NÄIN ONNISTUT KOTITREENISSÄ

Tickle Your Fancy

bra Nelly.com* & pants Nike* (*=gifted)

Yhdessä vaiheessa treenailin kotona useamminkin, mutta nykyään se on vaan jäänyt vähemmälle. Viimepäivinä olen taas treenaillut kotona! Mieli ja kroppa huutavat välillä pientä rääkkiä ja silloin kun salille ei ole mahdollisuutta lähteä 15-20 minuutin nopeatempoinen kotitreeni tekee ihmeitä!

Epäselvä ohjelma, ahdas tila, biisin loppuminen ym muut ärsykkeet vievät koko touhun yleensä ihan muualle (=sohvalle). Luovutuspiste on tyyliin 100x alempana kuin salilla. Listasin asiat, jotka kannattaa huomioida onnistuneessa kotitreenissä.

 

1) Kotona treenaaminen on ihan äärettömän helppoa ja nopeaa.

2) Oma paino toimii kotitreenissä todella hyvänä vastuksena. Et välttämättä tarvitse mitään välineitä.

3) Päätä treeni tai liikkeet/toistot sekä koko paketin kesto etukäteen.

4) Tee tilaa, ettei treenin aikana tarvitse alkaa roudaamaan.

5) Päätä musiikki valmiiksi

6) Hyviä kotitreenivideoita löytyy mm. Youtubesta. Yksi suosikkitileistäni on BodyRock, jonka sopivan haastavat ja nopeat kotitreenit ovat todella tehokkaita!

7) Soveltaminen on erittäin sallittua. En tällähetkellä omista mitään välineitä, joten välineliikkeiden kohdalla kehittelen samantyylisiä liikkeitä kehonpainolla!

 

Tänään hikoilin olohuoneessa ja yhdistin kaksi treeniä: alkulämppäriksi tämän ja itse treeniksi tämän (omalla twistillä ofc! Eli neljä kierrosta: 1. liike x 5 / 2. liike x 4 / 3. mountain climber x 20 / 4. liike x 20 / 5. liike x 5) -> Hyvä combo!

 

Eli mikäli ennen joulun viettoon siirtymistä/joulun pyhinä kroppa ja mieli huutaa haastetta, kokeilkaa ihmeessä! Tästä treenistä selviää ilman välineitä 30 minuutissa :) Tsemppiä kotitreeneihin!

 

T. Sara

Kommentit

Jenny (Ei varmistettu)

Hei sara!
Olet niin upea?
Haluaisin kysyä että onko sinulla ollut joskus jokin syömishäiriö? Miten löysit terveen katsomisen ruokaan, urheiluun, ulkonäköön?
Olet nykyään niin energinen, upea ja elämänvoimainen että olisi ihanaa kuulla sinun tarinasi? Se tsemppaisi meitä joilla on vaikeuksia? Olet niin suuri esimerkki!!

jonna1983 (Ei varmistettu) http://jonna1983.fitfashion.fi

Mä oon sillon tällön kans tehnyt noita bodyrockin treenejä kotona ja hommasin sen hiekkasäkinkin himaan. Meillä on säädettävät käsipainot ja pari kahvakuulaakin kotona niin noilla saa jo hyvät jumpat aikasiks!

Kotijumppiin täytyy motivoitua jotenkin paljon enemmän kuin salitreeneihin tai muuten päätyy juurikin sohvan pohjalle :D

Kommentoi