NÄMÄ TRENDIT TULEVAT 2015

Tickle Your Fancy

Eilen kurkattiin tulevan kevään ja kesän trendeihin Gina Tricotin SS15 pressitilaisuudessa, ravintola Olossa. Kuvasin suosikkikappaleeni/trendini tulevan kauden mallistosta.

Marmoria, löysiä housuja ja hopeaa, nämä trendit nousevat vahvasti esiin keväällä 2015!

Marmori levittäytyy nyt sisustustrendeistä myös pukeutumiseen, ja tämähän on hyvä uutinen. Printti toimii muuten törkeän hyvin oversize kevättakissa!

Hopea. Metallinsävyt ja erityisesti hopea erottuvat 2015 trendeissä. Leveälahkeinen housumalli jyrää keväällä!

Hopeaa ja koristeellista, jatkoon!

Nahkainen lappuhaalari, ah! Haalari toimii muuten aivan täydellisesti valkoisen kauluspaidan kanssa! Inspiroiduin myös yhdestä street style kuvasta, jossa kokopitkän haalarin alla oli musta poolo!

Kevään/kesän klassikko vaalea denim näkyy myös ensi vuonna. Nään jo silmissäni birkenstockit tämän mallisten housujen kanssa (minkä kanssa en näkisi?)!

Pieni poolokaulus neuleissa, jatkoon.

Nämä leveälahkeiset, nilkkapituiset housut ovat täydellisyys. Tekisi mieli yhdistää yllä olevan valkoisen paidan kanssa. Tai sitten napapaidan kanssa. Tai kauluspaidan...

Mikä oli teidän suosikkinne? Ja mitä ylipäätään pidätte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta? :)

 

T. Sara

Kommentit

Miru (Ei varmistettu) http://lovingtlthings.blogspot.fi/

Toi marmorinen takki = <3 !

saratickle
Tickle Your Fancy

SE <3

Sirpar (Ei varmistettu)

Just tälläsiä postauksia haluaisinkin nähdä pressitilaisuuksista niin pääsee lukijanakin näkemään mitä on tulossa. Eli tykkäsin :)

Ihastuin tuohon marmoriprittiin! Ja hopeakin inspaa niinkun aina!

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Marmori ja metallinsävyt!! Uuuh <3

Anu (Ei varmistettu)

Jaa'a en oikein tiedä että iskikö tämä oikein minun tyyliin mutta ei paha. Ajan myötä silmäkin tottuu ja rupean uskaltaa kokeilla erilaisia vaihtoehtoja :)

Kaisa Aliisa (Ei varmistettu) http://simpletitle-kaisaaliisa.blogspot.fi

Tosi kiva postaus! Musta näistä tulevista trendeistä on aina niin kiva lukea... pääsee vähän virittymään tunnelmaan! Mulla on sellanen fiilis, että ens kevään trendeistä on tulossa ihan mahtavia, jotenkin parempia kun ennen... toivottavasti en ole ainoa, haha!

Mun lemppariksi noista muodostui kylla noi vikat pöksyt... yritin kalastella sellaisia jo nyt syksyllä, mutta vielä niitä ei meinaa löytyä. Hyvä tietää, että keväällä Ginasta löytyy! :-)

mari (Ei varmistettu)

Joo, toi marmorinen takki on nyt niin hankintalistalla! Muutenkin hyvä, että näistä pressitilaisuuksista postaillaan, koska itseäni ainakin kiinnostaa mitä on tuloillaan kauppoihin. Aika vähän tällaisia postauksia suomalaisista blogeista löytyy (niitä on tullut enemmän luettua ruotsalaisista ja tanskalaisista blogeista ja näin pysyttyä ajan tasalla). Enemmän ne pressipäivien postaukset on keskittyneet ruokien ja kukka-asetelmien esittelemiseen, mikä ei kiinnosta pätkääkään. NE vaatteet noissa presseissä kiinnostaa. Eli enemmän tällaisia.

kasimiirako (Ei varmistettu) http://kasimiirako.blogspot.co.uk

TOI TAKKI.
PAKKO SAADA.
IHAN MIELETON.

Maija (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus! Pelkät ruokakuvay ei niinkään tuollaisisa tiöauisuuksista kiinnosa. Kiitos tästä!

Kommentoi