Ne kovaääniset kannustajat

Tickle Your Fancy

Ystävät ja perhe ovat olleet viikonlopun teema. En muista millon viimeksi olisin tavannut näin paljon rakkaita kolmen päivän aikana. Tapahtumaa oli jos jonkin näköistä: illanistujaisija, tupareita, yökyläilyä, brunssihommia, paljon lenkkejä, teatteria, urheilutapahtumaa, ravintolapäivää ja vaikka mitä.

Viikonlopun yksi huipentumista oli olla HCR:llä tukijoukossa. Ensimmäinen kerta kun seisoin kadun varressa tsemppaamassa tuttuja ja täysin tuntemattomia! Ja mitä siihen kannustamiseen tulee, no ääntähän lähti :D Oli niin siistiä, ihan mahtava tunnelma! Tiedän kokemuksella, että tuntemattoman ihmisen tsemppihuuto voi olla hyvinkin ratkaiseva tekijä oman suorituksen kannalta. Tämä oppi on mennyt jakeluun viimeistään TFW salille liityttyä :)

Urheilu oli läsnä myös viikonlopun asuissa, joista tässä yksi!

faux fur H&M / leather jacket Cubus / jeans Gina Tricot / t-shirt Adidas, Zalando / sunnies Ray-Ban / sneakers Adidas* (*=gifted)

 

Ps. Kuinka moni teistä oli HCR:llä juoksemassa? Pps. viikko maratoniin, apua!!! :D

Pictures: Kaisa/Si Moda

 

T. Sara

Kommentit

jullemmm (Ei varmistettu)

Onko mun raspi hukkunut postiin..? :'(

saratickle
Tickle Your Fancy

Heyyy! Mä oon sillon kuukausi takaperin pistänyt sun tiedot eteenpäin. Laitoin kyselyä nyt perään. Palkinnot tosiaan lähetetään aina suoraan brändiltä eli minun luovutettua voittajan tiedot on vastuu on heillä. Tosi kurjaa ettei oo vielä tullut :/ Toivotaan että siellä reagoidaan asap ja saadaan selviteltyä mikä tilanne! :)

Sra (Ei varmistettu)

Mä itseasiassa bongasinkin sut eilen juostessani! Sattumalta mua kannustamaan tullut sisko seisoi ihan vieressäsi ja katsoinkin siitä ohi juostessa, että onko tuo se joksi sitä luulen. Eli näköjään oli. :)
Oot kyllä ihan oikeassa siinä, että tsemppi voi auttaa paljonkin niin tuttua kuin tuntematonta. Ihanaa siis että jaksoitte kannustaa siellä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikestikko! Heh hyvä sattuma :) toivottavasti sun juoksu sujui hyvin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin juoksemassa ekan puolikkaan ja oli hyvä hyvä fiilis reitin varrella!:) ois kiva kuulla sun ajatuksia ja tavotteita marasta vielä ennen sitä :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua!! :) Hei kuule, sitä on luvassa. Tällä viikolla treeniaiheisia juttuja tulee jokaisena päivänä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai vitsi ihanaa!! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Juoksin lauantaina ekan puolikkaani, eikä varmaan jäänyt viimiseks! Huhhuh mikä endorfiiniryöppy maalissa iskikään ja tunnelmakin oli koko matkan aikana ihan älytön! Iski kyllä niiin kova juoksukuume ja motivaatio alkaa treenaamaan heti seuraavalle puolikkaalle!
Oi vitsi, onnee köpikseen! Sä pärjäät missä vaan sun elämänasenteella <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh mikä energia huokuu tästä kommentista!! Tiedän tismalleen mistä puhut, sama homma kävi meikäläiselläkin ekan maratonin jälkeen :D

Elisak (Ei varmistettu) http://www.karhusportscience.com

Siis eikö maraton ole kahden viikon päästä? Tukholmaanhan olit menossa vai? :)
www.karhusportscience.com

saratickle
Tickle Your Fancy

Köpikseen! :)

mermeri (Ei varmistettu)

Juoksemassa oltiin ja sut & Kaisa bongattu!! :) Todellakin, kannustus vaikuttaa niin paljon! Edellisellä puolikkaallani kuulin kun joku mies osoitti mua ja sanoi vaimolleen että siinä on hyvä askel, niin senhän voimalla taittoi ainakin seuraavat 5km vaikkei se meno niin lennokkaalta itsestä tuntunutkaan :D kiva että olitte kannustamassa! <3

AXELIN

Totta puhut! Aina raskaimpien kilometrien kohdalla keskityn kannustajiin saadakseni ajatuksia vähän muualle ja koitan hymyillä vaikka kuinka askel painais! Näin ollen tuttujen ja tuntemattomienkin kannustuksella on mulle suuri merkitys ja saa fiiliksen kattoon :) Sutkin bongattu kannustusjoukoista siinä Pikku Huopalahden kohdilla hihi.

Tsemppiä Köpikseen! 

juoksujalka (Ei varmistettu)

Olin juoksemassa, ja sain ihan megabuustia ku näin sut siinä kadun reunassa! :3

jaanina (Ei varmistettu)

Olin juoksemassa ja hihii bongasin sut! Silloin olit kylläkin kamera kädessä :D Täytyy sanoo kuitenkin että aika hiljaisia kannustajia oli reitin varrella? Onko se vaan sitä suomalaisten kannustusta, niin kuin kuulin yhden kanssajuoksijan sanovan. No joka tapauksessa eka puolimarani meni ihan superhyvin ja sun näkemisen jälkeen ajattelin että nyt vedetään loppu samalla innolla kun Sarakin vetäis! :D

Kommentoi