NEW BOOTS

Tickle Your Fancy

 

Kaikki bongaa aleista aina jotain -70% merinovillapaitoja, kun samaan aikaan minä löydän sen oranssilla tarralapulla varustetun Zaran alehinnan, joka itseasiassa pienen tarkastelun jälkeen paljastuukin huimat 5e normaalihintaa alemmaksi… Mutta KUULKAAS!! Viime viikolla kävi jotain täysin odottamatonta. Kävelin keskustassa ja bongasin kenkäkaupan ikkunasta 37-numeroisten alelaarin. Jospa ihan nopeasti kurkkaisi... Kannatti, saaliiksi sain nimittäin nämä Nilsonin 60 euron nahkabootsit, joiden ovh taisi olla 170e. Nyt vaan venaamaan kevättä, festareita, tai no, edes aavistuksen kuivemmat kelitkin riittävät. Kiitos ja näkemiin.

Found these Nilson leather boots on sale earlier this week. Hope I'll get to wear them sooooon!! :)

 

T. Sara

Kommentit

Heidih (Ei varmistettu)

Moi! Löysin sun blogin vasta muutama päivä sitten. Tykkäsin ja jään kuulolle ;-) Nää sun uudet kengät on ihan uskomattoman upeat! Kelpais mullekin. Löytö!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanko totta, wuu! Mahtavaa, että löysit :) Kiitti! Oon aika samoilla linjoilla. Hyvällä tsägällä näitä on vielä jäljellä ;)

sanna (Ei varmistettu)

Heippa, lähtö lähestyy filipiineille ja päätettiin et mennään ekoiks päiviks Sabangin rannalle. Yritettiin netistä kattoo majotuspaikkoja sinne mutta ei paljoa löytynyt ja kun kysessää on eka majapaikka ois kiva varailla jotain etukäteen, muuten aateltiin mennä ihan fiilis pohjalta. Niin ois kiva tietää et oliko siellä paljon majotus paikkoja? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voihan KATEUS!! Sabangilla oli tosiaan pari 5tähden hotellia, joihin varmaan pystyy bukkailemaan etukäteen, mikäli niin haluaa tehdä. Muihin tuskin edes netissä pystyy tekemään varauksia. Itse ainakin vaan pamahdettiin mestoille :)

Kommentoi