Nettikauppalöytö: Sportamore

Tickle Your Fancy

Urheiluun keskittyneitä nettikauppoja löytyy, mutta ei niitä kyllä liikaa ole. Itse oon aika lailla jumittunu pariin vakkariin, joista tilailen kamaa silloin tällöin. Viime viikolla kuulin ensimmäistä kertaa Sportamoresta. Todella edullisia merkkivaatteita ja älyttömän laaja valikoima. Ja mikä parasta: ei toimituskuluja. Tämä pääsee aivan ehdottomasti mun vakkari nettikauppalistalle!

Onko teille ennestään tuttu? Mä en tajua, tietojen mukaan sivusto on ollut pystyssä jo vuodesta 2010, enkä mä ole koskaan törmännyt tähän. Tosi edullisia treenivaatteita, urheiluvälineitä, lisäravinteita, kuulokkeita ja kenkiä. Esim. multa löytyy näiden kollaasien sisältä tuotteita, joista oon itse maksanu muualla huomattavasti enemmän, piru! :D

Mm. tämmösä tuotteita ja alennuksia löytyy! Sivulle ja aleihin TÄÄLTÄ

 

 

 

Toi longboard on semmonen, jonka ostoa oon miettinyt jo KAUAN. Päätettiin siskon kanssa, että tänä kesänä me hankitaan lonkkarit ja aletaan treenaamaan!

 

sis. mainoslinkin

 

T.Sara

Kommentit

kukka19 (Ei varmistettu)

Ottiko Sportmore suhun siis yhteyttä ja saatko tästä mainostuksesta ilmaisia tuotteita tms? :) Vai löysitkö tän siis ihan puskista. Vaikuttaa kyllä kivalta, pitää käydä paremmalla ajalla kattelemassa.

kukka19 (Ei varmistettu)

Ottiko Sportmore suhun siis yhteyttä ja saatko tästä mainostuksesta ilmaisia tuotteita tms? :) Vai löysitkö tän siis ihan puskista. Vaikuttaa kyllä kivalta, pitää käydä paremmalla ajalla kattelemassa.

jonnspa (Ei varmistettu)

Oon tilannu tuolta monta kertaa ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen!
Suosittelen!
Ja eilen just kattelin noita alennuksia, nii ei pahoilta näyttäny ;)
Pitää vissiin vähä tyhjentää taas pankkitilin saldoa... hups :D

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Heidän markkinoinnista huikattiin meilillä tästä, että saattaisin olla kiinnostunut mainostamaan/vinkkaamaan teitä! En saa ilmaisia tuotteita tästä postauksesta :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

HEi mahtava kuulla! Mä en oo tehnyt vielä tilausta! Joo voipi olla :D

Lottae (Ei varmistettu)

hupsista, menin ja tilasin viimeisessä kollaasissa olevan niken topin!

iidda (Ei varmistettu)

Hankin kanssa pitkän pohdinnan jälkeen vuosi sitten lonkkarin. Olen pitkään lumilautaillut ja ajattelin että lonkkarointi olisi siis helppoa oppia. Huh hei :D Ois varmaan ollu parempi etsiä joku opettaja tai kurssi, koska ittekseen koin opettelun hyvin haastavaksi eikä se ollut lainkaan palkitsevaa..;) Longboardettes ainakin Hesassa järjestää lonkkarikokoontumisia mimmeille, jossa saa aloittelijalle vinkkejä :)

sallamaria19 (Ei varmistettu)

moikka!:) mitä kokoa sä käytät noista niken ureilurintsikoista/topista? mietin vaan että mahtaako XS mennä vai miten pientä kokoa ovat..

hansssu (Ei varmistettu)

Mä löysin ton sivuston ihan sattumalta muutama viikko sitten ku googletin peakin treenikassia, ja tuolta sen sai kympin halvemmalla :) oon tilannu sen jälkeen tuolta muitaki treenikamoja !! Suosittelen kyllä :)

-plusss- (Ei varmistettu)

Kiitti vinkkauksesta!
Itellä tässä alkamassa painonpudotus ja treeni-
vaatteita jonkin verran ostellut. Toi adidaslakki
kyllä on ehkä munkin hankintalistalla,näyttää tosi kivalta :)
Sun blogisi liikuntapuoli on innostanu mua.
Nyt alkaa kunnon treenaaminen,etenkin sitten,kun alkaa kesäloma koulusta.Haluaisin vähän yli 10 kiloa pois vuoden loppuun mennessä.Sitä kohti tavoitellaan :)

Wauntsiwau (Ei varmistettu)

iha jees, mut vielä puolet halvemmalla lähtee samat kamat sportsdirect.com. 10 e postikulut, mutta oon tilannu aina niin paljon tavaraa kerralla että kannatti. esim noi niken topit oli 10 e kappale.

