Nelly Pool Party - upeimmat tyylit

Tickle Your Fancy

Mikäli nyt ei ole pukeutumisinspistä, niin sitten ei koskaan. Voitte vaan kuvitella sitä inspiraatiotulvaa, kun 168 muodin parissa työskentelevää lyödään yhteen. Fiilis oli välillä kuin kärpäsenä katossa, katselin vaan ympärilleni ja ihastelin :D

Silläkin verukkeella, että siellä alkaa tulla pool party kuvat jo korvista (sorry!), valitsin tapahtuman virallisista pressikuvista omat suosikkini. Nämä tyylit kolahtivat!

 

 

I picked the most inspired looks from Nelly Pool Party's official press pictures! Kimonos, prints, sunglasses

Pictures: Studio Anna Svensson

T. Sara

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

Ah. Kaunista!

saratickle
Tickle Your Fancy

komppaan!!

Petra2 (Ei varmistettu)

Ai että saiko tästä inspiraatiota, no juu-u. :D Nimim. tän postauksen innoittamana oon nyt ihan satavarma että tarviin kesäksi mm. kimaltavan oversize bleiserin ja "hippi kimonon" (mikä noiden oikee nimi on :DD). Niin ja nilkkakorun. En tiedä miten sekin tuli tästä mieleen, ei taida kuvissa nilkkakorua näkyä.. ehkä sisäinen Niiskuneitini otti vallan.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahhaa I see!! Nimimerkillä, kävin eilen VÄHÄN shoppailee.... niiskuneiti nilkkakorukin kuulostaa hyvältä!!

Ässätässä (Ei varmistettu)

Yleensä ärsyttää kaikki bloggaajatapahtumat joista pitää lukea 600 identtistä postausta, mutta nää poolpartyt näyttää vaan niin käsittämättömän siisteiltä et oon ahminut ja nauttinut kaikista postauksista. Parasta on viel se, että Nellyn jengi on onnistunut kutsumaan todella monipuolista porukkaa eikä aina niitä samoja naamoja.

Haha, olipa jotenkin kitisevää tekstiä, mutta tarkoitan että lukijan näkökulmasta hyvin hoidettu setti. :-* :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihan loistava kuulla, ja mä oon kyllä sun kanssa samoilla linjoilla. Tuolla oli niin paljo populaa, että kuvissakin esiintyy muita kuin esim kuusi samaa! :) Kiitos palautteesta!

Kommentoi