Nettishoppailua

Tickle Your Fancy

Pääsin testaamaan Ostohyvitys.fi-palvelua, jonka avulla on mahdollista säästää nettiostoksissa. Ostohyvitys.fi toimii kuin bonuskortti, eli koville nettishoppailijoille tästä on pitemmällä aikavälillä hyötyä! :) Ostohyvityksen piiriin kuuluu monia ulkomaalaisia nettikauppojakin, kuten asos.com ja Urban outfitters.

Mun oli pakko hyödyntää tämä ilmainen kokeilumahdollisuus ja tilata Nellyn aleista Bossin lempparihajuvesi, jo kauan ihastelemani sandaalit sekä hapsuliivi! Näistä varmasti lisää sitten asuissa :)

 

Lukijat saavat Ostohyvitys.fi-palveluun aloitusrahaa 10e kun kirjaudutte tästä sisään :)

 

T.Sara

Kommentit

e.e (Ei varmistettu)

no epistä, miks ei saa jos on jo tehny tunnukset tonne....

Epsulihei (Ei varmistettu)

Tuli tosta hapsuliivistä mieleen että voisitko tehä semmosen festaripostauksen mihin kokoaisit muutamia asukokonaisuuksia mitä tykkäisit laittaa festareille päälle:) (vaikka eri lämpötiloihinkin sopivia kun joskus on kukkamekon sijaan jotunu pukeutumaan sade- tai jopa toppatakkiinkin:Ddd)

veeraa (Ei varmistettu)

hei Sara:)
Luin tossa sun aiempia postauksia kesäkuulta, mitä olit sillä välin kirjoittanut kun olin rippileirillä. Yhessä sä kirjoitit bloggaaja/lukija jutusta ja täytyy myöntää, että aloin tuntea pieniä omantunnontuskia, kun tajusin, että oon lukenut sun blogia jo yli kaksi vuotta, enkä kertaakaan oo mitään kommentoinut tai kiittänyt. Joten kiitos kun oot ollut mun bloggaaja-ystävä silloinkin, kun muita ei oo ollut:)

seenandheardbyx.blogspot.com (Ei varmistettu)

Love that shoes <3

Kommentoi