neighbourhood

Tickle Your Fancy

Miten voi olla mahollista, että mokoma laivamatka länteen päin ja perillä oottaa joku lumeton plusviis, jossa jengi kulkee jo ilman takkia. Tuli niin tajuton kevätfiilis, että ostoskoritki täytty yllättävän nopeesti pastellisävyistä ja bleisereistä. Laivamatka, se ei menny ihan niiku elokuvissa, tai itseasias menihän se. Nimittäin just niiku tässä elokuvassa. Semmosta keikutusta että eimorjes. Ei ollu tälläkertaa buffettia ja drinkkejä vaan pahoinvointilääkkeitä ja vettä (ja turkinpippureita. Ja niin se 300g niitä oli kyllä joo yks pahoinvointitekijöistä :D). Onneks seura ja jutut oli semmosia joissa viihty vaikka makas yläsängyillä ja säntäili väillä vainoharhasesti vessassa.

iphonen käyttäjät, suosittelen näitä!!

T.Sara

Kommentit

Emma (Ei varmistettu)

Söpöt hanskat! Ite oon myös vastaavanlaisiin hanskoihin tykästyny, vaikka Samsung löytyy iPhonen tilalta :) Kätsyt myös kuvatessa!

http://framecollections.blogspot.com/

Emma (Ei varmistettu)

Söpöt hanskat! Ite oon myös vastaavanlaisiin hanskoihin tykästyny, vaikka Samsung löytyy iPhonen tilalta :) Kätsyt myös kuvatessa!

http://framecollections.blogspot.com/

Annathin (Ei varmistettu)

Oltiin sit samalla risteilyllä :D näin sut vasta spåran jonossa tänään :D Joo mäki mietin samaa tukholmassa että +3 astetta ja kaikkihan siellä viettää jo kevättä nahkarotsit päällä :P Ite tallustelin menemään mun karvatakissa jotta varmasti huomas kuka siellä oli turistina. Viime öisen myrskyn jälkeen tuntuu vieläki että ois keinuvassa laivassa :D

http://fashionbeautymylife.blogspot.com/

Fanni (Ei varmistettu)

Heii kuviiii Tukholmasta kiitos;) ps. oot niin nätti taas !xx

http://fannieriikka.blogspot.com

naningoo (Ei varmistettu)

you look amazing with long hair.

http://naningoo.blogspot.com/

sara.tickle (Ei varmistettu)

emma, no käy tosiaa muissaki kosketusnäytöissä!! mut ainaki just iphone siitä kämänen et ei toimi sormikkaitten läpi :) ja aivan!!

Annathin, hahaa joo mäki näin sut tänää! meinasin tulla huutelee mut hitto sitä kylmyyttääää ja lunta. sit myös kävin miettii et onks sun nimi Anna vai huutaisinko hei annathin!!! hha jote päätin pitää turpanikii :D ps. kiitti keinumisesta

Fanni, niit ei oikeen oo enempää! mun tunnelmia vatupassiasennosta oksua pidätellen :D mut tulkkareista saatte kyl viel kuvia ;)

naningoo, thanks so much! :)

kohtalotoveri (Ei varmistettu)

kuvittele abiristeily siinä keinumisessa :--D

sara.tickle (Ei varmistettu)

kohtalotoveri, :D positiivista on se että jengi on jo siinä laivan lähtemisessä jo niin seipäät ettei sitä keinumista ees tajuu. meijän ois pitäny tehä näin!!

sara (Ei varmistettu)

Mistä toi sun kuvissa oleva musta laukku on? :)

Annathin (Ei varmistettu)

Haha joo eiköhän siinä kaikilla ollu mielessä että voi ku tuohon spåraan mahtuis :D Kumpi nimi tahansa olis käyny, Anna nimeen sitä nyt reagoi normisti mut Annathin nii oisin kyllä miettiny kahesti että hä ja sit tajunu että jaa mua kutsutaan :D

becks (Ei varmistettu)

cool outfit =)
What is with your Boyfriend ? are together? =)

Tiia (Ei varmistettu)

Postaus ostoksista? :)

Terhi (Ei varmistettu)

mut toi on kyllä ihan uskomatonta että kuinka täällä Ruotsissa voi olla jo ihan lumetonta ja +8 tänäänkin : ) Mä en enää muuta takas suomeen, haha.
innolla ootan mitä sun mukaas on tarttunu Tukholmasta : )

www.terhins.blogspot.com

Laura (Ei varmistettu)

haha no onneks ei ollu sellanen laivamatka ku titanicissa :D

http://laurasxoxo.blogspot.com/

jentsu (Ei varmistettu)

voi harmi et sun matka meni noi :( mut saisko kuvia sun VARMASTI ihanista ostoksista ? :)

abiristeilijä (Ei varmistettu)

keikku muuten ihan vitusti XD !

Zam (Ei varmistettu)

Mä luulen, että kun suomessa lämmitetään pääostoskadun varret niin tukholmassa on lämpöputket koko kaupungin alla. I think.....

Laura (Ei varmistettu)

Joo siellä oltiin abiristeilyä viettämässä ja ei kyllä tarvinu mitään juoda ku keinu koko maailma ihan muutenki :--D huhhuh, mut ihana kevätfiilis iski kyl ruotsissa !

http://themomentsoflaura.blogspot.com/

iit jee (Ei varmistettu)

thanks for the author to write this article
http://www.plancessiit.com/iit_jee_courses/physics

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.