talvella! Kun monet yleensä ihmettelee että kuin voi tareta ilman kunnon housuja, mutta joskus housut tuntuu jopa kylmemmiltä kuin sukkikset. Materiaalistahan se riippuu :)

mellada (Ei varmistettu)

kiva yhdistelmä :)

Miksei tämä aina toimi tämä ellit sivusto?yritin aamulla ja tuli vaan aikakatkaisu koko ajan kun yritin blogiisi päästä :/

miramariia (Ei varmistettu)

hyvän näköinen asukokonaisuus!

vilmu (Ei varmistettu)

Sara! Olet ihan parhaista parhain bloggaaja. Seuraan ahkerasti Instagramiasi ja tietty blogin puoltakin. Susta paistaa niin hyvä asenne joka asiaan, sulla on uskomaton vartalo ja terveelliset elämäntavat. Oot vaan niin ihana!

Tämä on minun mielipiteeni (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida, kun eksyin tänne googlesta. Mitä nyt blogiasi silmäilet, kamppailet painosi kanssa? Ja silti pukeudut tuollaiseen säkkiin (paita). Takki pukee sinua, mutta nahkahame on halvan näköinen materiaalin, pituutensa sekä kellomaisen helman vuoksi.
Nilkkurit ovat perusnätit, mutta sukkahousut ovat samanlaiset, mitä äitini joskus minulle aina osti sukujuhliin. Sukkahousuissa (tai legginseissä) voisi leikitellä kuoseilla, väreillä ja nyt on muotia paksut sukkahousut mikä edistää myös sitä, että et pääse vilustumaan.

Kokonaisuus: Sekalainen. Olet samaanaikaan naisen että miehen näköinen. Neule(?)paita näyttää 90 -luvun kamalilta collegepaidoilta, eikä ne tänäkään päivänä pue ketään vaikka olisivat tulleet uudelleen muotiin.
On haastavaa löytää kauniita muodikkaan suuria vaatteita ilman, että näyttää itsekkin jättimäiseltä.

Muoti on sitä, että löydät siitä itsellesi sopivia juttuja. Kaikkea ei tarvitse pukea ylleen vain, koska se on muotia. Jättimäiset neuleet on nyt muotia, mutta ne imartelevat vain luurankoja. Jos satut löytämään hyvän leikkauksen, kuosin ja tietyn tyylisen suuren paidan, joka oikeasti pukee ja IMARTELEE sinua, niin olet onnekas.

Lopuksi huikkaan, että olen ollut pitkään huolissani katumuodista: Ihmiset näyttävät siltä, kuin he olisivat vetäneet ylleen ensimmäiset käteensä osuneet vaatteet. Muotia yhdistellään enemmän kuin koskaan, mutta silti ihmiset eivät yhdistellä vaatteita keskenään. Mihin ihmisten tyylitaju on kadonnut?

Terveisin: Tämä on minun mielipiteeni.

Black orange (Ei varmistettu)

Tosi mielenkiintoisen näköinen yhdistelmä - lähinnä tuo college+ koru. Onnistunut kokonaisuus mielestäni kuitenkin!

Kommentoi