Navy Blue

Tickle Your Fancy

Uusi ihana löytö: tummansininen pitkä jakku!

Tää ostos menee kategoriaan "voisi löytyä kirppikseltäkin". Kuinka älyttömän monta vaatekappaletta oon hylänny voisin löytää tän kirppikseltäkin -ajatuksen takia? Niin meinasi käydä tämänkin kanssa. Arvatkaa olenko löytänyt kirppikseltä samanlaista? Arvatkaa olenko saman vaatteen kohdalla valittanut kun se onkin myyty kaupasta ja sitä ei löydy enää mistään?

Tämmösten tuotteiden kohdalla pitää vaan miettiä onko tän kauppaan jättäminen sen arvoista, että kahlaan viikko tolkulla läpi kirppareita ja metsästän juuri tämän kokoista ja väristä jakkua, jonka hyvällä säkällä löydän tänä vuonna tai sitten seuraavana, tai sitä seuraavana. UFFin hintaluokissa jakku vielä todennäköisesti maksaisi saman verran kuin uutenakin, eli hittoon tämä ajatusmaailma. Kiitos, anteeks ja amen.

jacket Monki / hat 2hand / t-shirt Gina Tricot* / shorts 2hand/Levis /shoes Vagabond (* = gifted)

Love my new navy blue maxi jacket from Monki! Just perfect for the summer. Yes, we need a jacket here in Finland, even though it's summer.

 

T.Sara

Kommentit

Lali (Ei varmistettu) http://www.cestlali.com

Beautiful. :)

Linda (Ei varmistettu) http://mysecrets-linda.blogspot.fi

Ihana toi pitkä jakku!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! :)

irkku (Ei varmistettu)

Hei ihana uusi banneri!! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Hihii, vähän päivitystä, kiitti :)

laurajulia (Ei varmistettu)

Itselläni on aina tuo sama "voisi löytyä kirppariltakin" ajatus päässä shoppailemassa! Aina miettii ettei viitsi pistää rahoja vaatteeseen jonka käyttö kerrat saattaa mahtua yhteen käteen, jos saman saa kirpparilta kahdella eurolla ja voi myydä vaikka eteenpäin kolmella. Siinäpä sitä sitten ollaan vielä vuonna 2018 miettimässä kun tuli jätettyä se täydellinen yksilö sinne kauppaan ja sitä ois tarvittu jo vähintään 15 tilaisuudessa. :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

JOO, juuri näin! :D

alexandra (Ei varmistettu)

ihanat kengät !! :-------------)

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti <3

Tiina (Ei varmistettu)

Moikka, saanko kysyä mitä kokoa sun jakku on? Just minuutti sitten ihailin tota Monkin sivuilla, mut osa kooista jo loppuunmyyty :I

saratickle
Tickle Your Fancy

No hitto, mulla on S koko.

Kommentoi