Jeij (Ei varmistettu)

Mä löysin tuon saman kaupan myös ihan pari viikkoa sitten vasta. Googlettelin Pumaa, kun halusin Puman pinkin hupullisen juoksutakin. Päädyin tonne sivuille ja siellä olikin se mun unelmien juoksutakki neljällä kympillä eli noin 50€ halvemmalla mitä missään muualla. Tilailin kyllä samalla vaikka mitä muita uusia juoksukamoja, kun vanhat alkaa olla kaikki aika surkeassa kunnossa. Nyt vaan odottelen, että tulis lokakuu ja pääsisin niitä käyttämään, kun tällä hetkellä olen treenikiellossa. :/

jannninaj (Ei varmistettu)

Heippa! Mulla ois jonkin sortin ongelma ja ajattelin kysäistä sulta oisko jotain vinkkejä. Harrastan säännöllistä lenkkeilyä kävelyä/juoksua asfaltilla ja kenkinä mulla on Nike Free 3.0 ja niiden kanssa käytän perus nilkkasukkia tai urheilupolvisukkia. Ongelmanani on se, että minulla on järkyttävät rakot jaloissa lenkkeilyn vuoksi.. Mitä voisin tehdä toisin?

Mrja (Ei varmistettu)

Mie bongasin sportamoren joskus talvella ja oonkin sinne jo muutaman tilauksen ehtiny tässä keväällä naputella. Oon ollu tosi tyytyväinen, tilaukset tulee nopeasti, eikä niissä ole ollut mitään hämminkiä. Ja palautuskin meni ainakin mulla ilman ongelmia, kun tilasin vääränkokosen tuotteen. Suosittelen :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Nyt näytti ainakin noi samat topit olevan 10,99 puntaa. Että ei ihan 10 eurolla :) Mutta hyvännäkönen toikin sivu!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hahaa!! :) kiva!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hei mahtava kuulla! Mäkin tilailin tuolta eilen setin, lippiksiä ja lonkkarin! Katsotaan miten käy :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Rakkoja tulee aina välillä. Mä oon ite käyttänyt semmosia "läskilaastareita" jos on tullu pahoja rakkoja!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hei mahtava bongaus! voi vitsi ikävää että oot treenikiellossa :/ kyllä se lokakuu sieltä tulee, mutta nautitaan nyt ensin kesästä eikö :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

kuulostaa tutulta! :D joo joku kurssi vois toimia, nyt on lonkkari tilattu!!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Se riippuu ihan siitä minkä kokoinen on rinnanympärys! Mulla on ylimmät vatsalihakset olleet aina yllättävän ulonevat enkä oo voinu äyttää XS-liivejä vaikka rinnat niihin erittäin hyvin mahtuisivatkin :D S mulla!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

huippua!! :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

ihana kuulla! Ja kiva että tästä oli hyötyä! Hurrrrjasti tsemppiä tavioitteeseen, oon varma että onnistut! :)

rifiif (Ei varmistettu)

OIETTÄ:D en tiijjä pitäskö olla vihanen vai kiitollinen ku vinkkasit tuosta sivusta! treenivaatekaappi kiittää, lompakko ei niinkään? :D
eiku tilausta menemään...

helmika (Ei varmistettu)

oho!!! kiitoskiitoskiitos! tänä yönä en pääsekkään ajoissa nukkumaan...mutta ei se mitään!

terhakkain (Ei varmistettu)

Ihan kiva nettikauppa mutta ei mee ainakaan mulla tilaukset nyt läpi. No, jos ei raha kelpaa niin ei väkisin.. Ei jäänyt hyvä maku ko. putiikista.

lololol (Ei varmistettu)

kauan kesti sun tilaus tulla ? meneekö viis päivää keskisuomeen?

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

mulla tuli kolmessa päivässä!

Kommentoi